Jump to content

Czystość dźwięku - sprzęt

mario91
 Share

Recommended Posts

Witam, chciałem zasięgnąć porady co do czystości dźwięku. Chciałbym zakupić jakieś fajne słuchaweczki w fajnej cenie + jakąś karte dzwiekowa. Posiadam plyte glowna n68. Moze ktos cos polecic fajnego w rozsadnej cenie ? Chyba, ze dziekowa nie bedzie zbytnio potrzebna ?? Pozdr

Nie tworze ani nie gram w gierki tzn. gram ale jak juz to na iksie i okazjonalnie wiec nie potrzebuje sluchawek do gier tylko wlasnie do muzy (słuchania) czy to podczas sesji czy dla relaxu, ale nie oczekuje tez jakiegos mega sprzetu ;)

powiem szczerz jeśli nic nie produkujesz to po co wydawać dużo kasy ? z tego co wiem każde słuchawki maja ograniczoną głośność przez UE a jeśli Ci strasznie zależy to kupowałbym coś z modeli AKG lub Sennheiser sam mam ten słuchawki tej drugiej firmy bez karty dźwiękowej i dobrze grają a słuchawki kupiłem za 150zł i mam 4 lata :)

No, to w takim razie to wystarcza w miare porzadne sluchaweczki.

Sennheisery spoko - wlasciwie to ja tez uzywam juz z 3lata tej firmy i jest dobrze

Phillipsa sa tez dobre, ale za ta sama jakosc wiecej hajsu, wiec polecalbym cos z Sennheisera :5:

Dzieki, a jeszcze widzialem tez dobre opinie o tych Creative aurvana live....

[ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2013-10-09, 08:35 ]

mialem mega fajne ponad 3 lata mi sluzyly, mega wygodne, tylko ta sztuczna skora, na zausznikach, w lato jak bylo 30C+ przy osstrym grindzie to miales odbarwione uszy :)

Jeżeli jesteśmy przy słuchawkach to chciałbym sobie kupić sprzęt do słuchania z telefonu (Nexus4), douszne (te co wydłużone) lub nauszne. Może ma ktoś coś fajnego i godnego polecenia?

Podobają mi się te Iphonowe nowe (będą pasowały?) z tym, że wolę popytać może ktoś ma jakąś alternatywę.