gromsky86 Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 Mam zamiar kupić w najbliższym czasie orbitrek . Zima zbliża się wielkimi krokami,sadełko się odkłada,pracy nie ma a na wiosne każdy chce wyglądać jak Matthew Mcconaughey. Niby za 3 tygodnie koniec świata więc pieniądze się i tak nie przydadzą,a jakiś pożytek chociaż przez ten czas zrobię . Do 1k zł mam zamiar wydać,także liczę na fachowców w tej kwestii i dobre rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 Ułóż sobie dietę i zacznij biegać/ćwiczyć na siłowni. Wydanie klocka na orbitrek to raczej nie najlepsza opcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 Ułóż sobie dietę i zacznij biegać/ćwiczyć na siłowni. Wydanie klocka na orbitrek to raczej nie najlepsza opcja... Popieram Dobra dieta , systematyczne ćwiczenia na siłowni a do tego basen/bieganie i w kwietniu będzie Matthew Mcconaughey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 Ciczeniem na siłowni nie spali tłuszczu Musi robic jakies aeroby typu rowerek , orbitek bieganie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 Lepiej mieć beczkę niż sześciopak Zastanów się nad kupnem, czy to nie chwilowy zapał, byś za miesiąc nie miał w pokoju wieszaka za 1k. I jak koledzy wyżej polecam udać się na siłownie, tam też są orbitreki, zobaczysz czy Ci się nie znudzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 30 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 chodziłem na siłke i ćwiczyłem na orbitrekach , sytuacja w chwili obecnej nie pozwala mi niestety na siłkę chodzić bo jestem po złamaniu nadgarstka ,dieta jako taką stosuje,ale pije piwo . Stąd właśnie ta chęć kupna owego sprzętu by nie pić i wziąć się za siebie no i oczywiście jakiś dobry spalacz tłuszczu do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 picia piwa samo w sobie nie jest złe, gorzej jak pijesz piwko i jesz równocześnie Bieganie dobra sprawa, bardzo polecam, 2 miesiące w wakacje po 4 dni i forma miazga do teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 30 Listopad 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2012 Jak chcesz spalacz to oxy elite pro bo myślę że w mocniejsze środki nie musisz inwestować:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 1 Grudzień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2012 ok,dzięki chłopaki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermyt Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2012 co do spalacza to jest to dobry pomysl, szczególnie niektóre o dużej mocy, ale dopiero po kilkunastu tygodniach. Na początku dużą robotę da się zrobić dietą i ćwiczeniami więc wywalania kasy na dobry spalacz nie jest wskazane. Dopiero kiedy pojawi się stagnacja dowalić dobry spalacz który jeszcze pociągnie temat swoim magicznym składem POlecam lipo-6 chyba nutrexa o ile dobrze pamiętam. Kup sobie lżejszą wersję w marcu i na poczatku maja będzie dobrze Warto poczytać na forum o efektach ubocznych... od dreszczy do pogorszenia wzroku. Po lipo-6 niemialem żadnych ale na kazdego moze dizalać inaczej. (muszę nabić postów, żeby móc pisać pw;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2012 Clenbuterol zapodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2012 Polceam bieganie dużo wysiłku fizycznego i mało jedzenia oraz duzo wody i będzie dobrze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skywalker Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2012 chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !ogromnym jak zwierz!kto nie ma masy jest nikim!chudzi moga isc na ryby !najwazniejsza jest wilkosc!jak jestes wielki rzadziszwchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty !MASA TO PODSTAWA!JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPAKT!TO JEST WLASNIE SENS KOXOWANIA! I TAKA JEST PRAWDA! JA PRZY******... DUZO BO MNIE TO RAJCUJE !PODNIECA MNIE JAK CO DZIEN PATRZE W LUSTRO I JESTM WIEKSZY I WIEKSZY !I ZE JAK WYCHODZE NA ULICE TO GOWNIARZE MOWIA WIDZIALES ALE BYDLE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermyt Napisano 3 Grudzień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Grudzień 2012 chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !ogromnym jak zwierz!kto nie ma masy jest nikim!chudzi moga isc na ryby !najwazniejsza jest wilkosc!jak jestes wielki rzadziszwchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty !MASA TO PODSTAWA!JESTES WILEKI JESTES SZEFEM!WSZYSCY MAJA DO CIEBIE RESPAKT!TO JEST WLASNIE SENS KOXOWANIA! I TAKA JEST PRAWDA! JA PRZY******... DUZO BO MNIE TO RAJCUJE !PODNIECA MNIE JAK CO DZIEN PATRZE W LUSTRO I JESTM WIEKSZY I WIEKSZY !I ZE JAK WYCHODZE NA ULICE TO GOWNIARZE MOWIA WIDZIALES ALE BYDLE! temat jest o zmniejszeniu masy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi