populcio Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Nie wiem czy mogę coś takiego umieścić tutaj na forum... Jeżeli nie mogę to proszę o szybkie usunięcie tego tematu Dla zainteresowanych: Jeśli ktoś umie szybko pisać to może zarobić (zależy dla kogo) fajną sumkę miesięczna za 1000 wpisanych słów można zarobić nawet 1,5$ !!! jeśli ktoś skorzysta to jak będzie miły to podczas rejestrowania się może skorzystać z moich kodów polecenia. CKO CK2 CK3 CIV CI2 CI3 CI4 CI8 CIT CIV jak ktoś będzie korzystał z moich kodów polecenia to może w temacie napisać np. pierwszy wykorzystałem... Ja trochę czasu już nad tym siedzę i powiem że nawet fajnie rośnie kwota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebigi Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Zarabia się na wpisywaniu słów czy na werbowaniu ludzi ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian154845 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 no Właśnie kolega nie podał żadnego konkretnego info.Gdzie to trzeba wpisywać jaka strona gdzie się zapisać do tego i wogóle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darecki79 Posted February 8, 2012 Report Share Posted February 8, 2012 Przecież to pierd-olety jakieś są. P.S. Ocenzurowało pierd-oły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts