JokerPila Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Witam Jest ktoś z kolegów który wędkował na naszym morzu lub w Norwegii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Profesor10 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Ja byłem u nas Jednak zdecydowanie wole jeziorko, łódeczke, piwko, fajke i polowanie na zębatego, a później lajtowo obrotówka i okonie zwijam, później grill,czosnek papryczka i piwko AGAIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Profesor10 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Znajomi jeżdżą na Skandynawie, ale to różnie jeziorka też czasami, ogólnie taki wyjazd z fajną ekipą to dobra biba i fajny odpoczynek, a ceny jakieś wielkie też nie są. Szczególnie że oni mają tam jakieś zniżki, jak coś mogę podpytać dokładnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerPila Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 Znajomi jeżdżą na Skandynawie, ale to różnie jeziorka też czasami, ogólnie taki wyjazd z fajną ekipą to dobra biba i fajny odpoczynek, a ceny jakieś wielkie też nie są. Szczególnie że oni mają tam jakieś zniżki, jak coś mogę podpytać dokładnie. Na Norwegie wybieram się dopiero w przyszłym roku a od 5 lat pływam tylko po Bałtyku. Właśnie odwołali mi rejs na jutro . Nic nie pozostaje tylko ruszyć jutro na jeziorko za szczupaczkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Profesor10 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 No jak odwołali, to termosik i żywiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerPila Posted October 12, 2012 Author Report Share Posted October 12, 2012 No jak odwołali, to termosik i żywiec dokładnie masz racje - przyczepka z łódką ,spininngi już gotowe zostaje na rano termosik i atak na jesienne szczupaczki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Profesor10 Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Ja też jutro na 3 godzinki chce spróbować, ale na żywca. Daleko do jeziorka nie mam (12 km), bo u siebie lipne na rybki. Łódeczka już czeka i można trochę się pobawić. Ogólnie to bardziej preferuję żywca na szczupaka, fajnie uczucie jak pierdyknie, jak większy wiadomo widać już po strzale i na wode jedzie Teraz proponuję rzucać trochę dalej od trzciny i liści, na wode rusza bardziej. Na Norwegię gdzie dokładnie ruszasz, Szwecja chyba tańsza jest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerPila Posted October 13, 2012 Author Report Share Posted October 13, 2012 Ja też jutro na 3 godzinki chce spróbować, ale na żywca. Daleko do jeziorka nie mam (12 km), bo u siebie lipne na rybki. Łódeczka już czeka i można trochę się pobawić. Ogólnie to bardziej preferuję żywca na szczupaka, fajnie uczucie jak pierdyknie, jak większy wiadomo widać już po strzale i na wode jedzie Teraz proponuję rzucać trochę dalej od trzciny i liści, na wode rusza bardziej. I jak było ? U mnie 3 sztuki 52/54/62 cm trafiłem kilka było krótkich a okonia nic ciekawego. Wszystkie na Alge 2 a na twisterka tylko krótkie. Ja mam do jeziorka 10 km więc szybko można się przemieścić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Profesor10 Posted October 13, 2012 Report Share Posted October 13, 2012 U mnie 4 sztuki 55,63, 57 i jeden większy 72 i taki spasiony też dość był, ale nie ważyłem. Ja 2,5 godzinki byłem, na gume też troche popróbowałem, ale lipa dzisiaj. Ogólnie to na żywca wszystkie, okoń też nic na obrotówki. Zimno troche było i zwinąłem się dość szybko, w rękawiczkach to nie robota i fala straszna Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerPila Posted October 13, 2012 Author Report Share Posted October 13, 2012 U mnie 4 sztuki 55,63, 57 i jeden większy 72 i taki spasiony też dość był, ale nie ważyłem. Ja 2,5 godzinki byłem, na gume też troche popróbowałem, ale lipa dzisiaj. Ogólnie to na żywca wszystkie, okoń też nic na obrotówki. Zimno troche było i zwinąłem się dość szybko, w rękawiczkach to nie robota i fala straszna No też ładnie. Gratuluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Profesor10 Posted October 14, 2012 Report Share Posted October 14, 2012 Ojciec dzisiaj był, to 6 dostał, jednego ładnego 2,5 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokerPila Posted October 14, 2012 Author Report Share Posted October 14, 2012 Ojciec dzisiaj był, to 6 dostał, jednego ładnego 2,5 kg ładniutki Ja dziś odpuściłem relaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIELEmale Posted October 15, 2012 Report Share Posted October 15, 2012 ja dziś makrele wędzona w polskim sklepie dostałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts