Skocz do zawartości

Nasze wygrane\przegrane kupony

Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Oj było dziś klawo,nerwowo,gorąco,ale wreszcie można odetchnąć z ulgą,pomyślec co by było gdyby oli z sergiejem przegrali? :bz: z kolei ciekawa sytuacja ze Nedovyesov w singlu z 1-6,1-3 wygrywa i w deblu z 3-6,0-3 także :D Zasugerowałem sie singlem i POSZŁO!

Edytowane przez LaMonf

Moje kupony z ostatnich dni - Czarna seria trwa - nic a nic nie wchodzi ......

hd6qsw.png

1 K do wyjęcia - Islandersi prowadzą 3:0 z Buffalo by wygrać ostatecznie 3:2 ........

gy6d0p.png

Tutaj kupon na czutkę (pali to samo co powyżej NewYoork) + Ghana win trophy (prowadziła 2:0 w karnych po dwóch pierwszych kolejkach) :k:

kurs: 85 ---> 850zł do wyjęcia

e713bo.png

Tutaj znowu 1100zł do wyjęcia - kupon pali włoski hokej (przy okazji zagrałem na ten poje**y sport w tym pojebanym kraju chyba może 3 raz w życiu i 3 razy przegrywali mi kupony - człowiek niczego się nie uczy)....

vgmnxw.png

Kupon z wczoraj za 20 ziko - kurs 51, ponownie 1 K do ustrzelenia - kupon pali znów włoski zespól tylko że baby w siate (prowadziły 2:1 w setach by przeeeeeebać 2:3), człowiek wracał z walentynek trochę oskubany z mamonny, myślał że będzie miła niespodzianka no i.......

:f:  :f:  :f: 

Edytowane przez goldberger

to jest niemożliwe ... kupon zakończony dosłownie chwile temu ...

v31wta.png

a SCL Tigers prowadziło już 2:0 :k: :k: skończyło się się 2:2 i Tigersi wygrywają dogrywkę w 2 minucie strzelając bramki / naprawdę nie można było wygrać w regulaminowym ...................................... 1100 zł do wygrania %-)

no dobra - do 6 razy sztuka !!!

w końcu nadszedł dzień i to naprawdę wyśmienity :ok:

mój PERSONAL BEST znowu pobity, kurs: 123 :k: :k: :k:

vg1qy0.png

dopisując trochę historii jak to mam w zwyczaju (Linkopings przegrywało 2:0 z tym cienkim HV71 by wygrać 2:4) :ok: :ok:

do tego miałem jeszcze posłany dubel okrojony jak często gram, on też in plus 

8ba536.png

:yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah:  :yah: