pershing Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2018 Tabela zaktualizowana (25.09) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuel24 Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2018 51 minut temu, pershing napisał: Tabela zaktualizowana (25.09) U mnie widoczna wciąż do 20.09. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2018 @Samuel24 Pomyłka z mojej strony, wkleiłem "nową" tabelę w miesiąc sierpień. Zaraz poprawię. 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2018 TOP10 na ten moment 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumbumbam Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2018 ten handicap w meczu polska-serbia wczoraj to chyba nie wszedł 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2018 13 minut temu, bumbumbam napisał: ten handicap w meczu polska-serbia wczoraj to chyba nie wszedł Słuszna uwaga myślałem ze to na PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 30 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2018 Tabela czekała już na wrzucenie, a tu atak jeszcze ze strony jednego użytkownika. W takim razie standardowo jutro tabela się pojawi. Btw myślałem ze tam kilka osób powalczy o trzecie miejsce, bo przy dobrym wietrze tam cztery osoby o to miejsce mogły walczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2018 Tabel końcowa zaktualizowana. Wyniki top3 1. @Samuel24 1500 pkt 2. @bumbumbam 1000 pkt 3. @Sphinxbet 500 pkt Adresy Skrill wysyłacie do @bigbraine777 4 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 2 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2018 Graty dla top3, ja po wtopie z dnia 27.09 odpuściłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomex11 Napisano 5 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2018 mam źle podliczony typ z dnia 4.10 leverkusen handi -1 weszlo bo bylo 4-2 , dalem jako pewniak i mam -200 , a powinno być plus 190 proszę o poprawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika 2001 Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2018 Mam żle podliczony typ z dnia 04.10 - mój typ to że Bayer strzeli 4 bramki lub więcej a wynik 4:2 , na dodatek dałem ten typ jako PEWNIAK a mam minus 200 , proszę o poprawę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2018 20 godzin temu, tomex11 napisał: mam źle podliczony typ z dnia 4.10 leverkusen handi -1 weszlo bo bylo 4-2 , dalem jako pewniak i mam -200 , a powinno być plus 190 proszę o poprawienie 5 godzin temu, Nika 2001 napisał: Mam żle podliczony typ z dnia 04.10 - mój typ to że Bayer strzeli 4 bramki lub więcej a wynik 4:2 , na dodatek dałem ten typ jako PEWNIAK a mam minus 200 , proszę o poprawę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wtr Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2018 Fognini oddał mecz walkowerem. Mogę podać inny typ na dzisiejszy dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2018 2 minuty temu, Wtr napisał: Fognini oddał mecz walkowerem. Mogę podać inny typ na dzisiejszy dzień? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sphinxbet Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2018 Jak ktoś już podał np. Gospodarz - Gość 1X to można na te samo zdarzenia podać typ: Gospodarz - Gość X albo 1 DNB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 11 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2018 5 godzin temu, Sphinxbet napisał: Jak ktoś już podał np. Gospodarz - Gość 1X to można na te samo zdarzenia podać typ: Gospodarz - Gość X albo 1 DNB? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 12 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2018 hmm , przez pomyłkę dałem stawkę 10/10 przy typie , nic to nie oznacza jakby co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2018 Tabela do 10.10 w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2018 @Tonny ETOTO bet na posiadanie % w meczu Luks San Marino rozliczył jako zwrot wrzucam z tel bo pograłem ale u nich normalnie zdjęcia nawet nie idzie zrobić....w elicie mam wrzucony screeny jak to u nich wygląda wygrany bet zielono przegrany czerwony i zwrot jako remis którego nie było bo bet 2 drogowy nawet na chacie nic nie wiedza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2018 (edytowane) Ale dlaczego zwrot skoro bet przegrany, bo nie rozumiem. https://www.uefa.com/uefanationsleague/season=2019/matches/round=2000959/match=2024074/statistics/index.html?iv=true 70:30 Edytowane 16 Październik 2018 przez Tonny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 16 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2018 @Tonny rozliczamy tak jak firma skąd pochodzi typ- Etoto dało zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nika 2001 Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Październik 2018 Proszę o anulowanie mojego typu z dziś Piast : Lechia Dziczek otrzyma kartkę powód / nie jest w podstawowym skłądzie tylko w rezerwie , dopiero teraz się dowiedziałem DZIĘKI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Październik 2018 7 godzin temu, Nika 2001 napisał: Proszę o anulowanie mojego typu z dziś Piast : Lechia Dziczek otrzyma kartkę powód / nie jest w podstawowym skłądzie tylko w rezerwie , dopiero teraz się dowiedziałem DZIĘKI ! Niestety czegoś takiego nie ma, pytanie tylko, jak rozlicza STS jeśli zawodnik mimo wszystko się pojawił. Ktoś coś? Bo w regulaminie nie mogę znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bam14 Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2018 W moim typie na dziś chodzi oczywiście o handicap ujemny na Lecha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbmartin Napisano 24 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2018 Baldi przegrał ,więc powinienem mieć -100pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 26 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2018 Statsow juz nie bedzie do konca miesiaca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Październik 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2018 W dniu 26.10.2018 o 18:27, kubakopl napisał: Statsow juz nie bedzie do konca miesiaca? 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2018 17-8 i tak nie bede w top3 to pokazuje, że nie opłaca się dawać kursów 1,9-2,0 tylko 3,5 bo za nie trafiony typ i tak jest -100pkt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2018 W tym pojedynku na dzis Bukmacher ma być Totolotek.Prosze o poprawe Dyscyplina: Koszykowka Euroliga Spotkanie: Fenerbahce Ulker - Fc Bayern Munchen handicap [0- 11,5 ] Typ- :2 Kurs: 1,90 Godz: 18:45 Bukmacher: TOTALbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2018 Październik 2018 #1 @Nika 2001 #2 @rjastrzab #3 @Sphinxbet Po nagrody standardowo do @bigbraine777 tabela do wglądu będzie, ale poszukuje chętnego, który zescreenuje, bo mój laptop mi nie pozwala niestety tego zrobić(za mały monitor, za dużo cięć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi