mlody113a Napisano 13 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2013 Witam. U niektórych buków są zakłady na wynik gema, kursy są około 4.00. Wcześniej patrzymy np. najlepiej na 1 set czy mecz był wyrównany, jeśli tak to w 2 stawiamy np. po 10zł na serwis że wygra do 15,30,40.Nie obstawiamy że wygra do 0(rzadko się zdarza że przegrywa się gema do 0)Średni zysk jesli wejdzie nam to zależy od wyniku ale najniższy ~3zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek-L Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2013 Ja nie widze sensu, 3 zl zysk za postawie 10 zl. Czyli jak nie wejdzie to musza nam 3-4 kolejne zaklady wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 24 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2013 kolego ty sobie lepiej na ruletkę skocz a nie zaśmiecaj forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 25 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Lipiec 2013 zajebisty system, prawie jak ten co faólik raz opracował, jak autobusem do domu wracał i mu się nudziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Emes Napisano 11 Sierpień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Sierpień 2013 chyba za dużo takim systemem nie ugrałeś, sam bym nie zaryzykował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pradomik Napisano 6 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2013 już lepiej graj na odwrót niż tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnnaBuk Napisano 14 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2013 Ja jeśli chodzi o tenis to gram na wygranie gema. Też da się dużo zarobić podczas jednego meczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość makkwak Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2014 Ja jeśli chodzi o tenis to gram na wygranie gema. Też da się dużo zarobić podczas jednego meczu. Ale stawiasz na faworyta czy tego ktory serwuje? Ja tak probowałem po 1zł na odbierającego gdzie kursy czasem byly 6zł ale weszlo z raz czy dwa na 15x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osendos Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2014 Co do tenisa to jestem zdania, że zdecydowanie bardziej opłaca się grać dokładne wyniki przy mniejszych imprezach, gdzie rozgrywane są mecze do dwóch wygranych setów, kursy oscylują także dość wysoko, także wolałbym ta metodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki094 Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Luty 2014 Ja osobiście obstawiam kombinacje kilku graczy to udaje sie ok 3/6 zakładów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi