Gość kowalenko Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Maj 2013 Witam. Postanowiłem ,że będę się dzielił z wami moimi typami . Zajmuję się grą bukmacherską od około 2009 roku, zapewne jak każdy miałem lepsze i gorsze dni. Jakiś czas temu kumpel poradził ,abym publikował swoje typy i tak oto tu jestem . Myślę ,że to dobra rada. Gram płaską stawka - 100zł Zaczynam od meczu z 1. Polskiej Ligi, a mianowicie: Warta Poznań - Stomil Olsztyn ,godz. 17:00 Typ 2 Kurs 1,90 Wynik 1:1 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kowalenko Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Maj 2013 Na dziś polecam mecz z Czeskiej Gambrinus Ligi ,a mianowicie : Sigma Olomouc - Plzen , godz. 19:30 Typ 2 Kurs 1,85 Wynik 0 : 1 85 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kowalenko Napisano 23 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2013 Piast Gliwice - Korona Kielce Typ 1 Kurs 1,85 Wynik 1:1 100zł Witam. Na dziś tylko jeden mecz a mianowicie mecz Piasta przeciwko Koronie. Piast ma zamiar utrzymać 3 miejsce i zdobyć udział w LE , Korona "Niby" ma jeszcze szanse na puchary , ale mecze na wyjazdach w jej wykonaniu totalna klapa , zdobyli tylko 4 pkt - 4 remisy. Piast w rundzie wiosennej gra fenomenalnie 6 zwycięstw , 4 remisy i 2 porażki w sumie zdobył 22 pkt. Korona zaczęła sensacyjnie rozgrywki pokonując Legię , bilans z rundy wiosennej wynosi 5 zwycięstw , 3 remisy i 4 porażki.Największym osłabieniem Korony to strata ich najlepszego piłkarza i mentora drużyny Maćka Korzyma.Patrząc na statystyki, można zauważyć, że we wszystkich spotkaniach, w których gola zdobywał Korzym, Korona zdobywała punkty. W pięciu przypadkach był to komplet oczek, a w pozostałych czterech kielczanie remisowali. Jednak oprócz oczywistej pomocy w postaci zdobytych bramek, Maciej Korzym stał się mentalnym przywódcą ekipy Leszka Ojrzyńskiego, a pokazał to gdy w niedzielę pomimo ciężkiej kontuzji wrócił na stadion, by dopingować kolegów. Sądzę ,że Piast na spokoju ogra zespół Ojrzyńskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kowalenko Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2013 Na dziś tripel , a mianowicie: Altach - Kapfenberg Typ 1 Kurs 1,90 Wynik 2:0 Guingamp - Dijon Typ 1 Kurs 1,70 Wynik 2:0 FC Vaslui - Otelul Galati Typ 1 Kurs 1,90 Wynik 1:0 AKO - 6,137 513,7 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi