zuber77 Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Luty 2013 Dyscyplina: Hokej FINLANDIA: SM-liiga Spotkanie: Kärpät - Jokerit Typ: powyżej 5,5 goli Kurs: 2,55 Godz: 16:00 Bukmacher: Expekt Analiza: W fińskiej SM-liiga dojdzie do pojedynku dwóch najbardziej bramkostrzelnych zespołów. Obydwa do tej pory strzeliły po 145 bramek i wyprzedzają kolejnych rywali w tej statystyce o ok 10 trafień. Jeśli do tego dodamy, że w ostatnich czterech meczach pomiędzy tymi zespołami (które zostały rozegrane jesienią roku poprzedniego i w tym roku więc w składach zbliżonych do dzisiejszego) padały następujące wyniki 4:2, 4:3, 6:5, 3:3 stanowiące w komplecie over 5,5 gola ten typ wydaje się pewniakiem. Podsumowując: obydwa kluby grając przeciw sobie lubią postrzelać i myślę, że nie inaczej będzie dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2013 FINLANDIA: SM-liiga - Spadek Ilves -Jukurit 02.04.2013 17:30 under 5,5 bet 365 KURS 1,57 Bardzo możliwe ze będzie to ostatnie spotkanie w tej serii.Jak na razie ekipa Ilves prowadzi 3-1- 3 spotkania były bardzo wyrównane i kończyły sie wynikami underowymi. U siebie ekipa z Tampere wygrywała 2-0 i 2-1 po dogrywce na wyjeździe zaliczając zwycięstwo 3-1 i doznając porażki 7-4.Obie drużyny w lidze grały zdecydowanie underowo . Ilves u siebie zalicza 66.7 % 30-20 ogólnie wyglądało to 35 / 60 58.3 %.Goście to bezsprzecznie najlepszy zespól MESTIS grający bardzo solidnie w defensywie, tylko 106 bramek straconych na 48 spotkań -ogólnie 28 / 48 58.3 % na wyjazdach 12 / 24 50 %.Kursy na zwycięstwo Ilves takie same jak na under 5,5- myślę ze bramki będą lepszym- pewniejszym rozwiązanie. Jeśli ekipa gości zagra bardzo poprawnie, spokojnie w obronie długo będzie stawiała czoła wyżej rozstawionemu rywalowi tak jak w poprzednich spotkaniach na ich tafli, możemy zobaczyć bardzo zacięte wyrównane spotkanie( może dogrywka). liczę na to ze żadna z drużyn nie zaryzykuje i będziemy mieli sporo ostrej twardej gry, bardzo taktycznej z mała ilością przewag dla którejś z drużyn. W ostatnim meczu Jukurit pokazał ze podtrawi grac bardzo ofensywnie jesli ich sie troszkę zlekceważy, odpuści sa bardzo groźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2013 FINLANDIA: SM-liiga - Spadek Ilves -Jukurit 02.04.2013 17:30under 5,5 bet 365 KURS 1,57 Bardzo możliwe ze będzie to ostatnie spotkanie w tej serii.Jak na razie ekipa Ilves prowadzi 3-1- 3 spotkania były bardzo wyrównane i kończyły sie wynikami underowymi. U siebie ekipa z Tampere wygrywała 2-0 i 2-1 po dogrywce na wyjeździe zaliczając zwycięstwo 3-1 i doznając porażki 7-4.Obie drużyny w lidze grały zdecydowanie underowo . Ilves u siebie zalicza 66.7 % 30-20 ogólnie wyglądało to 35 / 60 58.3 %.Goście to bezsprzecznie najlepszy zespól MESTIS grający bardzo solidnie w defensywie, tylko 106 bramek straconych na 48 spotkań -ogólnie 28 / 48 58.3 % na wyjazdach 12 / 24 50 %.Kursy na zwycięstwo Ilves takie same jak na under 5,5- myślę ze bramki będą lepszym- pewniejszym rozwiązanie. Jeśli ekipa gości zagra bardzo poprawnie, spokojnie w obronie długo będzie stawiała czoła wyżej rozstawionemu rywalowi tak jak w poprzednich spotkaniach na ich tafli, możemy zobaczyć bardzo zacięte wyrównane spotkanie( może dogrywka). liczę na to ze żadna z drużyn nie zaryzykuje i będziemy mieli sporo ostrej twardej gry, bardzo taktycznej z mała ilością przewag dla którejś z drużyn. W ostatnim meczu Jukurit pokazał ze podtrawi grac bardzo ofensywnie jesli ich sie troszkę zlekceważy, odpuści sa bardzo groźni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2013 Dyscyplina: hokej,Finlandia Spotkanie: Tappara - Ässät(-1.5) Typ: 2 Kurs: 3.60 Bukmacher: Unibet 22.04.2013 17:30 Analiza: Finał wchodzi w decydującą fazę.Jak na razie remis po dwa.Oba zespoły wygrywają spotkania u siebie ale w końcu myślę że to się skończy.W tym piątym spotkaniu goście w końcu wygrają i to różnica minimum dwóch bramek.Dla gospodarzy ciężko idzie gra z Assat i wygrywanie z nimi.U siebie jakoś jeszcze dwa spotkania się udało wygrac ale wyjazdy to totalne porażki.Myślę że to goście zdobędą mistrzostwo i w piątym spotkaniu już pokażą że to dla nich się ono należy.Dziś u siebie pewnie wygrali do zera.Ostatnio na wyjeździe przegrali gdyż sekundę przed końcem Tappara strzeliła w przewadze.Myślę że w piątym meczu już od samego początku Assat będzie cisnęło do zwycięstwa i pewnie pokonają gospodarzy tego spotkania aby w szóstym spotkaniu na własnej tafli świętować sukces.Myślę że jest ich na to stać i dziś o 17:30 pokonają pewnie Tapparę. Wierzę w to i ryzykuję że tak się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi