eltondi Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2013 nie mam pytań, co nie wchodzi w jednym 1K w drugim pół kafla .... w obydwu AKO ~ 10 Nanterre podpierałem aż do bólu i jeszcze nie ogarneli - po 1q jak oglądałem miałem kontrować ale doszedłem do wniosku że pier*** i będzie co będzie. Poszedłem na piwko - wróciłem i ........................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 Kupon opublikowany we wtorek, przed rozpoczęciem wszystkim spotkań 4 z rzędu, stawiając zawsze całą wygraną (zaczynałem od 200zł) Kolejny kupon niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 ręczna to izi hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 Taka tam lokata przed chwilą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 21 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Grudzień 2013 1. Dalen - Sala (floorball women Sweden) bet: 1 2. Arras - Juvisy (football women France) bet: 2 3. Bayern - Casablanca (football, world club championships) bet: hc-1.5 for bayern 4. Bydgoszcz - Muszynianka (volleyball women Poland) bet: 2 kurs: 2.02 Stawka: 1291 (połowa ostatnie wygranej, tak na wszelki wypadek) Analiza: 1. Dalen grają z przedostatnią drużyną w lidze, floorball jeden z moich ulubionych sportów i myślę że to w miarę pewny typ. 2. Juvisy co prawda grają na wyjeździe, no i warunki pewnie zimowe ale powinny gładko wygrać 3. Miał być mecz z ekipą Ronaldinho, a wielki Bayern gra z marokańczykami. Będzie mecz do jednej bramki, cały świat będzie oglądał także bayern zrobi sobie egzekucję. 4. Bydgoszcz najsłabsza drużyna w PLSK, większość przegrywają 0-3. Pierwszy mecz Muszyna wygrana do zera, w setach nie tracach więcej niż 20pkt. Tutaj będzie podobnie bo Muszyna musi piąć się w tabeli bo słabo obecnie stoi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2013 No i rozliczony kupon Na szczęście się udało, 5 kupon z rzędu Z 200zł doszedłem do 3908zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2013 emocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3mp3sson Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2013 Pooolskaaa białoooo czerwoooniiii Niedziela w pracy dzięki chłopakom nie była aż taka żenująca Piłkarzy mamy lichych ale skoczkowie nadrabiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2013 Historia z tygodnia żeby nie było że cały czas wygrywane było ale z 30 pln zrobiło się 230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Wczoraj mega okazja i złapany kurs na Borlange 1.55 Szkoda że tylko za 608zł Tym bardziej że kurs w ciągu następnych 20min spadł do 1.25 A wynik to 10-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Niedziela i poniedziałek w Betsafe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilku Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2013 Dobrze wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2013 Polecali i skusić na live... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2013 Takie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2013 boxing day:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 Nocne granie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 No Ferrer dał pięknie zarobić + Murray! Na dzisiaj koniec!!! SIALALALALA!!!!!!!!!!! $$$$$$$$$$! :ok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoraul21 Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 a u mnie wczoraj z 2 euro wylosowanych zrobilem 60 i potem dogralem i ten kupon, przegrac z przedostatnim miejscem hm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AndriejS Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 Wczorajszy LB na Premier League Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 The Boxing Day tragedii nie ma ale mogłoby być lepiej gdyby United do połowy wygrywali i Gdyby Tottek wygrał ... Stawki małe ale +70 PLN na czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2013 Ładnie panowie! Wiedzieliście kiedy wygrywać, a kiedy przegrywać! Sialalala! Bawimy się dalej, a kasa na konto leciiiiiiiiiiii! $$$$$$$$! :ok: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość betboast Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2013 Zakład zagrany dzisiaj 1. Denver - Oakland (NFL) typ: 2 2. Nassjo - Otterbacken (bandy Szwecja) typ: 1 3. Bietigheim - Thuringer (ręczna kobiet Niemcy) typ: 2 4. Mogilev - Soligorsk (hokej Białoruś) typ: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2013 Świeżutkie Emocje rosły jak pączek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longerrrr Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi