populcio Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Luty 2012 Nie wiem czy mogę coś takiego umieścić tutaj na forum... Jeżeli nie mogę to proszę o szybkie usunięcie tego tematu Dla zainteresowanych: Jeśli ktoś umie szybko pisać to może zarobić (zależy dla kogo) fajną sumkę miesięczna za 1000 wpisanych słów można zarobić nawet 1,5$ !!! jeśli ktoś skorzysta to jak będzie miły to podczas rejestrowania się może skorzystać z moich kodów polecenia. CKO CK2 CK3 CIV CI2 CI3 CI4 CI8 CIT CIV jak ktoś będzie korzystał z moich kodów polecenia to może w temacie napisać np. pierwszy wykorzystałem... Ja trochę czasu już nad tym siedzę i powiem że nawet fajnie rośnie kwota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 7 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Luty 2012 Zarabia się na wpisywaniu słów czy na werbowaniu ludzi ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian154845 Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2012 no Właśnie kolega nie podał żadnego konkretnego info.Gdzie to trzeba wpisywać jaka strona gdzie się zapisać do tego i wogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darecki79 Napisano 8 Luty 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Luty 2012 Przecież to pierd-olety jakieś są. P.S. Ocenzurowało pierd-oły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi