The Baby-Faced Assassin Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2014 Ogólnie nie tankuje w jedno spotkanie zbyt często, ale żal było nie skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kizia_mizia Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2014 Myślę, że kupony nie wymagają komentarza 1.300zł poszło się jeb... przez 2 zdarzenia (po jednym na kuponie) w których zabrakło jeden bramki do szczęścia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2014 Weszło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 29 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2014 (edytowane) Simi! http://www6.zippyshare.com/v/64535028/file.html musiałem linka,bo inaczej zdjecie nie chce pyknac Edytowane 29 Listopad 2014 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raidenn Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Baby-Faced Assassin Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2014 Live z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 1 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2014 Kupon ogarnięty z freebeta 30euro na WilliamHill Jeszcze nigdy nie miałem takiej nerwówki i jeszcze nigdy zespól na który grałem nie zrobił mi takiej miłej niespodzianki mowa tu o Strasbourg z ligi francuskiej (zagrałem handi na pierwszą połowe) -4.5 / przegrywał po 1 kwarcie 5pkt ale ogarnął .... MAGIA ŚWIĄT %-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kizia_mizia Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2014 dzień fenomenalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2014 czemu wygrane zakryte skoro można łatwo policzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kizia_mizia Napisano 2 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2014 Beczka beczka bo nie widziałem, że po lewej stronie jest stawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2014 nie za duzo ale powoli powoli i milion sie uzbiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Baby-Faced Assassin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2014 Super spotkanie, Orlando miało zwycięstwo w garści, ale Stefan to Stefan A przy okazji dali zarobić na handicapach w stronę gości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kizia_mizia Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2014 The Baby-Faced Assassin następnym razem wchodzę z Tobą na skype i gramy razem A tutaj moje sukcesy z nocy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2014 Filipińskie ciotki z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kizia_mizia Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2014 Chyba jakieś fatum... zawsze jak zagram wyższą stawką to albo jedna bramka zawali kupon albo 1 pkt zawodnika jak w tym przypadku : Kolejny raz 1k zł koło nosa -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2014 (edytowane) phillaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa izzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Edytowane 4 Grudzień 2014 przez bondziks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2014 Jeszcze nie rozliczyli ale pochwalic sie musze http://www37.zippyshare.com/v/57263473/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2014 Wybornie ustrzelone - mega czutka puszczona dla fanu Mój personal best jeśli chodzi o AKO Magia Świąt 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2014 http://scr.hu/0g16/luo01http://scr.hu/0g16/6es1r dobra niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Baby-Faced Assassin Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 dzisiejszy live z nba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 BUK ZAPŁAĆ http://www40.zippyshare.com/v/29361302/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 (edytowane) Edytowane 9 Grudzień 2014 przez Sebigi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bambino Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 lekka konntra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3mp3sson Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 Za to ja przewidziałem wszystko faka mada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi