JokerPila Napisano 25 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2013 BNP Paribas Masters Category: ATP World Tour Masters 1000Place: Paris, FranceDate: 28.10.2013-03.11.2013Draw Size: S-48 D-24Surface: Indoor HardPrize Money: € 2,646,495http://www.fft.fr/en/bnp-paribas-masters-official-website-0 Zapraszam do dyskusji i pisania analiz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2013 Przysiezny M. (Pol) - Nieminen J. (Fin) godz. 11:00 Co myślicie o tym meczu,mnie kusi żeby zagrać na Michała kursy ok. 2,5-2,75 . Ostatnio spisuję się coraz lepiej i myślę,że ma szanse pokonać Fina, z którym przegrał na poczatku miesiąca w Tokio 2-1. Ich mecze nigdy nie kończyły się łatwymi zwycięstwami Jarko : 02.10.13 2. runda Jarkko Nieminen Michal Przysiezny 6-74, 6-4, 6-2 szczegóły meczu Japan Tokyo twarda 04.01.11 1. runda Jarkko Nieminen Michal Przysiezny 6-2, 3-6, 6-3 szczegóły meczu Qatar Doha twarda 05.03.10 Rubber 1 Jarkko Nieminen Michal Przysiezny 6-75, 7-64, 6-75, 7-67, 6-4 szczegóły meczu Poland Davis Cup halowa Tak więc myślę,że warto zaryzykować ,czekam na opinię. Nie wytrzymałem i zagrałem za drobne takie mecze z Paryża: 7764478 Mahut N. - Dolgopolov A. (Typ) 1 1.80 29.10.13 12:15 Otwarte 7764491 Monfils G. - Pospisil V. (Typ) 1 1.45 29.10.13 12:15 Otwarte 7765121 Nieminen J. - Przysiezny M. (Typ) 2 2.70 29.10.13 11:00 Otwarte 7778959 Gasquet R. - Verdasco F. (Typ) 1 1.40 29.10.13 13:45 Otwarte 7778964 Janowicz J. - Giraldo S. (Typ) 1 1.25 29.10.13 17:45 Otwarte Informacje o kuponie Data 29.10.13 09:17 Kurs 12.33 Rodzaj zakładu Zakład kombinacyjny Stawka 2.77 PLN Numer kuponu 187451476 Maksymalna wygrana 34.16 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2013 Jeśli chodzi o Michała to myślę ze warto jutro zagrać ze wygra z Isnerem. Isner od US Open bez formy a Michał w życiowej formie. Jeśli będzie miał dobra dyspozycje serwisową to wygra z Isnerem. Po za tym to myślę ze warto grać na faworytów jutro i wyłapywać DW 2:0 z dobrym kursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2013 Dyscyplina: Tenis, BNP Paribas Masters Spotkanie: Cilic M. - Del Potro J.M. Typ: 1 Kurs: 4,20 Data i godzina: 30.10.13 13:30 Bukmacher: Sportingbet Analiza: Del Potro w ostatnich 4 tygodniach wygrał turniej w Tokyo, w następnym tygodniu przegrał z Djokovicem w finale w Shanghaiu i ostatni tydzień wygrał w Bazylei... jednym słowem dosyć dużo jak na jednego zawodnika... za tydzień Londyn więc wszystko wskazuje na to że ten turniej Del Potro potraktuje wyjątkowo "ulgowo". Analogicznie jak to miało miejsce w roku ubiegłym gdzie Del Potro wygrał 2 turnieje poprzedzające Paryż -w Wiedniu i Bazylei po czym w Paryżu wygrał z Falla by w następnej rundzie ulec gładko Llodrze... niecały tydzień później Del Potro znów się cudownie "odrodził" w Londynie gdzie po zaciętym 3 setowym pojedynku przegrał w półfinale z Djokovicem... jeśli dodamy do tego bezpośredni bilans między Del Potro i Cilicem na hardzie (3-2) na korzyść Del Potro widzimy że jest naprawdę wielka szansa na to że Del Potro pożegna się dzisiaj z Paryżem i w spokoju przygotuje się na final w Londynie... Pojedynek Del Potro z Cilicem to pojedynek 2 metrowych gigantów obdarzonych silnym serwisem więc najprawdopodobniej w meczu zobaczymy tieabreaki ale myślę że do następnej rundy awansuje jednak Cilic, ktory po kilkumiesiecznej przymusowej przerwie jest naprawdę glodny gry i musi nadrabiać stracone punkty w rankingu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2013 Dziś z tenisa wybrałem 3 mecze z czego Dol Potro dałem na kuponie z "pewniakami" . Argentyńczyk wiadomo wysoka forma wygrał turniej w Bazylei ,nie powinien mieć problemów z Cilicem. Natomiast na osobnym kuponie zagrałem dwa spotkania,w których liczę na niespodziankę: Fabio Fognini - Grigor Dimitrov 1 3,25 Sportingbet godz. 15:30 Włoch gładko pokonał Bułgara na początku roku w Sydney 6-3,6-1, w ostatnim turnieju obaj odpadli w ćwierćfinale. Bułgar miał zwyżkę formy w Sztokholmie gdzie wygrał turniej, po za tym bez rewelacji. Liczę na to,że Grigor leży Włochowi. John Isner vs. Michal Przysiezny 2 3,20 Bet-at-home godz. 11:00 Michał w coraz lepszej formie , wczoraj bardzo opanowany w tie-breaku ,myślę że stać go na niespodziankę pokroju Janowicza w zeszłym roku. Isner ostatnie dwa turnieje kończył na 2 rundzie. Podejrzewam,że teraz będzie tak samo. Jeżeli zawiedzie serwis lub dojdzie do przełamania to myślę,że już po Amerykaninie,który dużo setów wygrywa w tie-breaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 30 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2013 Dyscyplina: Tenis, BNP Paribas Masters Spotkanie: Raonic M. (Can) - Haase R. (Ned) Typ: [dw] 2:1 Kurs: 4 Data i godzina: 30.10.13 20.30 Bukmacher: WilliamHill Analiza: W turnieju w Paryżu powoli dochodzi do ważnych rozstrzygnięc i to nie tylko tego turnieju, ale także na koniec sezonu. Raonic ciągle walczy o awans do TOP8 i możliwości gry w Londynie. Tsonga odpadł, więc w grze są Federer, Wawrinka, Gasquet i Raonic. Nie będzie Murraya więc awansuje 9 na liście. Pewny na 95% jest Fedex, reszta musi walczyć, ale Wawrinka ma przewagę 30 pkt. nad Gasquetem i 380 nad Raoniciem. Więc dla Raonicia szanse niewielkie, chyba, że doszedłby do finału lub wygralby cały turniej. Co prawda Kanadyjczyk jest w dobrej formie. Za średniakami wygrywa bez problemu, ale widać, że mnóstwo gier od US Open i w Azji nadwyrężyły jego siły. (W Azji 4 mecze w Bangkoku, 5 w Tokio i 3 w Szanghaju), potem 2 mecze w Sztokholmie i odpoczynek 12-dniowy. Haase raczej nie ma co liczyć na wygraną, ale uważam, że na seta go stać. Ostatnie jego wyniki to 1 runda w Basel, ale w Paryżu już 3 mecze na koncie. Pokonał Ramosa, Kubota i Istomina, tracąc 1 seta. Zna już kort i wie czego się spodziewać. Tak czy inaczej liczę na walkę ze strony Haase i długi 3-setowy mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafael86 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2013 Federer - Kohshreiber ( Kohli +1,5 seta) 1.92 Federer w tym roku słaby (jak na siebie). Ograło go kilku ogórków, jeszcze kilku innych urwało mu seta. W jednym meczu potrafi być bardzo nierówny - okresy fantastycznej gry przeplata sporą ilością niewymuszonych blędów. Niemiec to solidna marka i wierze, że jest w stanie powalczyć tutaj nawet o pełną pulę. Widziałem jakieś fragmenty Kohliego z ostatnich występów i prezentował się bardzo dobrze. Uważam, że seta spokojnie tutaj ma szanse ugrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2013 Dyscyplina: Tenis Spotkanie: Stanislas Wawrinka vs Novak Djokovic Typ: Pierwszy set-zwycięzca Stanislas Wawrinka Kurs: 3,75 Buk: Bet365 Data/godzina rozpoczęcia: 01-11-2013/14-00? Analiza: Na wstępie pragnę zaznaczyć, że godzina rozpoczęcia spotkania nie jest jeszcze ustalona. Przechodząc już do samego spotkania. Moim zdaniem może to być najciekawsze spotkanie dnia jutrzejszego. W 1/4 finału będą interesujące pojedynki, jednak ten mecz może rządzić się swoimi prawami. Wawrinka sklasyfikowany na ósmym miejscu w rankingu ATP ma już zapewniony udział w turnieju Masters kończącym zmagania w Londynie. Ten awans mogło jemu zapewnić ewentualne jutrzejsze zwycięstwo w starciu z Serbem jak również i porażka Raonica z Berdychem. Ten drugi scenariusz doszedł do skutku, a co za tym idzie zarówno Szwajcar jak i Serb wystąpią w stolicy Anglii. Bukmacherzy dosłownie kilka minut temu wystawili kursy. Zdecydowanym faworytem jest Novak. Dziś jednak to Wawrinka odniósł pewne zwycięstwo z Hiszpanem Almagro. Oddał rywalowi zaledwie pięć gemów, zwyciężył bez straty seta. Spotkanie trwało 75 minut, w tym czasie Szwajcar zaserwował dziewięć asów, wygrał 75% piłek dzięki pierwszemu podaniu. Jednak przyglądając się bliżej statystykom może i nie były to jego najlepsze zawody. We wcześniejszym meczu pokonał Lopeza. Z pewnością faktem, który nie przynosi chluby Wawrince jest to, że ponad tydzień temu w pierwszym meczu przegrał u siebie z Rogerem-vasselinem. Jestem jednak zdania, że liczy się teraz co jest tu i teraz. NOvak Djokovic dwójka światowego rankingu spędził dziś na korcie blisko dwie godziny, zaczął później niż Staiu. Jego spotkanie z Amerykaninem Isnerem zakończyło się wygraną Serba 2-1. Pierwszy set niezwykle wyrównany, o losach musiał zadecydować tie-break, który miał specyficzny, dziwny przebieg. Drugi i trzeci set to popis gry Novaka. 11 asów, 69% skuteczności pierwszego serwisu. Biorąc pod uwagę dziewięć ostatnich bezpośrednich spotkań zawsze zwyciężał Novak Djokovic. Z pewnością jest to niezbyt dobra wiadomość dla fanów Wawrinki. Z pewnością, aby wygrał tego pierwszego seta Stanislas musi wspiąć się na wyżyny swoich umiejętności, w co nie wątpię, że stać go na to-powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cristiano261 Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2013 Dyscyplina: tenis, BNP PARIBAS MASTERS Spotkanie: J M DEL POTRO – R FEDERER Typ: 1 Kurs: 1.80 Data i godzina: 01.11.13 16.10 Bukmacher: Sportingbet Przed nami mecze ćwierćfinałowe prestiżowego turnieju w Praży, w którym rok temu Jerzy Janowicz grał w finale, wcześniej pokonując między innym A. Murray’a. W tym jednak meczu DEL POTRO zmierzy się z R FEDEREREM. Wydaje mi się, że Argentyńczyk wygra, ponieważ okres świetności Federer ma już za sobą i nie wydaje mi się, żeby był w stanie pokonać Juana Martina. Być może o zwycięstwie zdecyduje kilka piłek, a mecz będzie wyrównany, na zwycięstwie zaważy więc siła spokoju i opanowanie, a te są po stronie Argentyńczyka. Zawodnicy spotkali się ze sobą tydzień temu w finale turnieju w Bazyleii, gdzie Szwajcar przegrał 2-1. Po przegraniu pierwszego seta w tie break’u, drugi Federer wygrał gładko 6-2, w trzecim ulegając 6-4. Wydaje mi się, że bardzo silną stroną Del Potro będzie serwis, który w trudnych momentach, być może w tie break’u, przechyli szalę zwycięstwa. Jeśli chodzi o kondycję, to ta lepsza jest po stronie Rogera, myślę jednak, że kluczowa będzie psychika i Federer znowu trochę przegra sam ze sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolg Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2013 Dyscyplina: Tenis - ATP Paris Spotkanie:Nadal R. (Esp)- Gasquet