Jump to content

Problem z wypłatą z bet365 PROSZE O POMOC !!!

Guest kruku21
 Share

Recommended Posts

Guest kruku21

Witam Panowie mam wielki problem z wyplata z Bet365 ;/, sytuacja wyglada tak ze zrobilem depozyt z mojego konta(MB i konto bankowe) na konto mojej dziewczyny i wygralem spora sume, zlecilem wyplate ale kasa nie doszla pisalem na czacie z babka z Bet365 i mowi ze sie nie zgadzaja meile MB.... bo musi byc ten sam co robilem depozyt i teraz jestem w du...wiecie moze jak to ogarnac? Z gory dzieki :]

Zwykle jak robisz depozyt z jednego mb to musi sie zgadzac z mailem rejestrowanym z Bet365. Ogolnie czym ost robiles depo tam mozesz wyplacic i maile musza sie zgadzac

Guest kruku21

jeden gosc mi podpowiedzial zeby zrobic minimalny depozyt na Bet365 i wyplacic i moze tamta reszta tez pojdzie

Chodzi Ci o to, ze teraz chcesz wyplacic kase z konta dziewczyny, a ona nie ma mb i chciales na swoje tak ? Co za problem, dodaj sobie jej maila do swojego konta mb i zrob ten mail jako podstawowy i pojdzie, jesli nie to zrob minimalny depo wtedy i potem juz na bank pojdzie.

Chodzi Ci o to, ze teraz chcesz wyplacic kase z konta dziewczyny, a ona nie ma mb i chciales na swoje tak ? Co za problem, dodaj sobie jej maila do swojego konta mb i zrob ten mail jako podstawowy i pojdzie, jesli nie to zrob minimalny depo wtedy i potem juz na bank pojdzie.

Ja dokładnie tak zrobiłem na Unibet i nie było problemu :ok: