Skocz do zawartości

Pytania i uwagi

Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...

Tabela za grudzień zaktualizowana.

Standardowo do sprawdzenia :5:

Gratulacje dla TOP3, TOP 10 :piwo:

18 osób na plusie :klask:

GRUDZIEŃ 2019

Nagrody:

huge => 200 pln

Technik84 => 130 pln

TGSokol => 70 pln

Punkty:

@huge => 1000 pkt

@Technik84 => 600 pkt

@TGSokol => 300 pkt

@jack13 => 200 pkt

@mariusz133 => 100 pkt

@Robus1986 => 100 pkt

@supcio => 100 pkt

@Ralf63 => 100 pkt

@Torpeda1968=> 100 pkt

@gracz09 => 100 pkt

@Gruby

@bigbraine777

6 godzin temu, gracz09 napisał:

Jako, że jestem dopiero od pół roku, to w sumie nie wiem do czego służy ta tabela roczna. Są na jej podstawie jakieś nagrody? Nie widzę na ten temat nic w regulaminie.

tabela roczna  ... nie ma za nia zadnych nagrod oprocz pkt  forumowych  

44 minuty temu, Cecrusher napisał:

Tutaj mam źle rozliczone: 

Mavs 120 rzucili, typ trafiony.

Brak oznaczenia, że typ na over jest z dogrywką, co skutkowało rozliczeniem typu zgodnie z regulaminowym czasem. Po regulaminowym mieli 103 pkt, stąd minus.

@REGULAMIN

13. Przy podawaniu typów z handicapem, wymagane jest oznaczenie jakiego typu to jest handicap (europejski czy azjatycki). W typach tenisowych koniecznie jest oznaczenie handicapu lub under/over (setowy lub gemowy). W typach z koszykówki oraz hokeja należy wyraźnie oznaczyć czy typ jest z dogrywką=dwu-drogowo (chodzi tu o typy na bezpośrednie zwycięstwo jak i undery/overy), brak dokładnego oznaczenia będzie skutkował rozliczeniem typu zgodnie z regulaminowym czasem. Jak nie znacie sposobu funkcjonowania (zapisu) jakiegoś handi, czy innego rodzaju typu to po prostu go nie używajcie i nie będzie problemów.

Było to już kilka razy przerabiane i decyzja jest ostateczna.

Jak overy w kosza zawsze są z dogrywkami w każdym buku :afro:  Wiem, że jest taki zapis dlatego zawsze jak daje coś na win to zaznaczam, że ML ale po co miałem zaznaczać coś co jest oczywiste ehh.

No ale dobra ... .

Edytowane przez Cecrusher

Cześć.. Jestem  tutaj  nowy bo  zabawę  rozpocząłem od  wtorku  07.01  i  po  przeczytaniu regulaminu  wiem  mniej  więcej  o  co  chodzi. Pisze  bo  nie  bardzo  rozumiem  dlaczego  mam  jedynie  250  pkt.  łącznie . Trafiłem  pierwsze  4  typy  ( 1.75 , 1.80 , 1.84 , 2.25 ) co  daje 364  pkt. , doliczając  bonusa  za  4  trafione  z  rzędu  wedle  regulaminu  łącznie daje  to  414 pkt. Potem  przyszła  wpadka 11.01  czyli  -100  co  łącznie  daje  314 pkt. Następny  typ  trafiony  12.01  z  kursem  2.30 czyli  dodatkowo  130 pkt.  i  kolejny  13.01  za  250  pkt. Wczoraj  miałem  zwrot  więc  licząc wszystkie  moje  typu  łącznie  z  bonusem do dnia  dzisiejszego  powinienem  mieć  694 pkt. Natomiast  mimo podliczonych  8  dni gry  w mojej  punktacji  widnieje  250 pkt. Czy  to  jest może  jakaś  inna  punktacja  za  coś innego  a  łączna  podliczana  jest  na  koniec  miesiąca  czy  pomyłka?..Proszę  o  info  w  miarę  możliwości  ewentualną  korektę..Dzięki.. Pzdr...

Chyba  już  wiem  o  co  biega...Teraz  zauważyłem  ..Ta  punktacja  z  boku  pod reputacją  to  zwiększa  się wraz  z  napisaniem  posta?..Teraz  dostałem  20 pkt.  widzę  po  poprzednim  zapytaniu..:beka:...A  gdzie  można  podglądnąć  swoje  łączne  punkty?

Punkty w profilu są za posty i brane pod uwagę na koniec roku https://foxbet.pl/topic/36763-informacje/ 

Punkty z Typera Miesiąca masz w temacie Statystyki https://foxbet.pl/topic/19442-statystyki/page/4/?tab=comments#comment-1126717

;)