mario91 Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2013 Witam, chciałem zasięgnąć porady co do czystości dźwięku. Chciałbym zakupić jakieś fajne słuchaweczki w fajnej cenie + jakąś karte dzwiekowa. Posiadam plyte glowna n68. Moze ktos cos polecic fajnego w rozsadnej cenie ? Chyba, ze dziekowa nie bedzie zbytnio potrzebna ?? Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 Do czego glownie potrzebujesz? Tworzysz muzyke, czy moze tylko sluchasz, grasz w gierki, itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 Nie tworze ani nie gram w gierki tzn. gram ale jak juz to na iksie i okazjonalnie wiec nie potrzebuje sluchawek do gier tylko wlasnie do muzy (słuchania) czy to podczas sesji czy dla relaxu, ale nie oczekuje tez jakiegos mega sprzetu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 powiem szczerz jeśli nic nie produkujesz to po co wydawać dużo kasy ? z tego co wiem każde słuchawki maja ograniczoną głośność przez UE a jeśli Ci strasznie zależy to kupowałbym coś z modeli AKG lub Sennheiser sam mam ten słuchawki tej drugiej firmy bez karty dźwiękowej i dobrze grają a słuchawki kupiłem za 150zł i mam 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 No, to w takim razie to wystarcza w miare porzadne sluchaweczki. Sennheisery spoko - wlasciwie to ja tez uzywam juz z 3lata tej firmy i jest dobrze Phillipsa sa tez dobre, ale za ta sama jakosc wiecej hajsu, wiec polecalbym cos z Sennheisera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 8 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 Dzieki, a jeszcze widzialem tez dobre opinie o tych Creative aurvana live.... [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2013-10-09, 08:35 ] mialem mega fajne ponad 3 lata mi sluzyly, mega wygodne, tylko ta sztuczna skora, na zausznikach, w lato jak bylo 30C+ przy osstrym grindzie to miales odbarwione uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2013 Weź te http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-stereofoniczne-wygodne-dyskretne-i3559267156.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2013 http://forum.mp3store.pl/topic/87462-polecane-suchawki-nauszne-co-wybra-temat-oglny/ [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2013-10-09, 18:35 ] tlpokerzaki daja rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 9 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2013 Dzieki panowie A gruby takie to se mozesz kupic swojej zonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 12 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2013 Jeżeli jesteśmy przy słuchawkach to chciałbym sobie kupić sprzęt do słuchania z telefonu (Nexus4), douszne (te co wydłużone) lub nauszne. Może ma ktoś coś fajnego i godnego polecenia? Podobają mi się te Iphonowe nowe (będą pasowały?) z tym, że wolę popytać może ktoś ma jakąś alternatywę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi