wiertnik Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 hej. Szukam programu do projektowania wnętrz, oczywiście taki amatorski, żeby laik ogarnął co i jak. Chodzi o zaprojektowanie łazienki, kuchni... ewentualnie rozkładu pomieszczeń w domu. Najlepiej jeśli będzie darmowy bo dem widziałem sporo, ale jak przyjdzie cokolwiek więcej zrobić to życzą sobie jak za zboże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 wiertnik AutoCAD! Łatwy w obsłudze, znakomite projekty można robić w 2D od 30 minut w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 Bez problemu w cadzie to zrobisz, jeżeli chodzi o pomieszczenia. Nie wiem czy darmowa wersje znajdzie, ja ze strony autodesku ściągałem za free dla studentów. Ogólnie to chcesz robić w 2D czy 3D? Czyli będziesz bawił się w architekta czy budowlańca? W sensie czy chcesz tam ustawiać co gdzie ma być, typu wanna, jakieś lusterko kwiatki? Czy tylko ścianki, okna, drzwi? Jak takie pierdołki to artcad, coś takiego. Oblukaj w autodesku. Jak będzie cada ściągał, to wszystkie wersje powyżej 2010, bo to bardziej do pracy w szkole jest. 11/12/13/14 niczym się specjalnie nie różni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 Zreszta autodesk tyle tego porobił, ze się pogubiłem. Z designem jakiś program jak byś chciał takie coś się bawić, to też co w stylu tych artcadów. Tam takiej bajery masz, że co miesiąc aktualizacja mebelków z ikei, żona by się mogła pobawić A samego autocada, ogarniesz na lajcie szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 AutoCAD można z Chomikuj ściągnąć razem z generatorem kodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 AutoCAD-a podobno można ściągnąć za darmo na jakiś okres jako "Stundent" także jeśli poszukasz to na pewno coś znajdziesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 AutoCAD-a podobno można ściągnąć za darmo na jakiś okres jako "Stundent" także jeśli poszukasz to na pewno coś znajdziesz. No jak nie jestem studentem to nie sciągnie a ten jakiś okres, to 2 lata z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 8 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 Ok. Dzięki, dziś się za tym porozglądam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makkwak Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2014 CAD Decor Pro100 - banalnie prosty i dosyć ładnie to wychodzi AutoCAD dla laika? no prosze was hehe Wszystko mozna znalesc na necie w pełnej wersji za darmo, jak coś to mogę pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 7 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2014 CAD DecorPro100 - banalnie prosty i dosyć ładnie to wychodzi AutoCAD dla laika? no prosze was hehe Wszystko mozna znalesc na necie w pełnej wersji za darmo, jak coś to mogę pomóc. cad jest banalnie prosty mozna wszystko w necie ogarnac, bo mnóstwo tych filmikow jest etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mlodson Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 AutoCAD polecam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lowcasnow25 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 Ja działam na Pro100 i jestem zadowolony, latwy w obsludze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osendos Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2014 PhotoFiltre7, bardzo łatwy w użyciu, prosty i przejrzysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi