Patryk23 Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2013 Panowie, mam do was pytanie bo jestem abonentem cyfy+ od jakichś 5 lat i w listopadzie przedłużyłem umowę no a teraz sami wiecie co się dzieje połączyłą się enka z cyfrą i jest totalna klapa. Robicie cos może z wypowiedzeniem umowy czy coś?? Bo ja nie mam zamiaru płacić kolosalnego abonamentu za totalną klapę no i sam nie wiem co mam zrobić. Pytam bo na pewno jest dużo ludzi którzy mają abonament tak jak jaza 50zł i mam wszystkie canal+sporty i pierdoły a nie ukrywajmy są to dla nas fanów sportu najważniejsze kanały, no a teraz dopiero mielibyśmy je w abonamencie za 80zł. Troszkę porażka ..;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2013 Dostałeś już list? Jeśli nie to czekaj spokojnie, nc+ otworzyła oczy po tym wszystkim co się zaczęło dziać po ich połączeniu, UOKiK prowadzi juz dochochodzenie w tej sprawie a i zarząd spółki wyraźnie spuścił z tonu i teraz lekko stara się poprawić wizerunek. Jeśli używasz facebooka to proponuje Ci zebys wpisał "anty NC+ " tam informacje sa przedstawiane na bierząco i nie trzeba szukać po całym internecie co się aktualnie dzieje. Na początku mówiło się że 1 maja tego roku już nikt nie bedzie mial oferty z cyfry+ i "N" a teraz prezes dał 3miesiace darmowego nsport w ramach przeprosin... Trzeba czekać na rozwój wydarzeń, ja mam abonament do czerwca przyszłego roku i również nie chciałbym go zmieniać. Na razie pozostaje mi czekać, żadnych oficjalnych info z NC+ nie było, nikt tez do mnie nie dzwonił. A i taka moja rada, nie zgadzaj, się na nic telefonicznie, przy tym co się teraz dzieje, lepiej mieć wszystko jasno i wyraźnie na papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 30 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2013 Oo to już jestem trochę spokojniejszy ;] Dzięki wielkie. Listu nie ma ale podobno mogą iść długo bo to nie polecone także wiesz. .;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2013 http://ncplus.pl/list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi