Jump to content

Torrenty

PokerFish
 Share

Recommended Posts

czesc %-)

Zassalem jakiego uTorrenta i chce sobie nhl sciagnac ( tez mam jakis plik )

Sciagam ale ledwo z prędkoscia max 19kb/s :/ ale zwykle jest z 10 ...

da sie to jakos ulepszyć czy coś?

czesc %-)

Zassalem jakiego uTorrenta i chce sobie nhl sciagnac ( tez mam jakis plik )

Sciagam ale ledwo z prędkoscia max 19kb/s :/ ale zwykle jest z 10 ...

da sie to jakos ulepszyć czy coś?

z jakiego torrenta sciagasz? moze masz kijowe ratio i jest ustawiony limit predkosci pobierania;]

Ziomal jakie masz łącze,jakim klientem ściągasz?A może torrent ma za mało peerów i seedów?Może być wiele powodów :))

Odezwij sie na gg albo pm persh :p

Moze sie dogadamy XD

edit: sorry ja mam tylko do polish tracker :p

[ Komentarz dodany przez: pershing: 2007-10-04, 16:00 ]

ten poker to mi sie juz wszedzie wpierdala :k:

przy okazji %-)

Potrzebuje cd-keya do NHL08 :))

danke

I ocb bo sciagnalem 85% i cos sie ku... zje**ło :/

kolejne pytanie :k:

I czy np jak mam 86% i skopiuje folder z kafejki i wkleje na chacie w torrencie to będzie sciagac dalej ?

• 6 months later...
Guest joozek

słuchajcie panowie

potrzeboje zaproszenie na polish tracker ,dawno nie sciagalem i mnie wykopali a ratio mialem takie ladne :cwaniak:

bedzie pochwalka

Szukam musicalu w reżyserii Bruno pelletier'a pt. "Dracula. Entre l'amour et la mort" z 2006 roku, ale nie mogę znaleźć. Jak się ktoś zna na torrentach to niech podrzuci linka (zarówno do muzyki jak i do filmu). Dzięki.

• 6 months later...

Mi właśnie też chyba usunęli konto na polishtracker :krzeslo: Swego czasu rozdawałem zaproszenia, teraz ja takiego potrzebuje :wstyd: Pochwałka oczywiście będzie :)

Od razu mówię, że jestem uczulony na handlowanie takimi rzeczami, więc każde dziecko neo lub przyziemny biznesmen, który przyśle mi na PW propozycję kupna otrzyma w najlepszym razie ostrzeżenie :]

Mi właśnie też chyba usunęli konto na polishtracker :krzeslo: Swego czasu rozdawałem zaproszenia, teraz ja takiego potrzebuje :wstyd: Pochwałka oczywiście będzie :)

Od razu mówię, że jestem uczulony na handlowanie takimi rzeczami, więc każde dziecko neo lub przyziemny biznesmen, który przyśle mi na PW propozycję kupna otrzyma w najlepszym razie ostrzeżenie :]

Ja Ci moge konto sprzedac :p

Z checia bym porozdawal zaproszenia ale bardzo fajny polishtracker kiedys dawno temu wprowadzil rownie bardzo fajne kody pin, ktory gdzies zapisalem i zgubilem.. a przy wysylaniu zaproszenia zadaja pinu (ktorego nigdy nie da sie juz odzyskac).

słuchajcie panowie

potrzeboje zaproszenie na polish tracker ,dawno nie sciagalem i mnie wykopali a ratio mialem takie ladne :cwaniak:

bedzie pochwalka

widze ze temat odświezony wiec DALEJ aktualne

Ja Ci moge konto sprzedac :p

Z checia bym porozdawal zaproszenia ale bardzo fajny polishtracker kiedys dawno temu wprowadzil rownie bardzo fajne kody pin, ktory gdzies zapisalem i zgubilem.. a przy wysylaniu zaproszenia zadaja pinu (ktorego nigdy nie da sie juz odzyskac).

Wiem, w ogóle tam jakieś dziwne zasady wprowadzili. Bodajże po miesiącu bez logowania usuwają konto :puk:

No dawać zaproszenie %-)

zeby wysłać komuś zaproszenie trzeba mieć jakaś tam range i minimum wysłane 1tera %-)

czy się mylę ?

ale jak ktoś będzie miał to nie pogardzę

Cholera wie jak to wyglada, ale ogolnie PT od zawsze mialo stosunek "My wladza, Wy gownojady" ;)

Zrobili piny, wiele osob prosilo o nowy pin (chyba nie ciezko zrobic cos w stylu 'co pol roku system automatycznie generuje nowe piny') ale administracja woli powiedziec.. nie masz pinu nie masz konta.

Wysłano 2.3149 TB (2.47 GB/Dzień = 30.03 kB/s)

Pobrano 575.7880 GB (615.46 MB/Dzień = 7.29 kB/s)

Ratio

4.116

Klasa L33T User

I na co mi to, jak nawet zaproszenia wyslac nie moge mimo ze je dostaje..

Ba, nawet nie moge zmienic hasla czy tez maila na koncie bo nie mam pinu :)

zeby wysłać komuś zaproszenie trzeba mieć jakaś tam range i minimum wysłane 1tera %-)

czy się mylę ?

nie, co jakiś czas się po prostu dostaje 2 czy 3 zaproszenia, ale na pewno nie trzeba miec wysłanego 1 tera do tego

czasami jest tak że z okazji Świąt można sie zarejestrowac bez zaproszenia %-)

a wiec czekajcie... :k:

wyjdź :plask:%-) a wcześniej dawaj zaproszenie %-)

na torrent gigs mam 1 zaproszenie to jak ktos chce, wysylac maila na pw

ale ta strona to gowno :p

juz o wiele lepsze jest heaventracker tyle ze tam nie mam zaproszen aktualnie

pa %-)

Tim... jeszcze jestem :cwaniak: %-)

szkoda %-)

Nie rób off topa :mlotek: . Przypominam, że tematem dyskusji jest zaproszenie dla mnie na polishtracker %-)

[ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2008-10-28, 20:03 ]

dobra już nie będę Tim :okok:

%-)

btw.. znowu w tenisowym przegrasz ze mną.. :))

%-)

%-)