hunter Posted July 1, 2013 Report Share Posted July 1, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter Posted July 1, 2013 Author Report Share Posted July 1, 2013 Dyscyplina: Baseball, MLB Spotkanie: Cincinnati Reds - San Francisco Giants Typ: 2 Kurs: 2.35 Bukmacher: WH 02.07.2013 01:10 Analiza: Pierwsze spotkanie między tymi zespołami.Oba zespoły jakby ostatnio spadek formy chociaż w końcu Giganci wygrali po pięciu porazkach z rzędu.dziś sądzę że pójdą za ciosem.Wygrają na wyjeździe kolejne spotkanie i będa teraz mieli kilka meczy bez porażki.W sumie na ostatnie pięc spotkań to aż czterokrotnie lepsi byli San Francisco.Reds w ostatnich pięciu spotkaniach wygrali zaledwie raz.też są głodni sukcesu ale myślę że dziś jednak noc będzie należała do gości jeszcze.Prawdopodobni miotacze to Arroyo B. [CIN] (6-6), Kickham M. [sFG] (0-2).Może rzucający u Giants nie zachwyca aczkolwiek sądzę że są w stanie powalczyć i ugrać tutaj zwycięstwo.myślę że czas teraz na gości w wygrywaniu spotkań i na nich stawiam. redsi będą musieli poczekań na przełamanie ale jeszcze nie teraz i nie dzisiejszej nocy.Mam nadzięję ze się nie mylę i dziś zanotuje dużego plusa w tym spotkaniu. http://obstawianie.com/mlb-2013-vt125104,25.htm#1769040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts