Skocz do zawartości

wypłata z moneybookers

Gość Legar

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Legar

Przelałem pieniądze z Bet365 na Moneybookers aby móc wypłacić je na swoje konto. Problem w tym, że nie wiedziałem, że przelew z Moneybookers bedzie mnie kosztowal ponad 7 zł do tego muszę zweryfikować swoja tożsamość. Czy istnieje możliwość przesłania pieniędzy z Moneybookers z powrotem na konto Bet365 lub na konto innego buka bez płacenia za przelew tak abym mógł wybrac inną formę wypłaty?

• 3 weeks later...
Przelałem pieniądze z Bet365 na Moneybookers aby móc wypłacić je na swoje konto. Problem w tym, że nie wiedziałem, że przelew z Moneybookers bedzie mnie kosztowal ponad 7 zł do tego muszę zweryfikować swoja tożsamość. Czy istnieje możliwość przesłania pieniędzy z Moneybookers z powrotem na konto Bet365 lub na konto innego buka bez płacenia za przelew tak abym mógł wybrac inną formę wypłaty?

Niemając zweryfikowanyego konta Moneybookers /obecnie Skrill/ możesz wpłacać środki tam zdeponowane do ,,buków". Mósisz jednak pamiętać, że w wielu przypadkach spotkasz się z tym iż będziesz miał odblokowaną drogę wypłaty taką jaką dokonywałeś wpłatę /czyli w tym przypadku MB/. Masz ewentualnie jeszcze inną możliwość - dokonaj transferu środków z MB do innego użytkownika tego ,,portfela". Przekazazanie środków natychmiastowe i wtedy pozostaje już tylko wypłata środków ze ZWERYFIKOWANEGO konta MB kolegi :)