R. (Fra) Typ:1 set - zwyciezca Gasquet R Kurs:4,75 Bukmacher:Bet365 Analiza: Dzisiaj o godzinie 19.30 rozpocznie sie 3 ćwierćfinał pomiedzy Nadal R. (Esp)- Gasquet R. (Fra).Rafa zajmuje 1 miejsce w rankingu ATP,a Gasquet ktory zajmuje 10 miejsce.Ostatnie mecze Rafy byly bardzo zaciete 7-5 7-5 wygrana z Granollers-Pujoli wczorajszy mecz pomiedzy JJ .Natomiast francuz wygral 2-0 z Nishikori.Nadal reprezentuje nie rowna forme w tym turnieju popelnia wiele nie wymuszonych bledów.Francuz gra za to solidnie i utrzymuje pilke w korcie,jego atut to takze wlasna publicznosc przed ktora bedzie mogl pokazac swoje umiejetnosci.Mysle ze francuz wprowadzi sie lepiej w mecz i wygra 1 seta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slavoo26 Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2013 Dyscyplina: Tenis, BNP Paribas Masters Spotkanie: Ferrer D. - Berdych T. Typ: Berdych Tomas Kurs: 1,94 Data i godzina: 01/11/2013 21:00 Bukmacher: Marathonbet W dniu dzisiejszym w cwiercfinale Francuskiego turnieju dojdzie do spotkania rozstawionego z numerem 3 Davida Ferrera z turniejowa szostka czyli czechem tomasem Berdychem.Obaj tenisisci spotykali sie dotychczas czterokrotnie i obaj po dwa razy wychodzili z tych pojedynkow zwyciesko. Na twardej nawierzchni a wiec na takiej na jakiej rozgrywany jest turniej w Paryzu spotykali sie 3 krotnie. 2 razy zwyciezyl Hiszpan a raz zwyciesko z pojedynku wyszedl rosly Czech. We wczesniejszych rundach tego turnieju Ferrer odprawil z kwitkiem Lukasa Rosola i turniejowa 15 jednego z faworytow gospodarzy Guya simona.Czech mial moim zdaniem trudniejszych przeciwnikow lepiej radzacych sobie na takiej nawierzchni niz hiszpan.We wczesniejszych rundach odprawil z kwitkiem nie tracac ani seta Pedro Andujara i Milosa Raonica o ktorego sile serwisu przekonal sie nie jeden zawodnik.Pozatym ulubiona nawierzchnia a wiec taka na ktorej najlepiej sobie radzi Czech jest twarda nawierchnia.Hiszpan natomiast najlepiej sobie radzil w dotychczasowej nawierchni . Reasumujac to nie bedzie proste psotkanie dla obu zawodnikow ale wieze w to ze zwyciesko z niego wyjdzie lepiej radzacy sobie i majacy dosc mocny i celny serwis Czech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wilkuxx Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2013 Dyscyplina: Tenis, ATP MASTERS Paryż Spotkanie: J.M. Del Potro– R. Federer Typ: 2 Kurs: 2.05 Data i godzina: 01.11.13 16.10 Bukmacher: Expekt Choć faworytem bukmacherów jest Del Potro, to ja postawię na zwycięstwo Federera. Choć bilans wciąż na plus dla Szwajcara (6-5), to trzy ostatnie spotkania wygrał Del Potro i to na twardej nawierzchni. Na pewno nie były to łatwe spotkania dla Argentyńczyka, bo za każdym razem potrzebne były 3 sety. Co mnie skłania do postawienia na Rogera? Jego aktualna forma w tym turnieju. Dość łatwo pokonał swoich rywali, gra stabilnie. Pewnie utrzymuję swoje podanie. Z kolei Del Potro stracił seta z Dimitrovem, pomęczył się także z Ciliciem. W ostatnim czasie aż 3 finały Del Potro, w tym dwa wygrane. Jednak to może być jego minus w tym meczu, bo ma za sobą ostatnich tygodniach dużo więcej rozegranych spotkań od Federera i to na pewno wpływa na jego formę fizyczną. Widać to w tym turnieju i choć pewnie będzie to wyrównane spotkanie, to właśnie świeżość powinna być atutem Szwajcara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2013 Dyscyplina: Tenis Atp Paryż Wydarzenie: R. Nadal - R. Gasquet Typ: Gasquet +4,5 gema handicap Kurs: 1.80 Bukmacher: Bet365 Data: 1.11.2013 19:30 W ostatnim meczu Gasqueta z Nishikorim , bardzo mnie zaskoczyło tak łatwe zwycięstwo Francuza , liczyłem na to ,że Japończyk powalczy ,ale to Francuz był skuteczniejszy i popełniał mniej błędów. Bardzo zawyżone kursy na dzisiejsze spotkanie w stronę Gasqueta , gdyż to nawet na Janowicza był kurs dużo mniejszy niż na Ryśka dziś , także nie uważam by Polak był dużo lepszy od Francuza wręcz przeciwnie, ale ja już się do tego nie skłaniam. Janowicz postawił opór Nadalowi ,ale jednak nie dał rady , jednak handicap +4,5 w stronę Polaka byłby trafiony , także Granoolers Pujol , który jest w rankingu znacznie niżej od Gasqueta ten handicap +4,5 utrzymał w swoim posiadaniu. Jednak ten mecz także przegrał 2-0. Myślę ,że Gasquet nie będzie gorszy od Janowicza i Granollersa i ten handicap także utrzyma ,a poza tym to jest to nawierzchnia twarda , więc nie jest ,aż tak faworyzowany tutaj Nadal, więc jak Francuz urwie seta to się wcale nie zdziwię. Polecam ten typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damus95 Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2013 Dyscyplina: Tenis, ATP MASTERS Paris Spotkanie: J.M. Del Potro– R. Federer Typ: 1 set over 12,5 Kurs: 3,40 Data i godzina: 01.11.13 15:3 Bukmacher: Unibet.com Pojedynek pomiędzy dwoma znakomitymi tenisistami, po jednej stronie Argentynczyk, wygrywający o ostatnim czasie naprawdę bardzo dużo, po drugiej stronie Roger Federer, który m już pare lat na karku, a jego kariera dobiega na pewno ku końcowi, jednak jeszcze jest w stanie rewelacyjnie i stabilnie grac. Jednak nie stawiam na zadnego z nich, ponieważ to ciezki wybor, zas ogladajac ich ostatnie pojedynki zaciekawila mnie jedna rzecz W każdym z ich pojedynku rozgrywany był Tiebreak. A w ostatnich dwóch spotkaniach miał on miejsce w pierwszych setach. Wiedząc, ze obydwaj maja znakomity serwis i potrafią utrzymywać swoje podanie skłonny jeste postawić wlasnie na over 12,5 gema w pierwszym secie. P.S Stawiam w tym meczu na Del Potro, bo to ze stracil seta z Dimitrovem i meczyl się trochę z Cilicem, nie znaczy nic, a zauwazylem, ze z zawodnikami z najwyższej polki potrafi pograc i w moich oczach jest faworytem. Ja jednak wole zagrac po atrakcyjnym kursie Tiebreak w pierwszym secie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Tenis-ATP-Paryż Bryan/Bryan-Dodiq/Melo 2.11.2013r - godz.18:30 Typ:1 kurs:1.40 bet 365 W półfinale turnieju Masters w Paryżu turnieju deblowym zmierzy się najlepszy debel ostatnich lat czyli bracia Bryan z deblem chorwacko-Brazylijskim Dodiq/Melo. Zdecydowanym faworytem spotkania są bracia Bryan którzy jednak ostatnio nie są najlepszej w formie. Od Us Open przegrali 4 spotkania. Również i w Paryżu nie grają najlepiej gdyż oba dotychczasowe spotkania powygrywali 2:1 ( z Polskim deblem: Fyrstenberg/Matkowski jak i deblem Rojer/Qureshi)/ Natomiast debel Dodiq/Melo ostatnio grają bardzo dobrze, w połowie października wygrali turniej w Szanghaju gdzie pokonali między innymi własne braci Bryan. Podsumowując: Patrząc na ostatnie wyniki można nie śmiało napisać ze na papierze faworytami są Dodiq/Melo, jednak nie wydaje mi się żeby bracia Bryan na dni przed turniejem mistrzów byli bez formy. Więc ja uważam ze ten mecz wygrają bracia Bryan którzy jeśli są w formie nie maja godnych rywali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soren Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Dyscyplina: Tenis ATP Paryż 02.11.2013 14:30 Federer - Djokovic typ: Djokovic -4.5 gema kurs: 2.58 buk: PinnacleSports Dzisiaj zostaną rozegrane dwa półfinały ostatniego turnieju Masters w tym sezonie. Jako pierwsi na kort wyjdą "jedynka" światowego rankingu Novak Djokovic i były lider tegoż rankingu Roger Federer. Dla mnie faworytem tego spotkania jest Serb. Djokovic na pewno ma dużą ochotę na wygraną w stolicy Francji i przystąpienie do "turnieju Mistrzów" jako główny faworyt. Wygrał na początku października w Pekinie pokonując Gasqueta 2:0, czy w finale Nadala w takim samym stosunku. Później przyszedł czas na kolejny turniej, tym razem w Shanghaiu i kolejne zwycięstwo, pokonując po drodze Monfilsa, Tsongę czy del Potro. Tutaj w Paryżu prezentuje się dobrze, wygrał już z Herbertem, Isnerem (tutaj z Amerykaninem przegrał pierwszego seta, ale w kolejnych zdominował Big Johna) i w ćwierćfinale nie miał problemów z Wawrinką. W meczu ze Szwajcarem wygrywał 71% piłek po pierwszym serwisie i 64% po drugim. Roger to nie jest już ten sam zawodnik. Popełnia co raz więcej niewymuszonych błędów, co jeszcze z rywalami słabszymi uchodzi mu na sucho, ale nie ujdzie mu z najlepszym aktualnie zawodnikiem rankingu ATP. Ostatnio przegrał w finale w Bazylei z del Potro w trzech setach, ale odegrał się tutaj w ćwierćfinale. Wcześniej wygrał z Andersonem i Kohlim. Dużo będzie tutaj zależało od "rzutu monetą". Jeżeli Novak rozpocznie mecz od serwisu to o powodzenie tego typu będzie łatwiej. Mimo to i tak wierzę, że Djokovic potwierdzi swoją dobrą dyspozycję i pewnie pokona co by nie powiedzieć zbliżającego się do końca kariery Szwajcara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvaroo1 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Dyscyplina: Tenis, ATP Paris, godz. 14.30 Spotkanie: Novak Djokovic - Roger Federer Typ: Dojdzie w meczu do tie-break'u? Tak Kurs: 1.90 Bukmacher: Bwin Analiza: Witam wszystkich forumowiczów. Dobrze wiemy, że to już nie ten sam Roger co kilka lat temu... Jest u schyłku swojej kariery, ale wciąż potrafi rozegrać takie mecze jak ten wczorajszy, wygrany 2-1 z Del Potro. Widać było determinację, widać było chęć zemsty, za niedawną porażkę w finale przed własną publicznością. Dzisiaj rywal jeszcze bardziej wymagający. Mecze pomiędzy tymi panami przeszły już do legendy... Uważam, iż Szwajcar jest w stanie powalczyć z Serbem jak równy z równym, a to oznacza tylko jedno - tie-break. H2H 13:16 dla Federera. Oto wyniki z ostatnich siedmiu meczy: Djokovic Novak 7-6(6), 7-5 Federer Roger 6-0, 7-6(7) Federer Roger 6-3, 3-6, 6-4, 6-3 Djokovic Novak 6-4, 7-5, 6-3 Djokovic Novak 6-2, 7-6(4) Djokovic Novak 6-7(7), 4-6, 6-3, 6-2, 7-5 Federer, Roger 7-6(5), 6-3, 3-6, 7-6(5) 6 tie-breaków w 7 pojedynkach?... brzmi obiecująco Ponadto w Paryżu Novak rozegrał już dwa razy 13-sty gem (z Herbertem i Isnerem), Roger (jeszcze) ani jednego. Jeśli obaj panowie wyjdą skoncentrowani na kort i będą serwować na swoim poziomie, to myślę iż typ ten powinien wejść. Zapraszam do oglądania, bo zapowiada się świetne widowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Dyscyplina: ATP Paris Spotkanie: Federer-Djokovic Typ: Federer Kurs: 3,75 Godz: 14:30 Bukmacher: Bet365 Analiza: Spotkanie już za kilka minut. Półfinał turnijeu w Paryżu i pojedynek dwóch gigantów tenisowych czyli Novaka Djokovica i Rogera Federera. Zdecydowanym faworytem bukmacherów Serb, jednak ja pokuszę się postawić na Szwajcara. Szwajcar ten sezon mizerny, choć ostatnio finał w Basel, teraz już półfinał w Paryżu. Wczoraj pokonał po fajnym meczu Del Potro, i sądzę, że zależy mu aby odnieść zwycięstwo w tym turienju. Wprawdzie zbliża się turniej mistrzów w Lonynie, jednak chyba sam Szwajcar wie, że ma marne szanse aby tam zaistnieć. Dlatego sądzę, że powalczy w tym turnieju. Inaczej wydaje mi się, do tego spotkania podchodzić będzie Serb, dla którego na pewno ważniejszym turniejem jest rozpoczynający się już w przyszłym tygodniu wspomniany wcześniej turniej mistrzów. W tamtym roku odpuścił tutaj już swój pierwszy mecz z Querreyem, wygrywając pierwszego seta i prowadząc w drugim 2-0 w gemach. Dziwne troche, i dlatego wydaje mi się, że serb nie będzie się wysilał w tym meczu, i po spotkaniu na spokojnie uda się ze swoim sztabem do Londynu, aby tam odpocząc i trochę potrenować przed ostatnim turniejem w tym sezonie. Jak dla mnie po takim kursie warto zagrać na Maestro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szyms Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Dyscyplina: ATP Paris Spotkanie: Rafael Nadal - David Ferrer Typ: 1. set suma gemów / Over 9,5 Kurs: 1,90 Godz: 17:00 Bukmacher: Bet365 Analiza: Witam. Ciekawie zapowiadają się półfianały w Paryżu. Mi w oko wpadł mecz tych dwóch Panów i zakład Over 9,5 gema w 1 secie. Nadal wydaje się być w bardzo dobrej formie i najprawdopodobniej jutro zobaczymy go w finale. Ferrer na pewno nie będzie łatwym przeciwnikiem, wczoraj poradził sobie z Berdychem ale to spotkanie mogło zakończyć się innym wynikiem. W tym meczu spodziewam się zwycięstwa Nadala ale Ferrer postawi mu znacznie trudniejsze warunki niż Gasquet. Pierwszy set przewiduje że będzie zacięty a w drugim Rafa może już dokończyć dzieła.. Słabo grający Gasquet w meczu z Nadalem ugrał w pierwszym secie 4 gemy co dało łacznie rozegranych 10 gemów, Janowicz który zagrał lepiej niż Francuz wygrał 5 gemów , dzisiaj wierze że 4 gemy ferrera w pierwszym secie to absolutne minimum. Ewentualnym bezpieczniejszym typem jest zagranie over 8,5 gema @ 1.33 Witam wszystkich użytkowników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2013 Dyscyplina: Tenis ATP Paryż Wydarzenie: Ferrer-Djokovic Typ: Ferrer +5,5 gema handicap Kurs: 1.60 Bukmacher: ComeOn DATA: 03.11.2013r. Godz: 17:00 Jak wiadomo finały rządzą się swoimi prawami. Zdecydowanym faworytem według bukmacherów jest Djokovic i ja się z tym zgadzam , jednak nie będzie on miał tak łatwo , gdyż Ferrer na tej nawierzchni ostatnio spisuje się wyjątkowo znakomicie. Ograł wczoraj Nadala w dwóch setach co było nie małą niespodzianką. Dziś liczę na to ,że postawi opór Novakowi . +5,5 gema handicap to bardzo optymalna linia jaką oferuje ComeOn , przy dwóch przełamaniach w każdym z setów i typ wchodzi , więc myślę ,że jest to znakomity typ tym bardziej ,że jest to finał i liczę na jego zaciętość i walkę o każdy gem , punkt. Uważam ,że Djokovic nie będzie w stanie przeskoczyć tego handicapu , który nałożyłem dzisiaj na Ferrera, wczoraj męczył się troszkę z Federerem , więc dziś nie może być inaczej niż typ trafiony przeze mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi