Skocz do zawartości

Pytania i uwagi

Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie do punktu 10 w regulaminie

Typer za każde poprawne wytypowanie 4 typów z rzędu otrzymuje dodatkowo 50 pkt.

czyli po 4 typach ktore weszly jest dodatkowe 50 pkt, a co jesli seria bedzie dalej trwac? Za piatym i szostym trafionym typem jest tez doliczone 50 pkt czy dopiero za 8 kolejnym trafionym czy wogole nawet jak sie osiagnie np 12?

pytam czysto teoretycznie bo nigdy 12 z rzedu bym nie trafil i nie trafie :nosacz:

3 minuty temu, #10 napisał:

Pytanie do punktu 10 w regulaminie

Typer za każde poprawne wytypowanie 4 typów z rzędu otrzymuje dodatkowo 50 pkt.

czyli po 4 typach ktore weszly jest dodatkowe 50 pkt, a co jesli seria bedzie dalej trwac? Za piatym i szostym trafionym typem jest tez doliczone 50 pkt czy dopiero za 8 kolejnym trafionym czy wogole nawet jak sie osiagnie np 12?

pytam czysto teoretycznie bo nigdy 12 z rzedu bym nie trafil i nie trafie :nosacz:

Jeśli trafisz 12 typów z rzędu, to dodatkowo po 50 pkt otrzymujesz do typów nr 4, 8 i 12. Ponadto na koniec miesiąca są do zdobycia/stracenia punkty za skuteczność, więc to dodatkowe premiowanie trafionych typów.

2 godziny temu, mich123as napisał:

Takie pytanie. Liczycie kupony grane na rozrywke? Bo często na betfanie stawiam te ich świry pokroju pogoda czy ile osób zdało mature i wpada kaska 

Tak, wszystko co jest w ofercie bukmachera.

W dniu 19.07.2019 o 09:38, kalodop napisał:

Tabela po 18 dniach lipca zaktualizowana, standardowo do sprawdzenia :5:

image.thumb.png.62c3a005aa5717ba8b993bd8062cbf54.png

Ciekawy uczestnik na pozycji 48. chętnie gościa poznam.

12 godzin temu, Gość napisał:

Ciekawy uczestnik na pozycji 48. chętnie gościa poznam.

Zdecydowanie odradzam interakcje z tym użytkownikiem, to jakiś pajac co wchodzi na profile i wyzywa?‍♂️ stworzenie niegodne uwagi ?‍♂️

17 godzin temu, kalodop napisał:

Zdecydowanie odradzam interakcje z tym użytkownikiem, to jakiś pajac co wchodzi na profile i wyzywa?‍♂️ stworzenie niegodne uwagi ?‍♂️

A kiedy ja cie obraziłem chłopcze ? Napisałem ci dokładnie tak: "zmień mój nick w tabeli bo ja na forum nie pajacuje i nie pisze ci sralodop". W sumie po zastanowieniu to ty mnie obraziłeś fałszywym świadectwem, nickiem w tabeli, nazywając mnie pajacem i stworzeniem niegodnym uwagi. Nawet na ciapy admina tutaj nie zasługujesz. Jak masz jaja na miejscu wielki fanatyku stołecznej drużyny to nie usuniesz tego posta.

Mam pewne wątpliwości co do kursu i typu kolego gracz09 odnośnie meczu 

Madura Utd - Badak Lampung

podal kurs 1,5 a teraz, 3 godziny później jest 1,13. Możliwe aby tak mocno spadł? Może ktoś to sprawdzić?