Bambino Napisano 30 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2015 @nowix jakbym nie speniał i zamist typu na Bellis zagrał Errani @4.05 to walczyłbym o zwycięstwo na 3 forach w osatnim dniu się wyjaśni moje miejsce na pudle lub tuż za nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 31 Marzec 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Marzec 2015 Jak Bambino trafi jeszcze jakiś mecz nawet z minimalnym kursem to będzie miał za skuteczność tylko 50 punktów mniej od Ciebie Najpierw trzeba trafic ten typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2015 Tabela końcowa marca zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack13 Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2015 z mojej strony wszystko gra - nowix fajna rywalizacja do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2015 z mojej strony wszystko gra - nowix fajna rywalizacja do końca Bardzo ciekawie było aż do ostatniego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 1 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Kwiecień 2015 Drugi raz z rzędu na pudle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baku193 Napisano 2 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Kwiecień 2015 Skasujcie moje pierwsze spotkanie w typie dnia http://obstawianie.com/topic/31325-typy-na-dzie%C5%84-02042015/?do=findComment&comment=890442 Ponieważ spotkanie bayernu II zostało przełożone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 3 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Kwiecień 2015 trzeci zapominaliski, niech posle swoje dane, bo przepadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power30 Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2015 (edytowane) Proszę o dopisanie, że jest to zakład trzy drogowy (czyli europejski): http://obstawianie.com/topic/31321-typy-na-dzień-06042015/?p=891254 // Edit: Już niekatualne - post do usunięcia Edytowane 6 Kwiecień 2015 przez Power30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2015 Witam, Jeżeli ktoś jest chętny i ma sporo wolnego czasu proszę odezwać się na pw. Szukamy osoby do prowadzenia statystyk, a mianowicie w miarę regularne podliczanie tabeli (czyli to czym przedtem zajmował się nowix) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2015 Poszukiwania zakończone, od tej pory statystykami będzie zajmował się LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 6 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Kwiecień 2015 Tabelka zaktualizowana do 03.04 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 7 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Kwiecień 2015 Staty do 06.04 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATPman Napisano 10 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Kwiecień 2015 Mam pytanie, czy jeżeli dodam typ na dany dzien z tenisa, i podczas tego meczu któryś z zawodnikow skreczuje co bedzie oznaczało zwrot, to mam prawo dodać kolejny typ na ten sam dzien w zamian za ten pierwszy? Bo w regulaminie pisze o tym tyle ze jest taka możliwość jeżeli przed meczem jeden z zawodników skreczuje to wtedy mozna dać zamienny, a co gdy tak sie stanie w trakcie spotkania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 11 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Kwiecień 2015 Jeśli stanie się tak w trakcie spotkania rozliczamy wg buka i niestety ale nie masz już prawa do zastępczego typu.. W końcu nie we wszystkich bukach są zwroty Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Kwiecień 2015 Tabela zaktuwalizowana do 10.04 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATPman Napisano 14 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Kwiecień 2015 Co do posta z typem http://obstawianie.com/topic/31314-typy-na-dzień-13042015/?p=892260- mecz początkowo był zaplanowany na dzień 13. kwietnia ale został przełożony na dzisiaj po tym jak juz go dodałem, więc prosiłbym o zaliczenie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Kwiecień 2015 Tabelka zostanie zaktualizowana w pon-wtorek gdyz do tego czasu jestem niedysponowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2015 Staty uzupełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2015 Staty uzupełnione do 22 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2015 zgodnie z regulaminem typ np: DNB rozliczany jest jako zwrot, ale czy takie typy sa liczone do ilości wymaganych min. 9 analiz czy analiza z wynikiem DNB w przypadku zwrotu jest traktowana jakby jej nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 26 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2015 zgodnie z regulaminem typ np: DNB rozliczany jest jako zwrot, ale czy takie typy sa liczone do ilości wymaganych min. 9 analiz czy analiza z wynikiem DNB w przypadku zwrotu jest traktowana jakby jej nie było? Jakby jej nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2015 Staty uzupełnione do 26 włącznie,userzy którzy nie oddali minimum 5 typów nie sa uwzględnieni w klasyfikacji gdyz nie spełnią wymogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanleyLevy Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2015 Kiedy tematy na maj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 30 Kwiecień 2015 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2015 Jak nie ma to można stworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2015 Wyniki z kwietnia uzupełnione w tabeli, Z tego co sie orientuje zwyciezcy mają wysłac swoje @ ze Skrill do bigbraine777 . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manfredo90 Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2015 Proszę o usunięcie mojego pierwszej analizy z tematu z dnia 03.05 ponieważ na poczatku wkleiłem analize ale bez linku więc tamtą analizę edytowałem. Jeśli rozumię regulamin, nie wolno edytować postów więc jeszcze raz umieściłem analizę już dobrze z linkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balonik19821 Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2015 Dlaczego nie mam zaliczonech punktów za typ z 1.05.2015 z powodu "złej daty" jak w wzorze podawania typu nie ma daty???: "Wzór podawania typówDyscyplina: (przydatne szczególnie w przypadku mniej znanych lig i dyscyplin)Spotkanie:Typ: (w postaci 1X2 lub nazwy drużyny czy zawodnika, ewentualnie z oznaczeniem handicapu i jego rodzaju - europejski/azjatycki)Kurs:Godz:Bukmacher: (wybrany z listy podanej w regulaminie)Analiza:" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balonik19821 Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2015 sorry już widzę w czym rzecz, pomyliłem dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2015 Balonik dane do Skrilla, pozostali dostali $$ na konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi