tluczan Napisano 3 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2019 Dane wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 4 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2019 nagrody ogarne do soboty gratki dla zwycięzców czerwca 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 6 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2019 W dniu 4.07.2019 o 23:40, bigbraine777 napisał: nagrody ogarne do soboty jak powiedział tak zrobił $$ powinny być na waszych kontach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VadisO Napisano 7 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2019 Proszę o zmianę godziny meczu, który podałem na forum w dn. 07.07 Brazylia - Peru z 21:00 na 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#10 Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2019 Pytanie do punktu 10 w regulaminie Typer za każde poprawne wytypowanie 4 typów z rzędu otrzymuje dodatkowo 50 pkt. czyli po 4 typach ktore weszly jest dodatkowe 50 pkt, a co jesli seria bedzie dalej trwac? Za piatym i szostym trafionym typem jest tez doliczone 50 pkt czy dopiero za 8 kolejnym trafionym czy wogole nawet jak sie osiagnie np 12? pytam czysto teoretycznie bo nigdy 12 z rzedu bym nie trafil i nie trafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 8 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2019 3 minuty temu, #10 napisał: Pytanie do punktu 10 w regulaminie Typer za każde poprawne wytypowanie 4 typów z rzędu otrzymuje dodatkowo 50 pkt. czyli po 4 typach ktore weszly jest dodatkowe 50 pkt, a co jesli seria bedzie dalej trwac? Za piatym i szostym trafionym typem jest tez doliczone 50 pkt czy dopiero za 8 kolejnym trafionym czy wogole nawet jak sie osiagnie np 12? pytam czysto teoretycznie bo nigdy 12 z rzedu bym nie trafil i nie trafie Jeśli trafisz 12 typów z rzędu, to dodatkowo po 50 pkt otrzymujesz do typów nr 4, 8 i 12. Ponadto na koniec miesiąca są do zdobycia/stracenia punkty za skuteczność, więc to dodatkowe premiowanie trafionych typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2019 Tabela po 8 dniach lipca dodana w temacie. Standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralf63 Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2019 Dałem typ który już został dodany przez kogos innego, można go usunąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2019 16 godzin temu, Ralf63 napisał: Dałem typ który już został dodany przez kogos innego, można go usunąć? Niestety, regulamin jest jednoznaczny w takich sytuacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2019 Tabela po 14 dniach lipca zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumbumbam Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2019 czy tylko ja widzę tabelę roczną, a za lipiec nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torpeda1968 Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2019 ja tez tylko roczna widzę za lipiec nie widać nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2019 Hm jak to ? https://foxbet.pl/topic/19442-statystyki/?do=findComment&comment=1106940 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumbumbam Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2019 i widzisz tam tabele za lipiec? u mnie w ostatnim poście jest tabela roczna , a w przedostatnim tabela za czerwiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2019 Jest w statystykach normalnie, dodaję tez tu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 15 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2019 @bumbumbam no widzę normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 16 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2019 Do listy dozwolonych bukmacherów dochodzi -> Betclic. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2019 https://foxbet.pl/topic/40994-typy-na-dzie%C5%84-16072019/?do=findComment&comment=1107510 skąd taki kurs?@turwroclaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turwroclaw Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2019 oczywiście chodziło o 3,5 w całym meczu, a nie w połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2019 11 minut temu, turwroclaw napisał: oczywiście chodziło o 3,5 w całym meczu, a nie w połowie Rozliczone jako zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mich123as Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2019 Takie pytanie. Liczycie kupony grane na rozrywke? Bo często na betfanie stawiam te ich świry pokroju pogoda czy ile osób zdało mature i wpada kaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 17 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2019 2 godziny temu, mich123as napisał: Takie pytanie. Liczycie kupony grane na rozrywke? Bo często na betfanie stawiam te ich świry pokroju pogoda czy ile osób zdało mature i wpada kaska Tak, wszystko co jest w ofercie bukmachera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 19 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2019 Tabela po 18 dniach lipca zaktualizowana, standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2019 W dniu 19.07.2019 o 09:38, kalodop napisał: Tabela po 18 dniach lipca zaktualizowana, standardowo do sprawdzenia Ciekawy uczestnik na pozycji 48. chętnie gościa poznam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 20 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Lipiec 2019 12 godzin temu, Gość napisał: Ciekawy uczestnik na pozycji 48. chętnie gościa poznam. Zdecydowanie odradzam interakcje z tym użytkownikiem, to jakiś pajac co wchodzi na profile i wyzywa?♂️ stworzenie niegodne uwagi ?♂️ 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sralodop Napisano 21 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Lipiec 2019 17 godzin temu, kalodop napisał: Zdecydowanie odradzam interakcje z tym użytkownikiem, to jakiś pajac co wchodzi na profile i wyzywa?♂️ stworzenie niegodne uwagi ?♂️ A kiedy ja cie obraziłem chłopcze ? Napisałem ci dokładnie tak: "zmień mój nick w tabeli bo ja na forum nie pajacuje i nie pisze ci sralodop". W sumie po zastanowieniu to ty mnie obraziłeś fałszywym świadectwem, nickiem w tabeli, nazywając mnie pajacem i stworzeniem niegodnym uwagi. Nawet na ciapy admina tutaj nie zasługujesz. Jak masz jaja na miejscu wielki fanatyku stołecznej drużyny to nie usuniesz tego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 23 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2019 Tabela po 22 dniach lipca zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia. 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalodop Napisano 26 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2019 Tabela po 25 dniach lipca zaktualizowana. Standardowo do sprawdzenia 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralf63 Napisano 27 Lipiec 2019 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2019 Mam pewne wątpliwości co do kursu i typu kolego gracz09 odnośnie meczu Madura Utd - Badak Lampung podal kurs 1,5 a teraz, 3 godziny później jest 1,13. Możliwe aby tak mocno spadł? Może ktoś to sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Lipiec 2019 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2019 Nie wiem jak w ETOTO, ale nawet w zagranicznych takiego nie było https://www.oddsportal.com/soccer/indonesia/liga-1/madura-united-badak-lampung-2PxDe0Un/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi