Bart Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Kiedyś na innym forum był temat o sandałach na lato. Idzie zima więc pora pogadać o kalesonach Mam taki problem piździ mi po jajach ostatnio trochę zasadniczo nie lubię też jak mnie coś w kule ciśnie, poza tym kalesony są trochę bejowe według mnie może znacie jakąś alternatywę?? może macie jakieś dobre rady dla zmarzniętych jajek Barta?? liczę na burzliwą dyskusję Link to comment Share on other sites More sharing options...
erbak Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 3 rozgrzane węgle w środku i po obu stronach + efekt wizualny Link to comment Share on other sites More sharing options...
handicap Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Ja noszę i mi ciepło A kwestię czy to gejowe czy nie to zostawiam gejom Jaja mi zwykle nie marzną, ale bardziej nogi. Ja z tych, co lubią ciepło. A sandały noszę jak tylko zrobi się na tyle ciepło, że nie marzną nogi, bo to najlepszy rodzaj obuwia i nie ma lepszego Link to comment Share on other sites More sharing options...
sokol100 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 To ja z kolei powiem, że kalesony to mi sie kojarzą z przedszkolem i leżakowaniem, z którego musiałem uciekać, bo nie mogłem usnąć w miejscu publicznym aaa i "nie wygodne" sie pisze razem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pyza Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Ja nosiłem, miałem takie zajebiaszcze dresowe jakby, bo tych rajstopowych to ni huka nie włoże Tylko przypał raz był taki, że nieoczekiwanie sie znalazłem u panny, no i moje kalesonki chwilowo musiały się znaleźć w szafce jej brata Dalej je mam ale iestety już z nich wyrosłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIELEmale Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 polecam coś takiego http://allegro.pl/item267707377_mega_hit_bokserki_termoaktywne_coolmax_hannah_36.html wieczorami jak biegam to straszna piździawa, a te bokserki zajebiście sie spisują, na co dzień w nich nie chodzę ale myślę ze również sie dobrze spiszą no chyba że po nogach ci ciągnie to nie wiem;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
PokerFish Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Nie dotyczy-nie mam jajec %-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 Nie dotyczy-nie mam jajec %-) wiedziałem ziomus, że mogę na Ciebie liczyć , obstawiam, że sexy wygląda amaciek to taka odpowiedz specjalnie dla niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darek007 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 jaja trzeba mieć twarde a nie miękkie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyrlik Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 cisną w jajka i z przedszkolem mi sie kojarzą tak jak sokolowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
PokerFish Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Nie dotyczy-nie mam jajec %-) wiedziałem ziomus, że mogę na Ciebie liczyć , obstawiam, że sexy wygląda amaciek to taka odpowiedz specjalnie dla niego Staram sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted November 16, 2007 Author Report Share Posted November 16, 2007 z przedszkolem mi sie kojarzą tak jak sokolowi Gruby się pewnie nawet podnieci jak sobie wyobrazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
amciek Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Nigdy nie nosiłem kaleson(ów?) a na zimno mam prosty sposób, nie wychodzę z domu Zamiast tego mam kapitalną niebieską kurtkę, rzadko kto taką ma, czarne grube spodnie dżinsowe i brązowe adidaski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
analfabetopatolog Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 temat bomba Link to comment Share on other sites More sharing options...
akupoczek Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ta bomba to twoj avatr co sie martwisz jak ci jajjka zmarzna zachartujesz je i beda przyzwyczajone , no ale jak sie twoja laska (kobieta ) do nich dorwie o ci je rozgrzeje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazur Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Nie ma jak to tematy na poziomie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Levy666 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 Osobiscie kalesony mnie nie pociagaja a) napewno cisna w jajca b) jak ci jajka marzna w zimie to lepiej przed wyjsciem zostawic je w domu na kaloryferze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darecki79 Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 polecam coś takiego http://allegro.pl/item267707377_mega_hit_bokserki_termoaktywne_coolmax_hannah_36.html wieczorami jak biegam to straszna piździawa, a te bokserki zaje***ście sie spisują, na co dzień w nich nie chodzę ale myślę ze również sie dobrze spiszą no chyba że po nogach ci ciągnie to nie wiem;d Bzdura. Włókna Coolmaxu nie posiadają żadnych właściwości grzewczych, wręcz przeciwnie. Grube skarpetki z włóknami Coolmaxu owszem, ale nie bielizna termoaktywna do ochrony przed mrozem Jesli już wchodzić w takie techniczne sprawy to szukać czegoś z Thermax, można znaleźć w skarpetach Lorpena i innej odzieży. Ewentualnie coś z technologii Alpinusa (czyt. Netil Extreme). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted December 23, 2007 Author Report Share Posted December 23, 2007 panowie podbijam temat!!!! bo zimno opóóóóóóóóóór może ktoś słyszał-wymyślili już... eghm... waciak na jajka czy nie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
old_Waciak Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 panowie podbijam temat!!!! bo zimno opóóóóóóóóóór może ktoś słyszał-wymyślili już... eghm... waciak na jajka czy nie?? Podobno małe jajka marznął najbardziej na mrozie Oj Bart Ale nie martw się...znajdzie się na pewno i taka dziewczyna dla której nie będzie miało to znaczenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bart Posted December 23, 2007 Author Report Share Posted December 23, 2007 mały ale wariat Link to comment Share on other sites More sharing options...
polamaniec Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 a co powiecie na to http://www.allegro.pl/item282861409_ocieplacz_na_meskie_klejnoty_ocieplacze_mikolajki.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
handicap Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 a co powiecie na to http://www.allegro.pl/item282861409_ocieplacz_na_meskie_klejnoty_ocieplacze_mikolajki.html Małe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szypii Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 ale fajne Link to comment Share on other sites More sharing options...
polamaniec Posted December 24, 2007 Report Share Posted December 24, 2007 handicap, To możesz sobie zamówić większe Zadzwonisz ze jesteś dosyć dobrze zbudowany ;d Ps: Handi to nie jest rękawiczka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts