Jump to content

FIFA FIFA FIFA 07

Garbaty
 Share

Recommended Posts

z tego co pamiętam to Pan Szypii nie umiał grać, ciekawe czy nadal nie umie ?? %-)

no cholera nikt nie chce popykać w fife? To mnie staremu dziadowi sie chce a wam co ? :k:

Guest old_Chomik
poczekacje do października i zagramy turniej o pieniadze w fife 08 %-)

jak będziesz grał na padzie to ja odpadam :))%-)

Jako fan pes , powiem tak : gosc wyzej ma racje :)

[ Komentarz dodany przez: BPL: 2007-09-15, 13:07 ]

:))

każdy ma swój gust mi się PES nie podoba, pograjcie czasem w fife a nie tylko wasz PES i PES...

co w nim niby jest takiego fajnego?

Ja zrezygnowalem z fify od kiedy zagralem na ps w winning eleven i poprsotu mnie bardziej zaciekawil :) co do mojego posta to sie tyczylo fif przez ktore nie gralem , bo mialy jakies smieszne strzalki przy strzelaniu wolnego itd , a to pamietam ale jedno jest co pozostalo w mej pamieci jak w fifke 98 chyba mozna bylo grac na hali , szkoda ze juz tego nie produkuja :zdegustowany:

każdy ma swój gust mi się PES nie podoba, pograjcie czasem w fife a nie tylko wasz PES i PES...

Chociazby to, ze nie jest tak schematyczny jak FIFA :lol: Z roku na rok Fifa w niczym mnie nie zaskakuje, dlatego znowu po miesiacu grania bedzie pewnie unistall %-)

Szypii napisał/a:

Chociazby to, ze nie jest tak schematyczny jak FIFA :lol: Z roku na rok Fifa w niczym mnie nie zaskakuje, dlatego znowu po miesiacu grania bedzie pewnie unistall %-)

jak lubisz gre przejmij piłke i biegnij no to co ja poradze? :p

pokombinuj czasem, porozgrywaj dłużej piłke, ustaw inaczej zespół :))

Szypii napisał/a:

jak lubisz gre przejmij piłke i biegnij no to co ja poradze? :p

pokombinuj czasem, porozgrywaj dłużej piłke, ustaw inaczej zespół :))

O sorry bardzo Fifa nalepsze akcje to pozycyjny atak. Ja przynajmniej tak sobie gram. To jest wtedy frajda. crossy podania do tylu centry wymiana pozycji i PIERDUT :D:D:D:D :gol1::gol1::gol1::gol1:

Garbaty... myślę, że tak ok. 18 nawet :p

no to dajesz priva czytasz rozumiesz i sie spotkamy na murawie :piwo::piwo::piwo:

no dostałem srogi wpierdul 2:9 i 4:9 :p::p::p::p::nara::nara::nara::loser::loser::loser:

chetnie bym sobie zagral z kims meczyka ale czy wiecie moze jaki plik otworzyc prez deamona zeby to cos dzialalo bo mam zainstalowana fife , cracka zgranego wszystko ok tylko ze jakies gowno wyskakuje zebym wlozyl plyte a ja zapomnialem ktory plik trezba bylo otworzyc zeby to dzialalo z gory dzieki