b@rto Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Witam wszystkich. Szukam pomocy, padl mi prawdopodobnie save do efema a juz bylem bardzo daleko i nie mialem zamiaru konczyc. Tzn. konkretnie to wywala mi w okreslonym momencie ze FM ma za malo pamieci i jest crash. Nie wiem o co kaman, probowalem juz wszystkiego z pamiecia wirtualna, czyszczeniem dysku, no wyczerpalem chyba wszystkie opcje mozliwe. Reinstalacja gry nie pomaga, nie chce mi sie robic formata tylko dla gry. Moja prosba to konkretnie pobranie mojego save'a (okolo 130 MB moze cos okolo) i sprawdzenie czy na innej instalacji (w ogole innym kompie) ruszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supertyper2012 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Barto niestety ja ci nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 25 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 To po co piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Daj linka do swojego save'a to pobiorę i sprawdzę u siebie na kompie, bo wprawdzie nie miałem zainstalowanej gry ale miałem instalkę i właśnie zainstalowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 daj link do sejva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 25 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Wrzucam na zippy, chwile czasu to zajmie panowie. Dzieki za odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 25 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 http://www42.zippyshare.com/v/50614278/file.html Grane na patchu 8.0.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 b@rto niestety chyba lipa z tym savem bo wywaliło mnie tak jak Ciebie i pisze: "Football Manager 2008 is running dangerously low in memory. Please quit and free up some memory"...ale swoją drogą to podziwiam ale zaraz współczuje tego że save się spierdzielił...kurde grać już w sezonie 2090 to naprawdę widać, że jesteś kozak ja zawsze wysiadałem po 4-5 sezonach...lipa jak ch*j z tym savem no ale co zrobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 25 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Ajj w morde jeszcze blad taki zrobilem i mialem zapis do jednego pliku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Może po prostu przeszedłeś grę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 25 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Nie ma opcji. Ta gra nie ma konca. Jeszcze powalcze troche, moze cos zabangla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilczekosw Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 info z http://www.cmrev.com/forum/odpowiedzi/football-manager-2012-is-running-dangerously-low-on-memory_-please-quit-and-free-up-some-memory_,18614.html#p161294 @konrwaw dobrze prawi. Problem polega na pamięci wirtualnej: 1) wyczyść dysk; 2) zwiększ pamięć wirtualną Mój komputer (prawym przyciskiem myszy) ---> właściwości ---> zaawansowane ---> wydajność "ustawienia" ----> zaawansowane ---> pamięć witrualna i tam ustaw z 3-4 gb zależnie od pojemności na dysku; (krok może się różnić w nazwach :-)) 3) wyczyść tempy w windowsie i folderze głównego użytkownika; 4) start ---> uruchom, tam wpisz msconfig i wyłącz działanie i włączanie się automatyczne nie potrzebnych programów (UWAGA!! wyłącznie jak się znasz bo możesz wyłączyć coś potrzebnego i system wywali) _________________________________ nie wiem czy to działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 25 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 Proby rozwiazania problemu dalsze nie maja sensu. Ja juz wszystkiego sprobowalem po prostu. Wystarczy mi wiadomosc ze to nie u mnie tylko blad, wiec obejdzie sie bez formata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2013 ahh miałem podobną sytuacje ale w cm'ie Scarborough z conference do wygrania LM i dominacji w Premier League,od tamtej pory nie gram już w cm'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi