orson Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racuś1921 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Pod te typy z sb Przegrałem 30 wygrałem 32zł. Bo liczy się plus ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiertnik Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Po dość długiej nieobecności za to z przytupem, może znowu pozytywny sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racuś1921 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Pod ten Górnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Nie ma to jak wygrać TB ze stanu 1-5*, 6-7** i łącznie chyba 5SP dla rywala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Ale żeby nie było tak słodko, to nie każdy taki bet wchodzi, tutaj przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3mp3sson Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 a ja pochwale się dzisiejszą czują na wygrane gospodarzy w ekstraklasie Korona ledwo ledwo ale liczy się wynik końcowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orson Napisano 3 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2013 Grudzień jak na razie 4/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 Kolejna udana noc z ITF-ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 skromnie ale ważne że jest + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2013 11min braklo u tych amatorow z Arabskich i by wpadlo 120 ile jeszcze bede mial tego pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 na mikołaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banita88 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 w końcu udana noc i plus 40 E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bizZZZ Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 Nic specjalnego, ważne aby stan się zgadzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 Del Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 Świeżutkie...może nic nadzwyczajnego, no ale 300 pln piechotą nie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 7 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2013 ostatnie 300zł które zostały na koncie, jako że to wygrane z kosza z wczoraj to pizłem co sie dało na live i fart dalej sie mnie trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 pozazdrościłem chyziowi wygranej na ComeOn ze spinów to pograłem i mam tyle samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 Po 2 tercjach miałem mega nerwy, ale się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 przy Japonkach było trochę nerwów ale liczy się końcowy sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 W koncu cos siadlo A tu juz wracamy do codziennosci, zremisowali wygrane mecze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2013 dziś 9/10 dobra skuteczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciurwa Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 karny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3mp3sson Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Ryzyko jednak popłaca - czasami W sumie taka czujka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 LM na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 bondziks na Real to się szarpnąłeś. Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi