Gość betboast Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 1. Las Palmas - Rayo Vallecano (p. nożna kobiet Hiszpania) typ: Rayo handicap -1.5 gola 2. Lefkothea - Dafni (p.nożna kobiet Cypr) typ: Lefko -4.5,-5.0 gola 3. Athletic Bilbao - Granada (p.nożna kobiet Hiszpania) typ: 1 Moim zdaniem okazyjne typy i kursy. Rayo gra na wyjeżdzie z najsłabszą drużyną, Pierwszy mecz wygrały 5-1. Tutaj też bedzie pogrom a kurs marzenie. Lefko gra tez z drużyna która średnio 7 golami przegrywa a Lefkona 2 miejscu w lidze. Bilbao gra z Granada i wygra wysoko, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 NHL nawet daje zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 http://www.weszlo.com/news/18196-Gigantyczna_wygrana_195_000_euro_z_jednego_kuponu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 Trzeba być ku**a Billem Gates'em żeby sobie wejść powiedzmy raz na rok na buka i postawić tyle hajsu na taśmę To przeczy wszystkiemu co przez ostatnie 10 lat mnie życie nauczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 szwedzkie korony ? czy norweskie ostantio widzialem grafike zarobkow srednich w Europie, top 1 Norwegia ok 5k/E month , top5 szwecja tyle w temacie polska znalazla sie przed takimi tuzami gospodarczymi , jak Rumunia Bulgaria, Litwa, ale juz za estonia, grecja etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC Napisano 19 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2014 kursy nie powalają ale zysk przyjemny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 20 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2014 ZIELE by powiedział: NHL dzifffko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebas2 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 ostatnim udalo sie odrobic 300ziko wtopione na ivanovic live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 1. Dinamo Volgograd - Izhevsk (p.ręczna kobiet Rosja) typ: Dinamo -12.0 2. Soligorsk - Mogilev (hokej Białoruś) typ: 1 Stawka: 1000zł Kurs: 2.12 Dinamo gra u siebie i patrząc na miejsce w tabeli, historie spotkań oraz aktualną formę typ na wysoką wygraną Dinama wydaje się wart ryzyka. Pierwszy mecz na wyjeździe Dinamo wygrało tylko 28-27 ale teraz wydaje mi się, że wysoko wygrają. Skoro Togliatti wygrywa 27 golami z nimi a Rostow 11 to lepsze Dinamo też może wygra wysoko. Typ na Soligorsk na dokładkę bo często grałem przeciw Mogilewowi, Jak ktoś zamierza kopiować to można odpuścić typ na Soligorsk bo to grupa spadkowa gdzie Soligorsk ma dużą przewagą i wcale wygrać nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 Jednak przerwa od zakładów pomaga szkoda,że stawki nie takie jak kiedyś, ale kursy ładne. ITF w USA, w poprzednim meczu 6-0 6-0 (złapałem w 2 secie under 6.5 @7), następny mecz i od razu pograne under 6.5 @11 i też 6-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 Ten zaznaczony typ to under powtórzony z 1 seta w debla, wygrali 6-1. Połamali się przy swoim do 0, szkoda.. to samo te overy połamany many przy *4-5, ale ogólnie udane 1,5H z betem. Wpłata 100zł, wypłata 2K a i na granie zostało parę groszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horba Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 Jeszcze Polska musi dowieść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miałpiaty Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 Troche asekuracyjnie na Polske ale kto by pomyślał że tak zagrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2014 A tutaj specjalnie coś dla Profesora, motywujesz mnie do grania tych ITF-ów jak nikt inny Coś tak czułem,że ten sprzedawczyk Kuznetsov nie będzie siedział w takiej dziurze i ucieknie szybciutko, wg przewidywań 6-4 6-1 A niżej niezawodna siatkówka babek w Brazylii, jeśli faworytki przegrywają seta np 8-12, to warto grać, że wygrają.. Osasco z 18-20 na 22-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebas2 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Nie wierzę po prostu, przy *5-3 15-0 w 1 secie deszcz i zdjęli z live, mecz już nie wrócił. Camille Chieli miała 6-3 *4-1 (tutaj księgarnia) nagle *4-3 już tylko, gem do 15 łatwy i zaczyna się magia 5-3* 40-30* i Ad-40*... *5-4 30-15 i złamana do 30, przy 5-5* miała BP i robi się *5-6 i połamana do 40... Miała 6-3 *4-1, 2 MP, BP na *6-5 i wdupiła seta 5-7. Do wyjęcia za 2-0 było około 13000zł. Nawet nie miałem okazji skontrować, nie wierzę po prostu co za pech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 "A tutaj specjalnie coś dla Profesora, motywujesz mnie do grania tych ITF-ów jak nikt inny " ITF KING"Nawet nie miałem okazji skontrować, nie wierzę po prostu co za pech" jak to mówią królu iteefów przerost ambicji prowadzi do frustracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 2 pkt jak szedłem spać było zajebiście btw. zjebany Sportingbet, nie można łączyć zawodników z drużynami, chciałem dać Duranta over 35 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 nie wierzę po prostu co za pech... A już miałem pisać po wcześniejszych Twoich screenach, że masz zajepistego czuja do tych itfów Jednak los mnie ubiegł i pokazał twarde prawo dżungli - po każdej świetnej passie i czarna seria przyjść musi a wtedy nie ma zmiłuj - jak już się trafi to czyści do posadzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balmi Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Dziekuje Wawrinka. Dzieki Tobie dobra dniowka wpadła http://zapodaj.net/a4b09ec785f7d.png.html'>http://zapodaj.net/a4b09ec785f7d.png.html http://zapodaj.net/a4b09ec785f7d.png.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 "A tutaj specjalnie coś dla Profesora, motywujesz mnie do grania tych ITF-ów jak nikt inny " ITF KING"Nawet nie miałem okazji skontrować, nie wierzę po prostu co za pech" jak to mówią królu iteefów przerost ambicji prowadzi do frustracji Jakiej frustracji? Po prostu zwykły pech, element tej gry. Żałuję,że z live zniknął mecz, bo kontra by poszła i po sprawie. A tak zaczęło padać i zdjęli z live, po wznowieniu już nie wrócił mecz na live. Ot co, dzisiaj nowy dzień i nowe możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Ot co, dzisiaj nowy dzień i nowe możliwości Człowiek popłynie 500 to pół dnia chodzi jak zbity pies; Ty 4,5 kafla out i piszesz o "nowych możliwościach" Grunt to pozytywne nastawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 landzia dla mnie i tak jesteś królem itfow pamiętaj, ile byś nie przegrał King of the ITF is the only one! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Ot co, dzisiaj nowy dzień i nowe możliwości Człowiek popłynie 500 to pół dnia chodzi jak zbity pies; Ty 4,5 kafla out i piszesz o "nowych możliwościach" Grunt to pozytywne nastawienie Depo 100zł to inaczej się do tego podchodzi, były 2MP na 13K, ale chociaż 1 set siadł i coś tam wróciło na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 landzia dla mnie i tak jesteś królem itfow pamiętaj, ile byś nie przegrał King of the ITF is the only one! Pozdrawiam Na razie wystarczy, trzeba odpocząć od tych cyferek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Żeby nie było,że tylko undery gram, to jeszcze overy, które były w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miałpiaty Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Oglądałem wczoraj online mecz hokej Katowice-Tychy. W drugiej tercji było już 7-1 dla Tyszan. Do końca tercji jednak Katowiczanie się postawili i zdobyli 2 kontaktowe bramki. Zatem przed 3 tercją był wynik: 3-7 dla Tyszan. Postanowiłem postawić na LIVE over 12.5 widząc tak otwartę grę i mając w pamięci wynik sprzed kilku dni gdy Katowiczanie przegrali z Sanokiem 5-15. I od tego czasu zaczęły się nerwy. Żadna bramka nie chciała padnąć. Nadzieje przywróciła bramka strzelona przez Katowiczac w 49min. Kolejna iskierka nadziei pojawiła się w 57min gdy znowu Katowiczanie strzelili gola. To była ich 4 bramka z rzędu w tym meczu, wyciągnęli z 1-7 na 5-7. Wtedy Katowiczanie zaryzykowali i ostatnie 2 minuty grali bez bramkarza. Pech chciał, że do końca meczu nic już nie padło. Tzn Bet365 pokazał, że mecz zakończyl sie wynikiem 5-7. Załamany wyłączyłem kompa i poszedłem napić się piwa. Dzisiaj patrzę na konto i widzę, że mam więcej niż powiniem mieć. Okazało się, że w ostatnie sekundzie, dosłownie ostatniej Tychy strzeliły gola na pustą bramkę i uratowały mi kupon. W bukmacherce trzeba mieć czasem szczęście :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Za grosze ale kurs cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2014 Dziękuję, dobranoc. Co się nerwów najadłem. Kto śledził mecz, ten wie. Masakra! Dobrze,że nie brałem cash ina za 5K, ufffffffff 10-8 w TB 3 seta! Macie szczęście,że w elicie jest Unibet i nie ma tam ITF-ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi