Jump to content

kalesonki :k:

Bart
 Share

Czy nosisz kalesony??  

38 members have voted

1. 1. Czy nosisz kalesony??

• Jasne! Nie lubię jak mi jajca marzną!
      7
    • Pewnie! Wyglądam w nich sexy :D
      4
    • Never! To nasienie zboczeńców i homo!
      6
    • Nie! Są nie wygodne i cisną mnie w kulki :/
      19
    • Nie dotyczy-nie mam jajec %-)
      2

Recommended Posts

Kiedyś na innym forum :k: był temat o sandałach na lato. Idzie zima więc pora pogadać o kalesonach :k:

Mam taki problem :k: piździ mi po jajach ostatnio trochę :k: zasadniczo nie lubię też jak mnie coś w kule ciśnie, poza tym kalesony są trochę bejowe według mnie :/ może znacie jakąś alternatywę?? może macie jakieś dobre rady dla zmarzniętych jajek Barta??

liczę na burzliwą dyskusję :))%-)

Ja noszę i mi ciepło :) A kwestię czy to gejowe czy nie to zostawiam gejom :D Jaja mi zwykle nie marzną, ale bardziej nogi. Ja z tych, co lubią ciepło. A sandały noszę jak tylko zrobi się na tyle ciepło, że nie marzną nogi, bo to najlepszy rodzaj obuwia i nie ma lepszego :))

To ja z kolei powiem, że kalesony to mi sie kojarzą z przedszkolem i leżakowaniem, z którego musiałem uciekać, bo nie mogłem usnąć w miejscu publicznym :) aaa i "nie wygodne" sie pisze razem :)

Ja nosiłem, miałem takie zajebiaszcze dresowe jakby, bo tych rajstopowych to ni huka nie włoże :/ Tylko przypał raz był taki, że nieoczekiwanie sie znalazłem u panny, no i moje kalesonki chwilowo musiały się znaleźć w szafce jej brata %-)

Dalej je mam :)) ale iestety już z nich wyrosłem :(;)

polecam coś takiego

http://allegro.pl/item267707377_mega_hit_bokserki_termoaktywne_coolmax_hannah_36.html

wieczorami jak biegam to straszna piździawa, a te bokserki zajebiście sie spisują, na co dzień w nich nie chodzę ale myślę ze również sie dobrze spiszą :D no chyba że po nogach ci ciągnie to nie wiem;d

Nie dotyczy-nie mam jajec %-) %-)

wiedziałem ziomus, że mogę na Ciebie liczyć :D , obstawiam, że sexy wygląda amaciek %-) to taka odpowiedz specjalnie dla niego :))

:smiech: Nigdy nie nosiłem kaleson(ów?) a na zimno mam prosty sposób, nie wychodzę z domu :)) Zamiast tego mam kapitalną niebieską kurtkę, rzadko kto taką ma, czarne grube spodnie dżinsowe i brązowe adidaski.

Guest Levy666

Osobiscie kalesony mnie nie pociagaja

a) napewno cisna w jajca

b) jak ci jajka marzna w zimie to lepiej przed wyjsciem zostawic je w domu na kaloryferze %-)

polecam coś takiego

http://allegro.pl/item267707377_mega_hit_bokserki_termoaktywne_coolmax_hannah_36.html

wieczorami jak biegam to straszna piździawa, a te bokserki zaje***ście sie spisują, na co dzień w nich nie chodzę ale myślę ze również sie dobrze spiszą :D no chyba że po nogach ci ciągnie to nie wiem;d

Bzdura. Włókna Coolmaxu nie posiadają żadnych właściwości grzewczych, wręcz przeciwnie. Grube skarpetki z włóknami Coolmaxu owszem, ale nie bielizna termoaktywna do ochrony przed mrozem :szok:

Jesli już wchodzić w takie techniczne sprawy to szukać czegoś z Thermax, można znaleźć w skarpetach Lorpena i innej odzieży. Ewentualnie coś z technologii Alpinusa (czyt. Netil Extreme).

• 1 month later...

panowie podbijam temat!!!! bo zimno opóóóóóóóóóór :/

może ktoś słyszał-wymyślili już... eghm... waciak na jajka %-) czy nie??

panowie podbijam temat!!!! bo zimno opóóóóóóóóóór :/

może ktoś słyszał-wymyślili już... eghm... waciak na jajka %-) czy nie??

Podobno małe jajka marznął najbardziej na mrozie :))

Oj Bart :(

Ale nie martw się...znajdzie się na pewno i taka dziewczyna dla której nie będzie miało to znaczenia :piwo1:

:k: