amciek Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2007 Mam kolejny fajny pomysł, mam nadzieję że Wam się spodoba. Otóż polubiliśmy się wszyscy bardzo na tym forum, jesteśmy praktycznie jedną rodziną. Dlatego poznajmy się od trochę innej strony, nie gadajmy tylko o typach, pewniakach, asach, królach, piłkarzach, siatkarkach itp. Porozmawiajmy o muzyce, filmie, pochwalmy się co w naszej rodzinie słychać. Proponuję niedzielne popołudnia spędzać właśnie w taki sposób, iż każdy z nas zaparzy sobie kawę albo herbatę, ukroi kawałek ciasta i umówimy sie na jakimś czatowym pokoju i pogadamy sobie ot tak po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 25 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 Niewielu odważnych sie pewnie znajdzie, więc będę pierwszy: mam 22 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 amciek czemu cie w BB nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 Amciek to zawsze wyskoczy z jakimś przewrotnym pomysłem, który po głębszym przemyśleniu okazuje się być całkiem niezły Ale niedziela to zły dzień, bo wszyscy się gapią w livescory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 Amciek to zawsze wyskoczy z jakimś przewrotnym pomysłem, który po głębszym przemyśleniu okazuje się być całkiem niezły ;0 Dobre pomysły mają to do siebie, że początkowo wyglądają na złe. Kiedy Freddie Mercury zaprezentował pozostałym członkom grupy pierwszy zarys piosenki "We are the champions", ci pokładali się ze śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 moze pomysł niezły ale czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemocik Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 Pomysl odważny ale umówmy się że to 2 odrębne światy Poza tym po co pozbawiać się złudzeń że wszyscy jesteście piękni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 a ja mam lepszy pomysl , musimy zrobic zjazd forum kiedys gdzies jakos nie lubie wirtualnej zabawy , lepiej sie poznac osobiscie przy jakims kieliszeczku wodki czy piwa to kto ma pusty dom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 to kto ma pusty dom ? Ja jeszcze nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kemocik Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 eeee tam pusty dom... Kierownictwo forum sheratona wynajmie na jeden dzień biby moze być w Krakowie zebym blisko miał :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 przy jakims kieliszeczku wodki chyba szklance Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 przy jakims kieliszeczku wodki chyba szklance beda i wiadra ale to juz nastepna kwestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mephisto Napisano 26 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2007 Szkoda, że cały pomysł i tak nie wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 przy jakims kieliszeczku wodki chyba szklance beda i wiadra ale to juz nastepna kwestia jak bedzie wiadro to sie zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 27 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 tzn wypalić to nie wypali tak jak wszyscy chcemy, wiadomo ze nie zbierzesz wszystkich "fajnych", ale np jeden weekend zaplanować w jakimś pensjonacie zimą, ew wspólny sylwester ( każdy zbiera swoją ekipę małą i w góry uderzamy), albo spotkania regionalne przy herbacie, zrobimy zdjęcia do albumu rodzinnego-forumowego, a taki mega-zjazd to w wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 Wszytko ładnie,pięknie ale to chyba nierealne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 27 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2007 Bepe kazał przekazać,że w przyszłe wakacje zaprasza do siebie Będą atrakcje!!! Np. bedzie zwiedzanie wyrzutni rakiet [ Komentarz dodany przez: BPL: 2007-09-28, 12:06 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabada Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 ja bym proponowal zamelinowac sie w ustroniu fajne i tanie pokoje mozna sobie posmigac z 2 dni pochodzic po gorach w ustroniu jest tez zajebisty park linowy na rownicy http://www.funtour.marlan.pl/park/index.htm a wieczorem jakies ognicho czy zwiedzanie monopoli co wy na to?? jak bym sie pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 28 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 A ja mam pomysł jak sfinansować nasz pobyt Zrzucimy się każdy po 10-20 zł, pyza ułoży kupon no i wdychamy ustrońskie powietrze za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 z pyzą to możecie najwyżej do Łomży pojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 hazardusy z Wami nie jade nigdzie kazdy długi ma jak nic pewne dla mnie jest ze sie z blizna w okolicy nerek obudze i wannie z lodem choc z drugiej strony moje nerki sie nie nadaja moze sam cos zarobie jednak zmieniam zdanie pojade proszę tylko o utworzenie najpierw tematu gdzie kazdy bedzie swoje karty zdrowia wrzucał to stworzym taki mały katalog dla potencjlanych klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8787mnb Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 zapraszam was wszystkich do Ciechocinka do sanatorium, mama jest oddziałową to załatwi wam lokum, pozwiedzamy tężnie, grzybek, park, bedzie wystrzalowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nas2kany Napisano 28 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2007 zapraszam was wszystkich do Ciechocinka do sanatorium, mama jest oddziałową to załatwi wam lokum, pozwiedzamy tężnie, grzybek, park, bedzie wystrzalowo a ryczace 40 też? ;D znaczy 30dzieatki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8787mnb Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 zapraszam was wszystkich do Ciechocinka do sanatorium, mama jest oddziałową to załatwi wam lokum, pozwiedzamy tężnie, grzybek, park, bedzie wystrzalowo a ryczace 40 też? ;D znaczy 30dzieatki ;] o 30stki czy 40stki to ciezko, raczej 50siatki 60siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 amciek lubi takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 29 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 29 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2007 A ja mam pomysł jak sfinansować nasz pobyt Zrzucimy się każdy po 10-20 zł, pyza ułoży kupon no i wdychamy ustrońskie powietrze za darmo. dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
analfabetopatolog Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 jak jakiś zjazd to ja się piszę skoczę do brata po śliwowicę i jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 poje**o już lepiej pokerzystom dać tą kasę więcej zysku będzie niż pyzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi