PokerFish Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2007 czesc Zassalem jakiego uTorrenta i chce sobie nhl sciagnac ( tez mam jakis plik ) Sciagam ale ledwo z prędkoscia max 19kb/s ale zwykle jest z 10 ... da sie to jakos ulepszyć czy coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2007 czesc Zassalem jakiego uTorrenta i chce sobie nhl sciagnac ( tez mam jakis plik ) Sciagam ale ledwo z prędkoscia max 19kb/s ale zwykle jest z 10 ... da sie to jakos ulepszyć czy coś? z jakiego torrenta sciagasz? moze masz kijowe ratio i jest ustawiony limit predkosci pobierania;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2007 Ziomal jakie masz łącze,jakim klientem ściągasz?A może torrent ma za mało peerów i seedów?Może być wiele powodów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2007 Ma ktos zapa do polish tracker? Chetnie bym skorzystal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisiel Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2007 Odezwij sie na gg albo pm persh Moze sie dogadamy edit: sorry ja mam tylko do polish tracker [ Komentarz dodany przez: pershing: 2007-10-04, 16:00 ] ten poker to mi sie juz wszedzie wpierdala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kondoon Napisano 4 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2007 ma ktos jakies zaproszenie ? bedzie nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 5 Październik 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2007 przy okazji Potrzebuje cd-keya do NHL08 danke I ocb bo sciagnalem 85% i cos sie ku... zje**ło kolejne pytanie I czy np jak mam 86% i skopiuje folder z kafejki i wkleje na chacie w torrencie to będzie sciagac dalej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 16 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2008 słuchajcie panowie potrzeboje zaproszenie na polish tracker ,dawno nie sciagalem i mnie wykopali a ratio mialem takie ladne :cwaniak: bedzie pochwalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 18 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2008 Szukam musicalu w reżyserii Bruno pelletier'a pt. "Dracula. Entre l'amour et la mort" z 2006 roku, ale nie mogę znaleźć. Jak się ktoś zna na torrentach to niech podrzuci linka (zarówno do muzyki jak i do filmu). Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 Mi właśnie też chyba usunęli konto na polishtracker Swego czasu rozdawałem zaproszenia, teraz ja takiego potrzebuje Pochwałka oczywiście będzie Od razu mówię, że jestem uczulony na handlowanie takimi rzeczami, więc każde dziecko neo lub przyziemny biznesmen, który przyśle mi na PW propozycję kupna otrzyma w najlepszym razie ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 Mi właśnie też chyba usunęli konto na polishtracker Swego czasu rozdawałem zaproszenia, teraz ja takiego potrzebuje Pochwałka oczywiście będzie Od razu mówię, że jestem uczulony na handlowanie takimi rzeczami, więc każde dziecko neo lub przyziemny biznesmen, który przyśle mi na PW propozycję kupna otrzyma w najlepszym razie ostrzeżenie Ja Ci moge konto sprzedac Z checia bym porozdawal zaproszenia ale bardzo fajny polishtracker kiedys dawno temu wprowadzil rownie bardzo fajne kody pin, ktory gdzies zapisalem i zgubilem.. a przy wysylaniu zaproszenia zadaja pinu (ktorego nigdy nie da sie juz odzyskac). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joozek Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 słuchajcie panowiepotrzeboje zaproszenie na polish tracker ,dawno nie sciagalem i mnie wykopali a ratio mialem takie ladne :cwaniak: bedzie pochwalka widze ze temat odświezony wiec DALEJ aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 Mi właśnie też chyba usunęli konto na polishtracker Swego czasu rozdawałem zaproszenia, teraz ja takiego potrzebuje Pochwałka oczywiście będzie Od razu mówię, że jestem uczulony na handlowanie takimi rzeczami, więc każde dziecko neo lub przyziemny biznesmen, który przyśle mi na PW propozycję kupna otrzyma w najlepszym razie ostrzeżenie Ja Ci moge konto sprzedac Z checia bym porozdawal zaproszenia ale bardzo fajny polishtracker kiedys dawno temu wprowadzil rownie bardzo fajne kody pin, ktory gdzies zapisalem i zgubilem.. a przy wysylaniu zaproszenia zadaja pinu (ktorego nigdy nie da sie juz odzyskac). Wiem, w ogóle tam jakieś dziwne zasady wprowadzili. Bodajże po miesiącu bez logowania usuwają konto No dawać zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 zeby wysłać komuś zaproszenie trzeba mieć jakaś tam range i minimum wysłane 1tera czy się mylę ? ale jak ktoś będzie miał to nie pogardzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 czasami jest tak że z okazji Świąt można sie zarejestrowac bez zaproszenia a wiec czekajcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 zeby wysłać komuś zaproszenie trzeba mieć jakaś tam range i minimum wysłane 1tera czy się mylę ? ale jak ktoś będzie miał to nie pogardzę Cholera wie jak to wyglada, ale ogolnie PT od zawsze mialo stosunek "My wladza, Wy gownojady" Zrobili piny, wiele osob prosilo o nowy pin (chyba nie ciezko zrobic cos w stylu 'co pol roku system automatycznie generuje nowe piny') ale administracja woli powiedziec.. nie masz pinu nie masz konta. Wysłano 2.3149 TB (2.47 GB/Dzień = 30.03 kB/s) Pobrano 575.7880 GB (615.46 MB/Dzień = 7.29 kB/s) Ratio 4.116 Klasa L33T User I na co mi to, jak nawet zaproszenia wyslac nie moge mimo ze je dostaje.. Ba, nawet nie moge zmienic hasla czy tez maila na koncie bo nie mam pinu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 zeby wysłać komuś zaproszenie trzeba mieć jakaś tam range i minimum wysłane 1tera czy się mylę ? nie, co jakiś czas się po prostu dostaje 2 czy 3 zaproszenia, ale na pewno nie trzeba miec wysłanego 1 tera do tego czasami jest tak że z okazji Świąt można sie zarejestrowac bez zaproszenia a wiec czekajcie... wyjdź a wcześniej dawaj zaproszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 a "urzęduję" na Torrent Gigs :mrgreen: jak się trafi jakieś zaproszenie to napisze i sprzedam wychodzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 jebał ich pies jebała cała wieś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 jebał ich teść, wypijmy jego cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strus Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 na torrent gigs mam 1 zaproszenie to jak ktos chce, wysylac maila na pw ale ta strona to gowno juz o wiele lepsze jest heaventracker tyle ze tam nie mam zaproszen aktualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 pa Tim... jeszcze jestem :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 pa Tim... jeszcze jestem :cwaniak: szkoda Nie rób off topa . Przypominam, że tematem dyskusji jest zaproszenie dla mnie na polishtracker [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2008-10-28, 20:03 ] dobra już nie będę Tim btw.. znowu w tenisowym przegrasz ze mną.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 28 Październik 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2008 pa Tim... jeszcze jestem :cwaniak: czyli jedno miejsce moda będzie wolne z chęcią je wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi