nowix Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 Staty podliczone do 6.12 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 9 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2014 $$ wyslane, gratki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henek Napisano 10 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2014 Pieniadze na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 12 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2014 Staty do 11.12 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henek Napisano 14 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2014 (edytowane) Sory przez przypadek dalem typ na jutro w temacie na dzien dzisiejszy.. Prosze o przeniesienie na jutro... Edytowane 15 Grudzień 2014 przez yaras_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młodywilc Napisano 15 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Grudzień 2014 Prosze o skasowanie w pewniaku dnia mojego pierwszego postu. Jest tam za niski kurs, ponieważ kopiowałem formtatke od uzytkownika, który również grał typ na to spotkanie i kursu nie zmieniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszw92 Napisano 16 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2014 Proszę o dodanie tego linku do mojego posta z pewniaków dnia 17.12 http://obstawianie.com/topic/23766-bundesliga/page-15?do=findComment&comment=867673 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 17 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2014 Staty podliczone do 16.12 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 19 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2014 (edytowane) Link do analizy wdniu19.06.2014 http://obstawianie.com/topic/23766-bundesliga/page-15?do=findComment&comment=868010 Wstawcie jak mozecie, dzięki wielkie Zrobione Edytowane 19 Grudzień 2014 przez nowix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2014 mozna stworzyc temat na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 20 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2014 mozna stworzyc temat na jutro? Przewiń niżej to znajdziesz temat na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 22 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2014 Staty do 21.12 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianABCH Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2014 Ja mam pytanie, czy będzie można w przyszłości dodawanie kursów z "Fortuna" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2014 (edytowane) Jeżeli dałem zakład na skoki które miały sie odbyc wczoraj a zostały przełożone na dziś,to dzis moge dodac kolejny typ? Edit. Dodałem typ jesli nie mozna,to prosze o usuniecia ,ale jest to dla mnie troche nie jasne.Pozdrawiam Edytowane 29 Grudzień 2014 przez LaMonf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2014 Jeżeli dałem zakład na skoki które miały sie odbyc wczoraj a zostały przełożone na dziś,to dzis moge dodac kolejny typ? Edit. Dodałem typ jesli nie mozna,to prosze o usuniecia ,ale jest to dla mnie troche nie jasne.Pozdrawiam Oczywiście że możesz dodać kolejny typ, gdyż wczoraj skoki zostały odwołane i masz zwrot.. Wczoraj mogłeś dodać kolejny typ, skoro odwołali skoki Regulamin: Zasada jeden typ dziennie nie obowiązuje w przypadku zdarzeń anulowanych. Jeśli zdarzenie zostanie odwołane (np. krecz w tenisie przed spotkaniem czy mecz przełożony na inny termin), możecie podać zastępstwo tego typu. Czyli w tym wypadku macie prawo do jeszcze jednego typu. Oczywiście jeśli go nie podacie macie zwrot za dany dzień. Dzisiaj Twój typ już normalnie rozliczany za 29.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2014 Ja mam pytanie, czy będzie można w przyszłości dodawanie kursów z "Fortuna" ? Nie.. buków naziemnych nie będziemy dodawać do konkursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2014 no żesz kurde jego mać,gdybym to ogarnał to dzis bym powtorzyłten typ,a tak dałem inny i wtopa,ale zj*bałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rubinho Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2014 (edytowane) Można poprawić godzinę w moim meczu? Oczywiście 22:15, skopiowałem poprzedni post w temacie do analizy i zapomniałem zmienić Edytowane 31 Grudzień 2014 przez yaras_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2014 Dodana tabela i staty podliczone do 30.12 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2014 Rubinho lukaszw92 Graty za wynik mam nadzieje że podobny poziom w styczniu zaprezentujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianABCH Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2014 Brusiak nie dałeś linka do analizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2014 Brusiak nie dałeś linka do analizy No i przez to pozostanie bez pkt. Od nowego roku zmiana w regulaminie, za brak linka odliczać będziemy 0,3 od kursu czyli tak jak w przypadku nie podania godziny.. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 31 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2014 właśnie teraz zobaczyłem priv sorry ale i tak było by bez pkt bo był remis mecz przeniesiono na 8 rano a miał być o 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monf Napisano 1 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2015 musiałem cytowac post,bo zapomniałem o dyscyplinie i dacie,ten 1 post do usuniecia...dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2015 Tabela końcowa za grudzień zrobiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2015 Gratulację Rubinho 100% skuteczności robi wrażenie btw. http://obstawianie.com/topic/30647-typy-na-dzie%C5%84-01012015/zamknijcie ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2015 http://obstawianie.com/topic/30643-typy-na-dzie%C5%84-04012015/ Proszę o poprawę w dacie, bo zamiast 2015 napisałem z przyzwyczajenia 2014... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rubinho Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2015 Gratulację Rubinho 100% skuteczności robi wrażenie btw. http://obstawianie.com/topic/30647-typy-na-dzie%C5%84-01012015/zamknijcie ten temat Dzięki, grudzień mega tłusty dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszw92 Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2015 no Rubinho niewiele mi brakło ale zdominowalismy grudzien. oby kolejne miesiace rownie udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 5 Styczeń 2015 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2015 Ostatni sponznialski pisac PW z danymi , bo przepadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi