baku193 Napisano 5 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2019 Proszę o dopisanie przy moim typie borussia inter że to pewniak. dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 6 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2019 Mój typ na dziś z godz.14;00 tzn spotkanie Puchar Czarnogóry zostało przełożone wiec podaje w temacie dnia typ zastępczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2019 Punkty za październik dodane. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 7 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2019 Nagrody za Październik wysłane @alwex33 czekam na PW 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2019 Table po 10 dniach listopada w temacie. Standardowo do sprawdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alwex33 Napisano 12 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2019 Proszę o poprawienie dyscypliny jeśli to możliwe... W pośpiechu jakoś piłka nożna mi się wpisała, a powinna być oczywiście piłka ręczna. Z góry dzięki. https://foxbet.pl/topic/41636-typy-na-dzień-12112019/?do=findComment&comment=1121378 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Technik84 Napisano 14 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Listopad 2019 @kalodop mój typ z 13/11/2019 na minus, 1 Zgłoszenie By kalodop, 15 Listopad 2019 skoro nalegasz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokosek1960 Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2019 spotkanie hokeja które podalem na dzis jest o godz 18;30 a nie 10;30 żle wpisałem wczoraj rozpoczecie spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 15 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2019 Godzinę temu, kokosek1960 napisał: spotkanie hokeja które podalem na dzis jest o godz 18;30 a nie 10;30 żle wpisałem wczoraj rozpoczecie spotkania Poprawione Od tego właśnie są Pytania i uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 18 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2019 Tabela po 17 dniach listopada zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2019 Takie pytanko w sumie dotyczące całego forum bo w sumie teraz zauważyłem. Czy do listy bukmacherów można dodać Betfan?! Ogólnie nie ma wogole tematu dotyczącego tego bukmachera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 24 Listopad 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2019 Na chwilę obecna nie ma takich planów, ale nie usuwamy jak ktoś poda od nich kurs. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 25 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2019 Tabela po 24 dniach listopada zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 27 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2019 24ego popełniłem błąd bo podałem typ "Pewniak" a podałem już wcześniej 2 pewniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 29 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2019 9 godzin temu, larson90 napisał: Czy można zmienić mój typ: Dyscyplina: Piłka nożnaSpotkanie: Zagłębie Lubin-Górnik ZabrzeTyp: BTSKurs: 1,62Godz: 18:00Bukmacher: Fortuna" rel="external nofollow">Fortuna na Dyscyplina: Piłka nożnaSpotkanie: Zagłębie Lubin-Górnik ZabrzeTyp: over 3,5 golaKurs: 2,87Godz: 18:00Bukmacher: Fortuna" rel="external nofollow">Fortuna ?? poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 29 Listopad 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2019 (edytowane) Tabela po 28 dniach listopada zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia Edytowane 29 Listopad 2019 przez kalodop 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 2 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2019 (edytowane) Tabela za listopad zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia Gratulacje dla TOP3, TOP 10 23 osoby na plusie LISTOPAD 2019 Nagrody: mariusz133 => 200 pln kalodop => 130 pln huge => 70 pln Punkty: @mariusz133 => 1000 pkt @kalodop => 600 pkt @huge => 300 pkt @zibi16 => 200 pkt @Robus1986 => 100 pkt @jack13 => 100 pkt @Przemo1866 => 100 pkt @larson90 => 100 pkt @Ralf63 => 100 pkt @Sphinxbet => 100 pkt @Gruby @bigbraine777 Edytowane 2 Grudzień 2019 przez kalodop 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Grudzień 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2019 Punkty dodane 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 9 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2019 Ogłoszenie parafialne: Tabela częściowa za grudzień pojawi się w piątek 13-go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 13 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2019 Tabela po 12 dniach grudnia dodana. Standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gracz09 Napisano 14 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Grudzień 2019 U mnie niby ok, ale prosiłbym o dodanie 50 pkt za 4 trafione pod rząd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 16 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2019 W dniu 14.12.2019 o 19:13, gracz09 napisał: U mnie niby ok, ale prosiłbym o dodanie 50 pkt za 4 trafione pod rząd. Będzie uwzględnione w aktualizacji tabeli w piątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2019 Ten typ jest trafiony.Proszę to poprawić.W forBET handicapy wszystkie są po dogrywce Dyscyplina: Koszykowka Euroliga Spotkanie:Olympiakos Piraeus - Chimki Moskwa Handicap [0-9,5 ] Typ :1 Kurs :3,55 Godzina:20:00 Bukmacher: forBET Dodaj punkty By kalodop, 37 minut temu -100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2019 Wynik 109-98 typ trafiony.Wszystkie mecze w forBET liczone są handicapy po dogrywce.Latwo to sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2019 4 godziny temu, tluczan napisał: Ten typ jest trafiony.Proszę to poprawić.W forBET handicapy wszystkie są po dogrywce Dyscyplina: Koszykowka Euroliga Spotkanie:Olympiakos Piraeus - Chimki Moskwa Handicap [0-9,5 ] Typ :1 Kurs :3,55 Godzina:20:00 Bukmacher: forBET" rel="external nofollow">forBET Dodaj punkty By kalodop, 37 minut temu -100 Brak oznaczenia, że typ jest na handi jest z dogrywką, co skutkowało rozliczeniem typu zgodnie z regulaminowym czasem. Był remis, stąd minus. @REGULAMIN 13. Przy podawaniu typów z handicapem, wymagane jest oznaczenie jakiego typu to jest handicap (europejski czy azjatycki). W typach tenisowych koniecznie jest oznaczenie handicapu lub under/over (setowy lub gemowy). W typach z koszykówki oraz hokeja należy wyraźnie oznaczyć czy typ jest z dogrywką=dwu-drogowo (chodzi tu o typy na bezpośrednie zwycięstwo jak i undery/overy), brak dokładnego oznaczenia będzie skutkował rozliczeniem typu zgodnie z regulaminowym czasem. Jak nie znacie sposobu funkcjonowania (zapisu) jakiegoś handi, czy innego rodzaju typu to po prostu go nie używajcie i nie będzie problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2019 Przecież tam nie ma zakładów na handicapy bez dogrywki.Wszystkie na całe wydarzenie razem z dogrywką i to dotyczy wszystkich meczy koszykówki w forBET.To po co miałem znaczyć że z dogrywką jak wszystkie handicapy są z dogrywką i typ trafiony.Przecież wystarczy wejść na strone Forbet i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2019 W tym punkcie nie ma nic o handicapach żeby znaczyć czy z dogrywa W typach z koszykówki oraz hokeja należy wyraźnie oznaczyć czy typ jest z dogrywką=dwu-drogowo (chodzi tu o typy na bezpośrednie zwycięstwo jak i undery/overy), Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 19 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2019 Na innej stronie konkursowej miałem ten sam typ i rozliczyli mi prawidłowo jako wygrany bo tak rozlicza bukmacher forBET.Proszę to jeszcze raz rozważyć bo typ jest trafiony zgodnie z regulaminem forBET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2019 Zgodnie z 13 punktem regulaminu konkursu, przy brak dokładnego oznaczenia, że typ jest z dogrywką skutkuje rozliczeniem po czasie regularnym. Po regularnym był remis, rozliczono jako minus.@tluczan powołuje się na regulamin buka i na inną stronę konkursową, na tej podstawie chce rozliczenia typu na plus. @Alibaba @Gruby rozstrzygnijcie. Póki co w tabelce zostawiam tak jak jest, aktualizację będę robił 30.12 to wtedy uwzględnię ewentualną zmianę. 1 Zgłoszenie By Alibaba, 20 Grudzień 2019 Popieram, tak samo robiłem jak rozliczałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 20 Grudzień 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2019 Tabela po 19 dniach grudnia zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi