Jump to content

Nasze Zwierzaki..

nas2kany
 Share

Recommended Posts

Ja mam obecnie trzy koty -dwa czarne dachowce i błękitnego niebieskiego :) miałem też rybki ale jakoś zdychały mendy, wcześniej żółwia i też padł %-) :? :/ naprawdę nie moja wina :/ choć koty jakoś się trzymają :D Jak wróce do domu dam zdjęcia :D

ja mogę pokazać mojego durnego psa (wabi się Browar):

1. Mały pierdziel:

09088044f40da625m.jpg

2. Z deka starszy pierdziel:

b8a421623f7f3280m.jpg

3. Głupoty etap kolejny:

c067eebc6d5b44e5m.jpg

4. A tu już porządne leniwe psisko:

390a163a68c907fam.jpg

mam 2 jaminiki jeden byl tak gupi ze wylatywal na ulice prosto pod auta az go wkoncu pierdolło byly tez 2 chomiki ale jakos mi sie zapomnialo o nich i zdechly z glody zlowia tez mielem ale jak sie mu wody nie wymienia pol roku to wiadomo co sie stanie ....

a i jeszcze tydzien temu mialem kota perskiego ale jakis frajer go ukradl no a aktualnie posiadam jednego jamnika na wykonczeniu chcialem male, dopuszczalem ja ale ta suka sie nie chce **** nie wiem moze ma inna orientacje %-)

[ Komentarz dodany przez: duncan: 2007-10-16, 19:30 ]

po co bierzesz pod opiekę zwierzę, jeśli potem nie potrafisz/nie chcesz o nie zadbać :puk:

Guest Levy666

Mazaq ma ptaka !!! %-)

Kurcze wkleilbym swojego tygrysa syjamskiego ale nie mam jak narazie :/ ma 14 lat i jest spasiony mozecie sobie wyobrazic :mrgreen:

Rybki to i ja mialem..

Pewnego razu po remoncie pokoju zaczalem doprowadzać go do porzadku , juz wszystko pieknie poukladane.. świeża woda poprostu cacy.. zacząłem ukladac przerozne rzeczy na półki nad akwarium , miedzy innymi była podkowa jakas stara ( niby na szczęście) i co... jeb.. spadła prosto na akwarium i 60l wody wylecial na dywan wraz z cala zawartoscia.. byłem tak wqrw że hey bo wychodzilem na miasto za 30 min ;D , no ale na szczescie ojciec zajaj sie wszystkim , rybki do mniejszego zbiornika wodnego , a ja w tany ;D

teraz tez mam rybki, w lodowce.. w puszce w sosie pomidorowym :k:

co do papug to mialem 4

1 samca ktory wykonczyl po kolei 3 samice :p