JokerPila Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2012 Witam Jest ktoś z kolegów który wędkował na naszym morzu lub w Norwegii ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2012 Ja byłem u nas Jednak zdecydowanie wole jeziorko, łódeczke, piwko, fajke i polowanie na zębatego, a później lajtowo obrotówka i okonie zwijam, później grill,czosnek papryczka i piwko AGAIN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2012 Znajomi jeżdżą na Skandynawie, ale to różnie jeziorka też czasami, ogólnie taki wyjazd z fajną ekipą to dobra biba i fajny odpoczynek, a ceny jakieś wielkie też nie są. Szczególnie że oni mają tam jakieś zniżki, jak coś mogę podpytać dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 12 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2012 Znajomi jeżdżą na Skandynawie, ale to różnie jeziorka też czasami, ogólnie taki wyjazd z fajną ekipą to dobra biba i fajny odpoczynek, a ceny jakieś wielkie też nie są. Szczególnie że oni mają tam jakieś zniżki, jak coś mogę podpytać dokładnie. Na Norwegie wybieram się dopiero w przyszłym roku a od 5 lat pływam tylko po Bałtyku. Właśnie odwołali mi rejs na jutro . Nic nie pozostaje tylko ruszyć jutro na jeziorko za szczupaczkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2012 No jak odwołali, to termosik i żywiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 12 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2012 No jak odwołali, to termosik i żywiec dokładnie masz racje - przyczepka z łódką ,spininngi już gotowe zostaje na rano termosik i atak na jesienne szczupaczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2012 Ja też jutro na 3 godzinki chce spróbować, ale na żywca. Daleko do jeziorka nie mam (12 km), bo u siebie lipne na rybki. Łódeczka już czeka i można trochę się pobawić. Ogólnie to bardziej preferuję żywca na szczupaka, fajnie uczucie jak pierdyknie, jak większy wiadomo widać już po strzale i na wode jedzie Teraz proponuję rzucać trochę dalej od trzciny i liści, na wode rusza bardziej. Na Norwegię gdzie dokładnie ruszasz, Szwecja chyba tańsza jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 13 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2012 Ja też jutro na 3 godzinki chce spróbować, ale na żywca. Daleko do jeziorka nie mam (12 km), bo u siebie lipne na rybki. Łódeczka już czeka i można trochę się pobawić. Ogólnie to bardziej preferuję żywca na szczupaka, fajnie uczucie jak pierdyknie, jak większy wiadomo widać już po strzale i na wode jedzie Teraz proponuję rzucać trochę dalej od trzciny i liści, na wode rusza bardziej. I jak było ? U mnie 3 sztuki 52/54/62 cm trafiłem kilka było krótkich a okonia nic ciekawego. Wszystkie na Alge 2 a na twisterka tylko krótkie. Ja mam do jeziorka 10 km więc szybko można się przemieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2012 U mnie 4 sztuki 55,63, 57 i jeden większy 72 i taki spasiony też dość był, ale nie ważyłem. Ja 2,5 godzinki byłem, na gume też troche popróbowałem, ale lipa dzisiaj. Ogólnie to na żywca wszystkie, okoń też nic na obrotówki. Zimno troche było i zwinąłem się dość szybko, w rękawiczkach to nie robota i fala straszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 13 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2012 U mnie 4 sztuki 55,63, 57 i jeden większy 72 i taki spasiony też dość był, ale nie ważyłem. Ja 2,5 godzinki byłem, na gume też troche popróbowałem, ale lipa dzisiaj. Ogólnie to na żywca wszystkie, okoń też nic na obrotówki. Zimno troche było i zwinąłem się dość szybko, w rękawiczkach to nie robota i fala straszna No też ładnie. Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Profesor10 Napisano 14 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2012 Ojciec dzisiaj był, to 6 dostał, jednego ładnego 2,5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JokerPila Napisano 14 Październik 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2012 Ojciec dzisiaj był, to 6 dostał, jednego ładnego 2,5 kg ładniutki Ja dziś odpuściłem relaks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2012 ja dziś makrele wędzona w polskim sklepie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi