b@rto Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Witam wszystkich. Szukam pomocy, padl mi prawdopodobnie save do efema a juz bylem bardzo daleko i nie mialem zamiaru konczyc. Tzn. konkretnie to wywala mi w okreslonym momencie ze FM ma za malo pamieci i jest crash. Nie wiem o co kaman, probowalem juz wszystkiego z pamiecia wirtualna, czyszczeniem dysku, no wyczerpalem chyba wszystkie opcje mozliwe. Reinstalacja gry nie pomaga, nie chce mi sie robic formata tylko dla gry. Moja prosba to konkretnie pobranie mojego save'a (okolo 130 MB moze cos okolo) i sprawdzenie czy na innej instalacji (w ogole innym kompie) ruszy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supertyper2012 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Barto niestety ja ci nie pomogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@rto Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 To po co piszesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest delpiero88 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Daj linka do swojego save'a to pobiorę i sprawdzę u siebie na kompie, bo wprawdzie nie miałem zainstalowanej gry ale miałem instalkę i właśnie zainstalowałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
eltondi Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 daj link do sejva Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@rto Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 Wrzucam na zippy, chwile czasu to zajmie panowie. Dzieki za odzew. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@rto Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 http://www42.zippyshare.com/v/50614278/file.html Grane na patchu 8.0.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest delpiero88 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 b@rto niestety chyba lipa z tym savem bo wywaliło mnie tak jak Ciebie i pisze: "Football Manager 2008 is running dangerously low in memory. Please quit and free up some memory"...ale swoją drogą to podziwiam ale zaraz współczuje tego że save się spierdzielił...kurde grać już w sezonie 2090 to naprawdę widać, że jesteś kozak ja zawsze wysiadałem po 4-5 sezonach...lipa jak ch*j z tym savem no ale co zrobić... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@rto Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 Ajj w morde jeszcze blad taki zrobilem i mialem zapis do jednego pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest delpiero88 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Może po prostu przeszedłeś grę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@rto Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 Nie ma opcji. Ta gra nie ma konca. Jeszcze powalcze troche, moze cos zabangla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilczekosw Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 info z http://www.cmrev.com/forum/odpowiedzi/football-manager-2012-is-running-dangerously-low-on-memory_-please-quit-and-free-up-some-memory_,18614.html#p161294 @konrwaw dobrze prawi. Problem polega na pamięci wirtualnej: 1) wyczyść dysk; 2) zwiększ pamięć wirtualną Mój komputer (prawym przyciskiem myszy) ---> właściwości ---> zaawansowane ---> wydajność "ustawienia" ----> zaawansowane ---> pamięć witrualna i tam ustaw z 3-4 gb zależnie od pojemności na dysku; (krok może się różnić w nazwach :-)) 3) wyczyść tempy w windowsie i folderze głównego użytkownika; 4) start ---> uruchom, tam wpisz msconfig i wyłącz działanie i włączanie się automatyczne nie potrzebnych programów (UWAGA!! wyłącznie jak się znasz bo możesz wyłączyć coś potrzebnego i system wywali) _________________________________ nie wiem czy to działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
b@rto Posted February 25, 2013 Author Report Share Posted February 25, 2013 Proby rozwiazania problemu dalsze nie maja sensu. Ja juz wszystkiego sprobowalem po prostu. Wystarczy mi wiadomosc ze to nie u mnie tylko blad, wiec obejdzie sie bez formata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gromsky86 Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 ahh miałem podobną sytuacje ale w cm'ie Scarborough z conference do wygrania LM i dominacji w Premier League,od tamtej pory nie gram już w cm'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts