nas2kany Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 Tak jak w temacie. Wiec zacznę , oto mój tygrys bengalski 1-szczeniak 2,3-aktualne P.S. SZandek dawaj rybki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 Ja mam obecnie trzy koty -dwa czarne dachowce i błękitnego niebieskiego miałem też rybki ale jakoś zdychały mendy, wcześniej żółwia i też padł :? naprawdę nie moja wina choć koty jakoś się trzymają Jak wróce do domu dam zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 ja mogę pokazać mojego durnego psa (wabi się Browar): 1. Mały pierdziel: 2. Z deka starszy pierdziel: 3. Głupoty etap kolejny: 4. A tu już porządne leniwe psisko: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 Poproście Herr_Flicka, żeby Wam wkleił swoje akwarium. Jest niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 Poproście Herr_Flicka, żeby Wam wkleił swoje akwarium. Jest niesamowite za takie fotki sie płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabada Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 mam 2 jaminiki jeden byl tak gupi ze wylatywal na ulice prosto pod auta az go wkoncu pierdolło byly tez 2 chomiki ale jakos mi sie zapomnialo o nich i zdechly z glody zlowia tez mielem ale jak sie mu wody nie wymienia pol roku to wiadomo co sie stanie .... a i jeszcze tydzien temu mialem kota perskiego ale jakis frajer go ukradl no a aktualnie posiadam jednego jamnika na wykonczeniu chcialem male, dopuszczalem ja ale ta suka sie nie chce **** nie wiem moze ma inna orientacje [ Komentarz dodany przez: duncan: 2007-10-16, 19:30 ] po co bierzesz pod opiekę zwierzę, jeśli potem nie potrafisz/nie chcesz o nie zadbać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazaq Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 elo elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 Mazaq ma ptaka !!! Kurcze wkleilbym swojego tygrysa syjamskiego ale nie mam jak narazie ma 14 lat i jest spasiony mozecie sobie wyobrazic :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 A ja mam uczulenie na wszystkie zwierzaki oprócz konia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 przynajmniej Ci pokrzywki na dłoni nie wyskakują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2007 kiedyś tam zrobiłem fotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 17 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Październik 2007 Rybki to i ja mialem.. Pewnego razu po remoncie pokoju zaczalem doprowadzać go do porzadku , juz wszystko pieknie poukladane.. świeża woda poprostu cacy.. zacząłem ukladac przerozne rzeczy na półki nad akwarium , miedzy innymi była podkowa jakas stara ( niby na szczęście) i co... jeb.. spadła prosto na akwarium i 60l wody wylecial na dywan wraz z cala zawartoscia.. byłem tak wqrw że hey bo wychodzilem na miasto za 30 min ;D , no ale na szczescie ojciec zajaj sie wszystkim , rybki do mniejszego zbiornika wodnego , a ja w tany ;D teraz tez mam rybki, w lodowce.. w puszce w sosie pomidorowym co do papug to mialem 4 1 samca ktory wykonczyl po kolei 3 samice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi