wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2013 Witajcie, Będę grał przeciwko remisowi do przerwy czyli typ 1 2 kurs minimalny @1,50 stawkowanie FK dla kursu @1,50 Wirtualny bank 10220.00j czyli do 10 progu Stawka początkowa 5j Zdaję sobie sprawę że nie jest to żaden system ale jeśli pozwolicie to chciałbym spróbować jak to będzie wyglądać 1 Real Potosi - Club Aurora @1,50 stawka 5j ------------------------------------- 7,50j stan 2,50j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 Witajcie,Będę grał przeciwko remisowi do przerwy czyli typ 1 2 kurs minimalny @1,50 stawkowanie FK dla kursu @1,50 Wirtualny bank 10220.00j czyli do 10 progu Stawka początkowa 5j Zdaję sobie sprawę że nie jest to żaden system ale jeśli pozwolicie to chciałbym spróbować jak to będzie wyglądać 1 Real Potosi - Club Aurora @1,50 stawka 5j --------------------------------------- 7,5j stan 2,5j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 2 Apia L Tigers v Blacktown City@1,53 stawka 5j ------------------------------ 7,65j stan 5,15j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 3 CS Otopeni v Chindia Targoviste@1,57 stawka 5j ------------------------------------------------------------- 7,85j stan 8j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 4 Ujpest v Kaposvári Rákóczi FC@1,61 stawka 5j ----------------------------------------------------- 8,05j stan 8,05j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 5 Austria Lustenau v FC Lustenau@1,57 stawka 5j ---------------------------------------------------- 7,85j stan 10,90j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 6 Shamrock Rovers - Drogheda United@1,61 stawka 5j --------------------------------------------------------------------------- 5j stan 5,90j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hejter 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 Hej Super sprawa, ale z tym 11. progiem to po co? Wiadomo, że za takie stawki nie zagrasz. Nakarmisz tylko ego. Proponuję pilnować % zysku od stawki i wyciągać wnioski. Kluczem do sukcesu powinien okazać się przemiał dobrych betów a nie progresja na lay HT x czyli back HT 12, prawda? Wirtualny bank: 10220j, a na 2 godziny wychodzisz 5j? A reszta śpi, w oczekiwaniu na kolejny próg? Na RORze, czy u buka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 Hej Super sprawa, ale z tym 11. progiem to po co? Wiadomo, że za takie stawki nie zagrasz. Nakarmisz tylko ego. Proponuję pilnować % zysku od stawki i wyciągać wnioski. Kluczem do sukcesu powinien okazać się przemiał dobrych betów a nie progresja na lay HT x czyli back HT 12, prawda? Wirtualny bank: 10220j, a na 2 godziny wychodzisz 5j? A reszta śpi, w oczekiwaniu na kolejny próg? Na RORze, czy u buka? Hej,dzięki za komentarz widzę że nie jesteś zwolennikiem progresjii nawet w tak łagodnej formie jak FK no cóż Ci mogę powiedzieć ja ją stosuje i nie narzekam bo tylko ona przynosi mi jako takie zyski Z tym progiem to faktycznie przesadziłem bo nie sądzę żebym tam doszedł ale tak wychodzi z tego stawkowania,aczkolwiek to spodziewam się skuteczności w granicach 50-55% więc płaska stawka tu nie pomoże przy takim kursie Wiesz tak naprawdę chcę przetestować granie 1 2 HT w singlu dlatego że za real money gram na duble 1 2 HT z kursami z przedziału 2,00 ~`3,00 i na razie na 50 dubli raz zdarzyło się przegrać 5 razy pod rząd a dwa razy 4 i a tak to idzie prawie na zmianę i tu właśnie pomaga mi stawkowanie FK które stosuje od prawie samego początku jego powstania a próbuje teraz na brudno single bo w tych przegranych dublach bardzo rzadko mi się zdarza przegrać dwa mecze 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2013 7 Sporting Kansas City - Washington DC United @1,66 stawka 15j ------------------------------------------------ 15j stan 10,90j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hejter 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2013 widzę że nie jesteś zwolennikiem progresjii nawet w tak łagodnej formie jak FK no cóż Ci mogę powiedzieć ja ją stosuje i nie narzekam bo tylko ona przynosi mi jako takie zyski Nie jestem zwolennikiem nieefektywnego wykorzystania środków, bo przy takim potencjale możesz przecież prowadzić kilka równoległych gier. 10220j i wejście 5j, a czas mija...płaska stawka tu nie pomoże przy takim kursieTrzeba mieć założenia ale od czego są testy. Wszystko zweryfikuje rzeczywistość. Jestem innego zdania, o czym piszesz już sam niżej.Powodzenia, ciekawie wszystko wygląda. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2013 8 Ljungskile SK - Hammarby IF@1,61 stawka 40j ------------------------------------------------- 40j stan 50,90j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2013 9 Halmstads BK - IF Elfsborg@1,61 stawka 80j ------------------------------------------------- 80j stan 130,90j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2013 10 CD Olimpia - Real CD Espana@1,61 stawka 160j ------------------------------ 257,60j stan 33,33j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2013 11 Ceske Budejovice U21 v Bohemians 1905 U21@1,50 stawka 80j -------------------------------------------------- 120j stan 6,67j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2013 12 Mlada Boleslav U21 v FK Teplice U21@1,44 stawka 40j --------------------------------------------------------- 57,60j stan 24,27j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Kwiecień 2013 11 FC Porto - Sporting Braga@1,55 stawka 15j ------------------------------------------------ 15j stan 9,27j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2013 12 Santos Laguna - Seattle Sounders @1,50 stawka 40j 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wudar72 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Marzec 2018 Obecnie znów bawię się w progresję Moje poczynania można śledzić pod tym linkiem 0 ...mówili że tego nie da się zrobić,aż przyszedł ten co nie wiedział że się nie da i zrobił to.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach