raidenn Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2013 -> Fortuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2013 Bonus jest dodawany dopiero po weryfikacji danych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 5 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Kwiecień 2013 2100 punktów otrzymałem po weryfikacji danych, a 15 pln dopiero kilka godzin po kupieniu w ich e-shopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 sprawdzcie u mnie kasa dzisiaj na koncie, wczoraj wykupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 sprawdzcie u mnie kasa dzisiaj na koncie, wczoraj wykupiłem Potwierdzam też wczoraj wysłane dzisiaj już jest poszła taśma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Wszystko okej, kasa po ~24h po wykupieniu. Pomnozona Wypłacam i wpłacam z powrotem po bonusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Wszystko okej, kasa po ~24h po wykupieniu. Pomnozona Wypłacam i wpłacam z powrotem po bonusik mam pytanko właśnie w sprawie tego bonusu 500zł od depozytu to jest 100% tak? Wpłaca się 500 i 100 na grę czy jakoś inaczej? Bo nie moge rozkminić ich regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
theeredh Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Gdzie te punkty wymienić na PLN-y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 7 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2013 Gdzie te punkty wymienić na PLN-y? W e-shopie https://www.efortuna.pl/pl/fortuna_klub/eshop/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angisan Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2013 czemu po rejestracji i weryfikacji danych mam tylko 750pkt?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bejar123 Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2013 a dokonczyles do konca weryfikacje ? potwierdziles mejla ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2013 czemu po rejestracji i weryfikacji danych mam tylko 750pkt?? Musisz wypełnić wszystkie dane załączyć skany i wtedy otrzymasz resztę punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
funfel Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2013 Załączam skany to napisy przód i tył dowodu na czerwono że niby coś źle, a po podaniu konta ERROR_BANK_ACCOUNT_WRONG_LENGTH... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2013 Załączam skany to napisy przód i tył dowodu na czerwono że niby coś źle, a po podaniu konta ERROR_BANK_ACCOUNT_WRONG_LENGTH... co do skanów to może format inny niz jpg albo za duży plik, a error z banku masz pewnie dlatego ze robisz kopiuj wklej i urywa 3 ostatnie cyferki przepisz sobie numer bez spacji i wtedy wklej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantek88 Napisano 8 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Kwiecień 2013 Dokładnie tak jak mówi darak.. mi też tak wyskoczyło ale zobaczyłem że nie skopiowało 3 lub 4 ostatnich cyfr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radagast Napisano 9 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Kwiecień 2013 Potwierdzam, również po zalogowaniu się i weryfikacji otrzymałem 2100pkt, które można wymienić na 15zł w e-Shopie, czekałem na doładowanie 1 dzień, z tego co widziałem na innych forach, to doładowują zawsze drugiego dnia do godziny 9:00 - 10:00. Zapomniałem dodać, w Fortunie każdy nowy gracz może zyskać również podwojenie pierwszej wpłaty do 500zł. Można ładnie połączyć obie promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruceu Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2013 Ile trwa weryfikacja. Teraz się zarejestrowałem i przesłałem im skan dowodu. Zweryfikują jeszcze dziś? Wtedy bym wykupił kupon i z tego co pisze Radagast jutro już bym miał kaskę Niestety nie ma pomocy LIVE24H czyli normalnie pracują jak ludzie pewnie i w ludzkich godzinach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 11 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2013 Bruceu, LC dostępny chyba tylko do godziny 18. Konto zweryfikują ci najprawdopodobniej dopiero jutro, w godzinach działania live supportu Cierpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piata2102 Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2013 Weryfikacja u mnie trwała 1h, a po 3h miałem już 15 PLN na koncie. Wielki + za promo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BonusRPK Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2013 a trzeba coś wpisać w rubryce kod promocji przy rejestracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piata2102 Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2013 Nie trzeba ps. nie mogę na priv odpowiedzieć jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruceu Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2013 Dobra, zleciłem wymianę 2100 punktów na 15zł. Czy te 15 zł pojawi się przy stanie konta i na jeden kupon czy dowolnie można wydać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba-hxc Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2013 Weryfikacja konta w 15 min! Ciekawy jestem po jakim czasie dadzą 15zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2013 Dobra, zleciłem wymianę 2100 punktów na 15zł. Czy te 15 zł pojawi się przy stanie konta i na jeden kupon czy dowolnie można wydać? Pojawi się, można kilka kuponów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruceu Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2013 Dziś już chyba nie będzie. Czyli pewnie po weekendzie. Niestety opieprzają się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kranior Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2013 Weryfikacja konta w 15 min! Ciekawy jestem po jakim czasie dadzą 15zł ja tydzień temu weryfikacje miałem w sobote i 15zeta w niedziele dodali na konto.Jutro dostaniesz zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BonusRPK Napisano 13 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Kwiecień 2013 weryfikacja zrobiona w 20 minut wczoraj a kasa dziś od rana na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojniz Napisano 15 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Kwiecień 2013 Coś te formularze weryfikacyjne chodzą co najmniej ch*jowo, że tak powiem. Wypełniam wszystko, klikam zarejestruj i doczekuję się 504 Gateway Time-out'a. edit: Udało się wszystko jakoś załatwić, w ciągu dwóch dni. Promocja na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 9 Sierpień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2013 Zawieraj zakłady mobile w swoim telefonie komórkowym w najbliższy weekend (piątek, sobota i niedziela) i odbierz bonus. Masz aż 3 dni, aby zawrzeć zakłady za łączną kwotę min. 200zł, a otrzymasz zakład bez ryzyka o wartości do 30zł. Nie zmarnuj takiej okazji! Graj mobile i odbierz swój bonus. https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/serwis_sportowy/analizy_sportowe/x2013_08_08_bonus_mobile.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 8 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2013 Aktualne te 15 zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi