mlody113a Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Witam. U niektórych buków są zakłady na wynik gema, kursy są około 4.00. Wcześniej patrzymy np. najlepiej na 1 set czy mecz był wyrównany, jeśli tak to w 2 stawiamy np. po 10zł na serwis że wygra do 15,30,40.Nie obstawiamy że wygra do 0(rzadko się zdarza że przegrywa się gema do 0)Średni zysk jesli wejdzie nam to zależy od wyniku ale najniższy ~3zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek-L Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Ja nie widze sensu, 3 zl zysk za postawie 10 zl. Czyli jak nie wejdzie to musza nam 3-4 kolejne zaklady wejsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldberger Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 kolego ty sobie lepiej na ruletkę skocz a nie zaśmiecaj forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Profesor10 Posted July 25, 2013 Report Share Posted July 25, 2013 zajebisty system, prawie jak ten co faólik raz opracował, jak autobusem do domu wracał i mu się nudziło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Emes Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 chyba za dużo takim systemem nie ugrałeś, sam bym nie zaryzykował Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pradomik Posted September 6, 2013 Report Share Posted September 6, 2013 już lepiej graj na odwrót niż tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnnaBuk Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Ja jeśli chodzi o tenis to gram na wygranie gema. Też da się dużo zarobić podczas jednego meczu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest makkwak Posted January 5, 2014 Report Share Posted January 5, 2014 Ja jeśli chodzi o tenis to gram na wygranie gema. Też da się dużo zarobić podczas jednego meczu. Ale stawiasz na faworyta czy tego ktory serwuje? Ja tak probowałem po 1zł na odbierającego gdzie kursy czasem byly 6zł ale weszlo z raz czy dwa na 15x Link to comment Share on other sites More sharing options...
osendos Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Co do tenisa to jestem zdania, że zdecydowanie bardziej opłaca się grać dokładne wyniki przy mniejszych imprezach, gdzie rozgrywane są mecze do dwóch wygranych setów, kursy oscylują także dość wysoko, także wolałbym ta metodę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
luki094 Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Ja osobiście obstawiam kombinacje kilku graczy to udaje sie ok 3/6 zakładów:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts