Garbaty Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2007 Rozmnażanie bonusu trwa nadal Wkład do tej pory: 1028,72 zeta ( w tym 20zeta bonusu ) Wygrane do tej pory: 1077,81 zeta Stan konta: 49,09 zeta o kurde zarabiam jak bank polski żenada było by ciut lepiej gdyby nie Celtic jednak bez boruca to bez boruca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 18 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2007 a takie byle co se zagrałem na dziś. Jak nie siądzie to ojeja wielka mi rzecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2007 no zostało praktycznie na zero to se robię przerwę. I tak wiecej siedze na pokerze niz na tym graniu zakładów. Może coś w nowym roku. Teraz magistera papapapa typom mówię na ten czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 30 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2007 Miołek tylko w karciochy rżnąć, ale mnie tu Vader swą grą zachęcił to łobstawienia NHL-a wczoraj łobstawione a dziś rozliczone, także jeno sie chwole no i cyk Wkład do tej pory: 1114,72 zeta ( w tym 10zeta bonusu ) Wygrane do tej pory: 1207,36 zeta Stan konta: 92,64 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2007 no to pod tego sylwestra co go z moją liczną rodzinką spędzam (synki za małe by je babci sprzedać, bo babcia dalego) ale i tak się pieknię napier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 Czerwone skrzydla daly dupala noworocznego takze kupon pojechal w piz pojechal w piz ch mu w d ch mu w d ( do tego jest melidia ) Wkład do tej pory: 1134,72 zeta Wygrane do tej pory: 1207,36 zeta Stan konta: 72,64 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 no zobaczymy którzy bardziej sie ochalil. walem dubleta faworytow moze nie zawioda zastanawiajce jest to ze ojebia mnie tu na 45gr przy ew? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 No i elegancko 1:2 i 2:0 good Wkład do tej pory: 1224,72 zeta Wygrane do tej pory: 1386,91 zeta Stan konta: 162,19 zeta no wszystko sie niby zgada 1.5*1.33=1.996 , a 1.996*90=179.55 tylko dlaczego cipki wypisali na kuponie ze kurs 2.0 no skoro zaokrąglili w górę to powinni też tak policzyć ale je-B-ać ich niech se mają te 45gr mam gest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 no jeszcze troche i pierwszy milion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 no jeszcze troche i pierwszy milion przeca ja się tym bawie,tak jak to opisie topicu napisałem. No to co mnie tu sie wychylasz chłopczyku Zarobki mam odpowiednie więc nie muszę się stresować przy obstawianiu ani graniu w pokera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 Co rozumiemy przez pojęcie "odpowiednie" w tym akurat przypadku? Wiem że wścibska zakała jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 Co rozumiemy przez pojęcie "odpowiednie" w tym akurat przypadku? Wiem że wścibska zakała jestem to pytaniem na pytanie : Srałeś dzisiaj ? i na tym skończymy temat mego portfela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 Skończmy skończmy lepiej.... ja chociaż pokaże że mam jaja i odpowiem - tak, i załuj że nie było Cie w pobliżu [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2008-01-01, 19:33 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 i wez tu gadaj powaznie nieda sie , zamiast o kasie to o sraniu gadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 i wez tu gadaj powaznie nieda sie , zamiast o kasie to o sraniu gadaja o cholera to ja nie wiedziałem że ty poważnie mi tu o tym milionie i kto tu był pierwszy do poważnego gadania ??? akuku mały zbuku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 1 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2008 dobra poprostu chcialem sie podlizac ze jak juz wygrasz ten mln topodzielisz sie z mlodym gniewnym :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 a buchnolem typ od Vadera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 Siadło, po dogrywce i karniakach Wkład do tej pory: 1254,27 zeta Wygrane do tej pory: 1438,03 zeta Stan konta: 183,76 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 Dobra dziś narazie takie smrody puszczam (pryk pryk pryk) dwa pierdy angielskie niby pewne ale jak cos jest pewne i za duzo ludzi na to postawi to wtedy moze byc dziwny remis karny z kapelusza smieszne pudlo jakis samoboj i choj wie co jeszcze. Magia pięniądza się kłania a pierd hiszpanski no to takie na podbicie kursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 a bolton cos sie nie kwapi do strzelania to dalem live zaklad na remis najwyzej bedzie podwojna wtopa bądź leciutka wygrana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 No Bolton zmusił mnie do zagrania bezpiecznika na live betting, bezpiecznik zapewniał mi zwrot włożonej kasy i minimalny zysk. Bolton jednak wygrał gol w doliczonym także jest kolejny plus co prawda o połowę mniejszy (koszt bezpiecznika) ale jednak Wkład do tej pory: 1305,39 zeta Wygrane do tej pory: 1514,35 zeta Stan konta: 208,96 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2008 No to sobie NHL jeszcze strzelim, a nóż widelec wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 Bywa i tak. No farcic w nieskończoność się nie da %-) Wkład do tej pory: 1361,71 zeta Wygrane do tej pory: 1514,35 zeta Stan konta: 152,64 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 z lenistwa puszcze sobie tenis na ktorym wogóle się nie znam ale liczę że ducan się zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 No i tenis juz sie wypi... upał Wkład do tej pory: 1381,71 zeta Wygrane do tej pory: 1514,35 zeta Stan konta: 132,64 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2008 no to NHL jeszcze raz (choc gowno sie znam na tym ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2008 Nhl to chyba juz nie bede zgadywac Wkład do tej pory: 1406,71 zeta Wygrane do tej pory: 1514,35 zeta Stan konta: 107,64 zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2008 a dość tego jerdolenia przedstawiam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2008 no kuponnaostrejkurvie siadł jak to niektórzy mówią izi Wkład do tej pory: 1531,71 zeta Wygrane do tej pory: 1919,04 zeta Stan konta: 387,33 zeta teraz to już jestem jak zajebista lokata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garbaty Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2008 To taki radosny poleci za śmieszną sumkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi