ZIELEmale Napisano 3 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2010 jebało na kilometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 3 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2010 Pieniądze oddam poźniej , jak wróce z wakacji z tym,że po 10zł więcej dla każdego jeszcze za ten moje niegodne zachowanie mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 3 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2010 Patrzcie, teraz dłuznicy sobie ustalaja termin splaty dlugu, ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 3 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2010 Pewnie długo te wakacje potrwają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mistrzyk16 Napisano 3 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2010 Pewnie długo te wakacje potrwają... crejzy zamilcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 3 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2010 możesz powiedzieć skąd weźmiesz pieniądze po wyjeździe wakacyjnym ? no chyba że do pracy będziesz kręcił loda na plaży w Juracie ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 3 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2010 a moze ktos pozyczyl ci z nadzieja ze oddasz? hmm moze jednak najpierw jednak oddaj dług a pozniej jedz na wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 Witam wszystkich!!!Chciałem napisać,przeprosić osoby od których pożyczyłem pieniążki i nie oddam teraz w umawianym terminie. Pieniądze oddam poźniej , jak wróce z wakacji z tym,że po 10zł więcej dla każdego jeszcze za ten moje niegodne zachowanie mam nadzieje,że zrozumiecie , sumy nie były przecież duże. Oddaje później po powrocie z wakacji. Pozdrawiam i do usłyszenia. Jestem ciekawy jaki idiota mu pożyczył, albo ma po prostu za dużo kasy, najlepsze jest to jak buduje napięcie. "i nie oddam", a potem trochę w dół i "teraz w umawianym terminie". Łaskawca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 Jestem ciekawy jaki idiota mu pożyczył ja mu np pozyczylem a dlaczego idiota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 Bo nikt mądry nie pożycza pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 twoje prywatne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DawidCFC Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 To znaczy pożyczać okej, ale jemu? Tak jak napisał ZIELE, śmierdziało na kilometr. A do Ciebie nic nie mam akupoczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 4 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2010 wiesz kazdemu mozna dac szanse zaufania, jemu dalem , suma nie bya jakas wywyzszona, pozniej chcial jeszcze 1 pozyczke to juz nie dostal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peliszko Napisano 5 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2010 Pożycze 30 pln na mb, oddam do końca tygodnia 50 pln mam juz za sobą udane wymiany z marmonem pisać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 5 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2010 Bo nikt mądry nie pożycza pieniędzy? nie obrazaj mnie , ja jakos pare pozyczek udzielilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 5 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2010 wymienie 125zł z Moneybookers na 125zł na mBank, wpłacam pierwszy jeśli zgłosi się osoba zaufana i z długim stażem na forum, zalezy mi na czasie bo w MB ostatnimi czasy wypłaty idą z 4-5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2010 Bo nikt mądry nie pożycza pieniędzy? nie obrazaj mnie , ja jakos pare pozyczek udzielilem Cóż poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 5 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2010 Chlopie czy Ty caly czas musisz napierdalac bezsensowne posty ? Z gadanca sie nie licza, juz jednego warna masz, chcesz drugiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2010 Nie odpowiadam na pytania retoryczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 5 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2010 Pożycze 20zł na mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 6 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2010 I ja pozycze 20 zl na mb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peliszko Napisano 8 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2010 Pożycze 50 pln na mb, oddam 80 pln do tygodnia, pisac na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peliszko Napisano 8 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2010 Pożycze 50 pln na mb, oddam 80 pln do tygodnia, pisac na pw szandek pożyczył 20 pln, do tygodnia oddaje 40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 11 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2010 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 11 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2010 Pożyczę 20gbp (lepiej), tudzież usd (gorzej, ale też chętny) na mb. Oddaje do środy z bonusem na mb, albo na konto - jak komu wygodniej.Pilne. nikt mądry nie pożycza pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 11 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2010 A wiesz co to jest ironia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 13 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2010 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 14 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2010 Kto pozyczy 240+ pln na bank, oddaje jak kasa tylko wejdzie na konto, wyplacilem z mb 6 dni temu, ale osoby odpowiedzialne za przelewy do polakow sa aktualnie na urlopach i w tym okresie co roku wyplaty z mb sa sporo opoznione EDIT: nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 14 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2010 szandek pożyczył 20 pln, do tygodnia oddaje 40 został jeden dzień, szykuje się warn i czarna lista [ Komentarz dodany przez: lucas: 2010-07-18, 22:45 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 15 Lipiec 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2010 Majaszyn mi napisał na gg, że będzie miał w weekend albo pod koniec miesiąca dostęp do internetu ( działa mu tylko gg ) i napisze co i jak ze swoimi długami . Dodam, że przebywa w Niemczech . P.S Pożycze 40zl do końca miecha, pilnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi