darak Napisano 10 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2014 PLH [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2014-01-11, 08:54 ] brak typow w temacie hokejowym ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2014 Podawaj w temacie typy z polskiego hokeja, nawet jak nie grasz, ogarnięty jesteś w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 11 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2014 FUKS dwie bramki z karnego w tym ta na 2-1 w 93 minucie Drugi kupon pech jeden over zabrakł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Webbu Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 12 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebas2 Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 cale zycie na 1 w torbe.mialem w tym meczu over postawiony w gemach no ale oczywiscie zmienilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 1. Ols - SSV (unihokej Finlandia) typ: 2 wynik: 4-5 2. Sala - Falun (unihokej Szwecja kobiet) typ: 2 wynik: 5-5 (stracony gol na 30s przed koncem) 3. Espanyol - Las Palmas (p. nożna kobiet Hiszpania) typ: 1 wynik: 1-0 4. Forli - Novara (siatkówka kobiet Włochy) typ: 2 wynik: 2-3 (też horror) Falun wygrywało w 52min 5-3. Dziewczyny miały karny którego niewykorzystały. I to się zemściło. W 58min Sala zdobyła kontaktowego gola na 4-5 a w 59:30 za ciosem wyrównała. Co z tego że Falun po dogrywce wygrało, co z tego że w strzałach były zdecydowanie lepsze bo 34-19. Remis to moja przegrana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 bylo cieplo z janowiczem i andersonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 tu brakło szczęścia a ako piękne były... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dixon86 Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 Było bliskooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotiCFC Napisano 13 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2014 taki tam kupon akurat trochę kasy miałem w portfelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2014 http://screenshooter.net/0040113/jlfkggj Eh dwie bramki i ładne ako byłoby trafione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racuś1921 Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 14 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 Kilka ciekawszych betów z ostatnich dni: No i na koniec taka sobie perełka, dzięki której święta spędziłem w wyjątkowo dobrym nastroju, no i przede wszystkim Sylwester do najtrzeźwiejszych delikatnie mówiąc nie należał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 Alvaro a czemu na drugim kuponie masz stawke 100zł kurs 4,4 a zwrot tylko 310? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 Alvaro a czemu na drugim kuponie masz stawke 100zł kurs 4,4 a zwrot tylko 310? ;] Bo skorzystałem z cashina (masz tam adnotację "zakłady zamykane wcześniej) Sprzedałem zakład po połowie bo bałem się, że w drugiej różnie może być bo szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem co to za turniej . Ostatecznie okazało się, że niepotrzebnie sprzedałem bo USA wygrało bez problemu, no ale zysk i tak zacny, więc nie ma co wybrzydzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 Aa no tak jest jest coś takiego! I zapomniałem że to może o to chodzić ;] Ale ładnie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszw92 Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 taki za 2 zł z przed kilku tygodni :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 ku**a, ja tu nie przeklinać jak zawala ostatni mecz i to jeszcze remis. Gra pierwsza z ostatnią drużyną i dupa blada. Eh, może mój błąd bo meczy na wyjeździe się nie gra. Tym bardziej że Rouen ma taką przewagę że może sobie pozwolić na przegrane. Ale wkurwienie jest ogromne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 15 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2014 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horba Napisano 16 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2014 1 punktu zabrakło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 izi jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 Takie tam złapane na live tuż po przerwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2014 Taśma z 10 spotkań prawie weszła Kto oglądał CSKA ten wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 bany na sb zawsze spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horba Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 Taśma z 10 spotkań prawie weszła Kto oglądał CSKA ten wie Obrazek Nie oglądałem CSKA ale Partizan ładnie siadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 miało być chyba odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 18 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2014 dzisiejsza taśma też nie weszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi