Jump to content

Orbitrek

gromsky86
 Share

Recommended Posts

Mam zamiar kupić w najbliższym czasie orbitrek :wstyd: . Zima zbliża się wielkimi krokami,sadełko się odkłada,pracy nie ma %-) a na wiosne każdy chce wyglądać jak Matthew Mcconaughey. Niby za 3 tygodnie koniec świata więc pieniądze się i tak nie przydadzą,a jakiś pożytek chociaż przez ten czas zrobię :)). Do 1k zł mam zamiar wydać,także liczę na fachowców w tej kwestii i dobre rady :piwo1:

Ułóż sobie dietę i zacznij biegać/ćwiczyć na siłowni. Wydanie klocka na orbitrek to raczej nie najlepsza opcja...

Popieram :)) Dobra dieta , systematyczne ćwiczenia na siłowni a do tego basen/bieganie i w kwietniu będzie Matthew Mcconaughey %-)

Lepiej mieć beczkę niż sześciopak ;)

Zastanów się nad kupnem, czy to nie chwilowy zapał, byś za miesiąc nie miał w pokoju wieszaka za 1k. I jak koledzy wyżej polecam udać się na siłownie, tam też są orbitreki, zobaczysz czy Ci się nie znudzi ;)

chodziłem na siłke i ćwiczyłem na orbitrekach ;) , sytuacja w chwili obecnej nie pozwala mi niestety na siłkę chodzić bo jestem po złamaniu nadgarstka :bz: ,dieta jako taką stosuje,ale pije piwo %-). Stąd właśnie ta chęć kupna owego sprzętu by nie pić i wziąć się za siebie :)) no i oczywiście jakiś dobry spalacz tłuszczu do tego.

Guest Profesor10

picia piwa samo w sobie nie jest złe, gorzej jak pijesz piwko i jesz równocześnie %-) Bieganie dobra sprawa, bardzo polecam, 2 miesiące w wakacje po 4 dni i forma miazga do teraz :))

co do spalacza to jest to dobry pomysl, szczególnie niektóre o dużej mocy, ale dopiero po kilkunastu tygodniach. Na początku dużą robotę da się zrobić dietą i ćwiczeniami więc wywalania kasy na dobry spalacz nie jest wskazane. Dopiero kiedy pojawi się stagnacja dowalić dobry spalacz który jeszcze pociągnie temat swoim magicznym składem ;) POlecam lipo-6 chyba nutrexa o ile dobrze pamiętam. Kup sobie lżejszą wersję w marcu i na poczatku maja będzie dobrze ;) Warto poczytać na forum o efektach ubocznych... od dreszczy do pogorszenia wzroku. Po lipo-6 niemialem żadnych ale na kazdego moze dizalać inaczej.

(muszę nabić postów, żeby móc pisać pw;)

chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !ogromnym jak zwierz!kto nie ma masy jest nikim!chudzi moga isc na ryby !najwazniejsza jest wilkosc!jak jestes wielki rzadziszwchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty !MASA TO PODSTAWA!JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPAKT!TO JEST WLASNIE SENS KOXOWANIA! I TAKA JEST PRAWDA! JA PRZY******... DUZO BO MNIE TO RAJCUJE !PODNIECA MNIE JAK CO DZIEN PATRZE W LUSTRO I JESTM WIEKSZY I WIEKSZY !I ZE JAK WYCHODZE NA ULICE TO GOWNIARZE MOWIA WIDZIALES ALE BYDLE!

%-)

chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !ogromnym jak zwierz!kto nie ma masy jest nikim!chudzi moga isc na ryby !najwazniejsza jest wilkosc!jak jestes wielki rzadziszwchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty !MASA TO PODSTAWA!JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPAKT!TO JEST WLASNIE SENS KOXOWANIA! I TAKA JEST PRAWDA! JA PRZY******... DUZO BO MNIE TO RAJCUJE !PODNIECA MNIE JAK CO DZIEN PATRZE W LUSTRO I JESTM WIEKSZY I WIEKSZY !I ZE JAK WYCHODZE NA ULICE TO GOWNIARZE MOWIA WIDZIALES ALE BYDLE!

%-)

temat jest o zmniejszeniu masy.

%-)