Guest Legar Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Przelałem pieniądze z Bet365 na Moneybookers aby móc wypłacić je na swoje konto. Problem w tym, że nie wiedziałem, że przelew z Moneybookers bedzie mnie kosztowal ponad 7 zł do tego muszę zweryfikować swoja tożsamość. Czy istnieje możliwość przesłania pieniędzy z Moneybookers z powrotem na konto Bet365 lub na konto innego buka bez płacenia za przelew tak abym mógł wybrac inną formę wypłaty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Witam, Proszę zapytać w tym dziale: http://obstawianie.com/platnosci-vt327,475.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
irokraw Posted February 26, 2012 Report Share Posted February 26, 2012 Przelałem pieniądze z Bet365 na Moneybookers aby móc wypłacić je na swoje konto. Problem w tym, że nie wiedziałem, że przelew z Moneybookers bedzie mnie kosztowal ponad 7 zł do tego muszę zweryfikować swoja tożsamość. Czy istnieje możliwość przesłania pieniędzy z Moneybookers z powrotem na konto Bet365 lub na konto innego buka bez płacenia za przelew tak abym mógł wybrac inną formę wypłaty? Niemając zweryfikowanyego konta Moneybookers /obecnie Skrill/ możesz wpłacać środki tam zdeponowane do ,,buków". Mósisz jednak pamiętać, że w wielu przypadkach spotkasz się z tym iż będziesz miał odblokowaną drogę wypłaty taką jaką dokonywałeś wpłatę /czyli w tym przypadku MB/. Masz ewentualnie jeszcze inną możliwość - dokonaj transferu środków z MB do innego użytkownika tego ,,portfela". Przekazazanie środków natychmiastowe i wtedy pozostaje już tylko wypłata środków ze ZWERYFIKOWANEGO konta MB kolegi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts