Jump to content

nC+

Patryk23
 Share

Recommended Posts

Panowie, mam do was pytanie bo jestem abonentem cyfy+ od jakichś 5 lat i w listopadzie przedłużyłem umowę no a teraz sami wiecie co się dzieje połączyłą się enka z cyfrą i jest totalna klapa. Robicie cos może z wypowiedzeniem umowy czy coś?? Bo ja nie mam zamiaru płacić kolosalnego abonamentu za totalną klapę no i sam nie wiem co mam zrobić. Pytam bo na pewno jest dużo ludzi którzy mają abonament tak jak jaza 50zł i mam wszystkie canal+sporty i pierdoły a nie ukrywajmy są to dla nas fanów sportu najważniejsze kanały, no a teraz dopiero mielibyśmy je w abonamencie za 80zł. Troszkę porażka ..;/

Dostałeś już list? Jeśli nie to czekaj spokojnie, nc+ otworzyła oczy po tym wszystkim co się zaczęło dziać po ich połączeniu, UOKiK prowadzi juz dochochodzenie w tej sprawie a i zarząd spółki wyraźnie spuścił z tonu i teraz lekko stara się poprawić wizerunek. Jeśli używasz facebooka to proponuje Ci zebys wpisał "anty NC+ " tam informacje sa przedstawiane na bierząco i nie trzeba szukać po całym internecie co się aktualnie dzieje.

Na początku mówiło się że 1 maja tego roku już nikt nie bedzie mial oferty z cyfry+ i "N" a teraz prezes dał 3miesiace darmowego nsport w ramach przeprosin... Trzeba czekać na rozwój wydarzeń, ja mam abonament do czerwca przyszłego roku i również nie chciałbym go zmieniać. Na razie pozostaje mi czekać, żadnych oficjalnych info z NC+ nie było, nikt tez do mnie nie dzwonił.

A i taka moja rada, nie zgadzaj, się na nic telefonicznie, przy tym co się teraz dzieje, lepiej mieć wszystko jasno i wyraźnie na papierze.

Oo to już jestem trochę spokojniejszy ;] Dzięki wielkie. Listu nie ma ale podobno mogą iść długo bo to nie polecone także wiesz. .;/

• 3 weeks later...