Racuś1921 Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2014 Nie znałem Irasa tak jak Wy, ale dla mnie każdy zagorzały kibic jak brat... Spoczywaj w spokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2014 rak to największe skurwysynstwo tego świata, wiem sam bo walczylismy z bliską mi osoba 1.5 roku niestety przegralismy... ale przez ten czas co zobaczylem ile mlodych dziewcząt, chłopaków a już nie mówiąc dzieci walczy z czyms takim, to naprawde nie ma wiekszego skurwysynstwa... spoczywaj z tym sie zgodze ale tez to jest wina lekarzy i pilegniarek znam to po sobie bo dzadek lezal na intensywnej terapi i nie wiedzial o co sie dzieje a niby pilegnarki maja pilnowac 24 h i nie przypilnowaly pizdy tepe bo zdazyl sobie nie swiadomie wszytsko po odpinac i nie zdazyli go uratowac i to mnie wku**ia tez bo jak lekarzowi nie dasz w lape to ma wyj***ne takie osoby i to boli najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2014 a ja napiszę wręcz przeciwnie - nie znałem gościa / fakt - ale z tego co widzę po temacie który stworzył i z tego co napisał klub kibiców Legii - był to "Wspaniały i zawsze uśmiechnięty człowiek" .... trzym się chłopie cieplutko - niech Bóg ci błogosławi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 Brak słów Odpoczywaj [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vlik Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 przecież czuł się lepiej. Mówił że teraz już z górki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 Z tym kurewstwem to nigdy nic nie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 dokładnie w jednej chwili jest niby lepiej, a nagle wszystko zaczyna walić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek321 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 ale chujnia...bracie trzymaj się ciepło cala LEGIA ZAWSZE RAZEM- to życie niesprawiedliwe pedały pedofile wychodzą a dobre chłopaki...odchodzą (L). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 ehh kumpel dzisiaj puścił to, też fan Legi do zobaczenia po tej lepszej stronie... http://legionisci.com/photos14j/14steaua2_f53.jpg http://legionisci.com/photos14j/14cracovia2_f56.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 1stnaturalboy Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2014 .......... [ Komentarz dodany przez: BePe: 2014-02-06, 21:28 ] Pierd olnięty jakiś jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi