Jump to content

Nagranie gier xbox360

mario91
 Share

Recommended Posts

Witam, mam taka nietypowa prosbe. Chodzi o nagranie 2 gier na iksa (2kopie): Battlefielda 3 i Forze Motorsport 4 albo GoW 3 gdyz nie posiadam nagrywarki z opcja iXtreme Burner Max, a bez tego nagrywanie nie pojdzie. Nie zamierzam kupowac nagrywarki poki co bo te 3 gry chyba aktualnie wymagaja tej opcji, reszta nagrywa sie bez problemu. Chodzi o jakas zaufana osobe, oczywiscie ja pokrywam koszty wysylki+plytki i opcjonalnie koszty za fatyge %-) Najlepiej zeby ktos wiedzial ocb w nagrywaniu gierki na konsole, ale jesli ktos nie ogarnia to powiem krok po kroku no i zeby mial gry na kompie albo szybkiego neta, bo Battlefield wazy jakos ~15gb + Forza tez jakos tak %-)

Jak cos to pw, pozdr ;)

Sprobuje jeszcze raz, bo ziomek z tl mi napisal na pw, ze tez nie ma iXBM a GoW 3 nagral (a takie same wymogi tej opcji) i przy ustawieniu odpowiednich opcji musi isc. Zla tez opcje wybralem ostatnio w imgburn jak wyskoczyl komunikat, ze zbyt duza pojemnosc na ta plytke, huk jeszcze jedna poswiece ale loginy do filesonica to moglbys podrzucic %-)

• 3 weeks later...
Guest Mariuszzb

jestem szczesliwym posiadaczem od niedawna xbox360, jak sie szuka znajomych aby grac z kims w sieci?

Guest Krzysiekow

Nie słuchaj Wacia bo on innego zainteresowania i chce przez kogoś "przyjaciół" poznać :smiech: - nie raz juz innych w te gierki wkręcał :wstyd:

jestem szczesliwym posiadaczem od niedawna xbox360, jak sie szuka znajomych aby grac z kims w sieci?

Najpierw konfigurujesz polaczenie do xlive czyli kabel od neta pod konsole i w iksie wybierasz xboxlive, jesli wszystko bedzie ok to automatycznie konsola przeprowadzi Cie przez ten proces. No i tyle, jesli masz jakichs znajomych to musisz ich wyszukac wpisujac ich nick i dodajac do przyjaciol, jesli nie masz to grasz z kim popadnie. Pamietaj, ze aby grac przez siec musisz wykupic konto xboxlive, ale bodajze przez miesiac od kupna konsoli masz za free :) jednak mimo to niektore gry wymagaja paszportow (kodow z oryginalnych opakowan) np. gry z easports fifa, nba etc., ale podczas tego miesiaca jak masz za free od microsoftu to chyba automatycznie nie potrzebujesz paszportow od tych gier o ile dobrze pamietam i nic sie nie zmienilo. Do innych gier raczej nie potrzebujesz zadnych dodatkowych seriali (oprocz tych najnowszych bo w nie nie gralem live), milej zabawy. Jakbys mial jakis problem to pisz. Milej zabawy ;)