tluczan Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2019 Czyli jak rozlicza buk to typ trafiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2019 Generalnie ten problem był już poruszany i skończyło się na tym że nie tak jak buk rozlicza https://foxbet.pl/topic/20827-pytania-i-uwagi/page/116/ 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 29 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2019 Tabela po 28 dniach grudnia zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2019 W dniu 29.12.2019 o 17:04, kalodop napisał: Tabela po 28 dniach grudnia zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia @kalodop albo mnie się wydaje albo brakuje tematu na sylwestra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 30 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2019 7 minut temu, maer napisał: @kalodop albo mnie się wydaje albo brakuje tematu na sylwestra Rzeczywiście, już jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2020 Tabela za grudzień zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia Gratulacje dla TOP3, TOP 10 18 osób na plusie GRUDZIEŃ 2019 Nagrody: huge => 200 pln Technik84 => 130 pln TGSokol => 70 pln Punkty: @huge => 1000 pkt @Technik84 => 600 pkt @TGSokol => 300 pkt @jack13 => 200 pkt @mariusz133 => 100 pkt @Robus1986 => 100 pkt @supcio => 100 pkt @Ralf63 => 100 pkt @Torpeda1968=> 100 pkt @gracz09 => 100 pkt @Gruby @bigbraine777 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torpeda1968 Napisano 2 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2020 mój typ na 2 stycznia to o kursie 2.0 nie zdążyłem wcześniej korekty zrobić bo marnie serwer działał teraz dopiero ponownie się wlogowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gracz09 Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2020 Jako, że jestem dopiero od pół roku, to w sumie nie wiem do czego służy ta tabela roczna. Są na jej podstawie jakieś nagrody? Nie widzę na ten temat nic w regulaminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supcio Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2020 6 godzin temu, gracz09 napisał: Jako, że jestem dopiero od pół roku, to w sumie nie wiem do czego służy ta tabela roczna. Są na jej podstawie jakieś nagrody? Nie widzę na ten temat nic w regulaminie. tabela roczna ... nie ma za nia zadnych nagrod oprocz pkt forumowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2020 To może właśnie warto pomyśleć o jakiś nagrodach rocznych? Co by nie mówić jest to wysiłek z całego roku więc jest to dużo ważniejsze niż 1 poszczególny miesiąc. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2020 Punkty są zbierane do użytkownika roku, a tam nagrody są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2020 Czy mogę wiedzieć, ile punktów do klasyfikacji użytkownika roku otrzymał zawodnik z pierwszego miejsca tabeli rocznej typera miesiąca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 3 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2020 Do kogo po nagrody za grudzień ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 3 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2020 Tam gdzie zawsze - do mózga 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2020 @hugei @Technik84 Nagrody wysłane . Gratki @TGSokol czekam na pw z email 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano 7 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2020 Dzięki @bigbraine777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2020 Tutaj mam źle rozliczone: Mavs 120 rzucili, typ trafiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2020 44 minuty temu, Cecrusher napisał: Tutaj mam źle rozliczone: Mavs 120 rzucili, typ trafiony. Brak oznaczenia, że typ na over jest z dogrywką, co skutkowało rozliczeniem typu zgodnie z regulaminowym czasem. Po regulaminowym mieli 103 pkt, stąd minus. @REGULAMIN 13. Przy podawaniu typów z handicapem, wymagane jest oznaczenie jakiego typu to jest handicap (europejski czy azjatycki). W typach tenisowych koniecznie jest oznaczenie handicapu lub under/over (setowy lub gemowy). W typach z koszykówki oraz hokeja należy wyraźnie oznaczyć czy typ jest z dogrywką=dwu-drogowo (chodzi tu o typy na bezpośrednie zwycięstwo jak i undery/overy), brak dokładnego oznaczenia będzie skutkował rozliczeniem typu zgodnie z regulaminowym czasem. Jak nie znacie sposobu funkcjonowania (zapisu) jakiegoś handi, czy innego rodzaju typu to po prostu go nie używajcie i nie będzie problemów. Było to już kilka razy przerabiane i decyzja jest ostateczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metakwalon Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2020 (edytowane) Jak overy w kosza zawsze są z dogrywkami w każdym buku Wiem, że jest taki zapis dlatego zawsze jak daje coś na win to zaznaczam, że ML ale po co miałem zaznaczać coś co jest oczywiste ehh. No ale dobra ... . Edytowane 9 Styczeń 2020 przez Cecrusher Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 9 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2020 2 godziny temu, Cecrusher napisał: Jak overy w kosza zawsze są z dogrywkami w każdym buku Tu się jednak trochę mylisz. Nie w każdym buka liczą z dogrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 10 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2020 Tabela po 8 dniach stycznia wstawiona. Standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
betideologi Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2020 Cześć.. Jestem tutaj nowy bo zabawę rozpocząłem od wtorku 07.01 i po przeczytaniu regulaminu wiem mniej więcej o co chodzi. Pisze bo nie bardzo rozumiem dlaczego mam jedynie 250 pkt. łącznie . Trafiłem pierwsze 4 typy ( 1.75 , 1.80 , 1.84 , 2.25 ) co daje 364 pkt. , doliczając bonusa za 4 trafione z rzędu wedle regulaminu łącznie daje to 414 pkt. Potem przyszła wpadka 11.01 czyli -100 co łącznie daje 314 pkt. Następny typ trafiony 12.01 z kursem 2.30 czyli dodatkowo 130 pkt. i kolejny 13.01 za 250 pkt. Wczoraj miałem zwrot więc licząc wszystkie moje typu łącznie z bonusem do dnia dzisiejszego powinienem mieć 694 pkt. Natomiast mimo podliczonych 8 dni gry w mojej punktacji widnieje 250 pkt. Czy to jest może jakaś inna punktacja za coś innego a łączna podliczana jest na koniec miesiąca czy pomyłka?..Proszę o info w miarę możliwości ewentualną korektę..Dzięki.. Pzdr... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
betideologi Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2020 Chyba już wiem o co biega...Teraz zauważyłem ..Ta punktacja z boku pod reputacją to zwiększa się wraz z napisaniem posta?..Teraz dostałem 20 pkt. widzę po poprzednim zapytaniu.....A gdzie można podglądnąć swoje łączne punkty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2020 Punkty w profilu są za posty i brane pod uwagę na koniec roku https://foxbet.pl/topic/36763-informacje/ Punkty z Typera Miesiąca masz w temacie Statystyki https://foxbet.pl/topic/19442-statystyki/page/4/?tab=comments#comment-1126717 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
betideologi Napisano 15 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Styczeń 2020 Dzięki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2020 Tabela po 15 dniach stycznia zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamasutra10 Napisano 16 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Styczeń 2020 W związku z tym że nie zauważyłem kolega wyżej podał typ na mecz Deportivo - Santander a ja powtórzyłem proszę o zmianę typu na Deportivo / +1.5 @ 2.65 Fortuna....Dzk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torpeda1968 Napisano 17 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2020 Czarna Środa 16 stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 19 Styczeń 2020 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 20 Styczeń 2020 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2020 edytowałem swój typ na jutro....źle napisałem kurs 1,44 zamiast 2,44.....mam nadzieje że nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi