Shadow89 Napisano Sobota o 10:57 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 10:57 2 godziny temu, little-dj napisał: @Shadow89 Mam dwa źle rozliczone typy. Z 16.09 - zakładka Raiders i "LV RUSHING" - przy nazwisku Jeanty'ego jest 11 ATT (attempts, prób). https://www.nfl.com/games/chargers-at-raiders-2025-reg-2?active-tab=watch&tab=stats Plus typ z 30.09 też został źle rozliczony, on poprawnie siadł. https://www.nfl.com/games/jets-at-dolphins-2025-reg-4?active-tab=watch&tab=stats Tutaj można sprawdzić statystyki: Dolphins wygrali mecz, Hall ma 81 jardów w rubryce "NYJ RUSHING", a Waller 27 jardów w "MIA RECEIVING". To dość mocno zmieni tabelę, bo będę miał dodatkowy streak czterech winów z rzędu za ten 16.09 + poprawi mi się skuteczność do 80%. #Aktualizacja tabeli zrobiona 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano Sobota o 11:45 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 11:45 Nie wiem jak Wy, ale dla mnie śmierdzi to na odległość totalną niesprawiedliwością... Przecież gdybym wiedział, że Pan @little-dj ma źle policzony typ z 16.09.2025, to zagrałbym w ostatnich dniach typ za niewielki kurs i na 95% wygrałbym ten konkurs... Nie wiem, czy Pan @little-djspecjalnie czekał do zakończenia konkursu, aby zgłosić błędnie rozliczony typ z 16.09.2025, ale tak to właśnie wygląda na pierwszy rzut ok... Przecież miał na to dwa tygodnie... Czy zatem nie byłoby sprawiedliwie, aby na zgłoszenie błędnie rozliczonych typów każdy uczestnik miał 2-3 dni? Wg mnie tak właśnie powinno być, bo jak widać, w przeciwnym razie może dochodzić do takich sytuacji, jak miała miejsce teraz... Panie @Shadow89 - proszę rozważyć tę propozycję, z pewnością większość uczestników będzie za. W końcu każdy z nas chce wygrywać uczciwie, a nie dzięki jakimś machlojkom... Oczywiście nie twierdzę Panie @Shadow89, że myli się Pan umyślnie (zdaję sobie sprawę, że te konkretne typy z futbolu amerykańskiego rozliczone błędnie były ciężkie do weryfikacji, a Pan @little-djpodawał je specjalnie, żeby w razie wykorzystać właśnie taką sytuację), gdyż pomyłki zdarzają się każdemu, ale skutkiem tego jest właśnie to, co nastąpiło. I ostatni temat - Panie @little-dj, czy wg Pana wygrał Pan zasłużenie i w sposób uczciwy? Czy ma Pan czyste sumienie po tym wszystkim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-dj Napisano Sobota o 12:33 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 12:33 Sugerowanie, że specjalnie czekałem na zgłaszanie błędów przemilczę, bo jesteśmy raczej dorośli, a wyciągnąłeś jakieś bezpodstawne insynuacje rodem z podstawówki. Ja tylko sprawdziłem swoje typy z całego miesiąca i zgłosiłem błędy u siebie - tylko tyle i aż tyle (swoją drogą jaki sens byłby grania betbuildera z kursem grubo powyżej maksymalnie rozliczanego ostatniego dnia?), wyników innych użytkowników nie śledziłem. Niech organizatorzy sami zdecydują co robić, no ja usilnie nie będę się upierał, że muszę wygrać, nie wiem, jak w przeszłości takie sytuacje z błędami były rozwiązywane. Jedyna sugestia z tej całej sytuacji - może dałoby radę przy samych postach dopisywać od razu, czy weszło? Ułatwiłoby to śledzenie i wyłapywanie ew. błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano Sobota o 13:13 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 13:13 @little-dj@huge Nie gramy tutaj o miliony, żeby kogoś posądzać o celowość i nieuczciwość. Użytkownik @little-dj został już poinformowany, że wszelkie reklamacje co do tabeli i jej aktualizacji można zgłaszać max. do 2-3 dni. Żeby uniknąć na następny raz podobnej sytuacji, będę dodawał informację o czasie na reklamację aby nie było już żadnych wątpliwości. Co do obecnej sytuacji mogę zaproponować następujące rozwiązanie - kompromis. Nagroda w tym miesiącu za 1. i 2. miejsce będzie taka sama: tzn. po 165 PLN. Wg mnie takie rozwiązanie będzie sprawiedliwe. Mam nadzieje, że się ze mną zgodzicie: @little-dj i @huge 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huge Napisano Sobota o 19:21 Zgłoszenie Podziel się Napisano Sobota o 19:21 @little-dj@Shadow89Przepraszam za mój "wybuch" i być może za zbyt poważne oskarżenia, ale jestem bardzo uczulony na brak sprawiedliwości i gry fair, że trochę mnie poniosło (mam nadzieję jednak, że chociaż trochę mnie rozumiecie, mimo, że rzeczywiście nie gramy o miliony - chyba, że mówimy o starych polskich złotych ). Bardzo się cieszę, że zostaną wprowadzone do regulaminu nowe zasady, które sprawią, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą miały miejsca. @Shadow89- oczywiście akceptuję Twój sposób rozwiązania zaistniałej sytuacji. Pozdrawiam. 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano Niedziela o 06:42 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 06:42 11 godzin temu, huge napisał: @little-dj@Shadow89Przepraszam za mój "wybuch" i być może za zbyt poważne oskarżenia, ale jestem bardzo uczulony na brak sprawiedliwości i gry fair, że trochę mnie poniosło (mam nadzieję jednak, że chociaż trochę mnie rozumiecie, mimo, że rzeczywiście nie gramy o miliony - chyba, że mówimy o starych polskich złotych ). Bardzo się cieszę, że zostaną wprowadzone do regulaminu nowe zasady, które sprawią, że w przyszłości podobne sytuacje nie będą miały miejsca. @Shadow89- oczywiście akceptuję Twój sposób rozwiązania zaistniałej sytuacji. Pozdrawiam. Rozumiem Cię bardzo dobrze, bo też kiedyś byłem w podobnej sytuacji i zareagowałem podobnie jak Ty Ale zarówno wtedy jak i teraz udało się znaleźć kompromisowe wyjście z sytuacji Powodzenia w dalszych zmaganiach 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano Niedziela o 06:44 Zgłoszenie Podziel się Napisano Niedziela o 06:44 Aktualizacja wyników za WRZESIEŃ 2025: 1. @little-dj 165 PLN 1. @huge 165 PLN 3. @Metakwalon 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @marcin11021995 Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamacje do 8 października do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zielony Napisano 21 godzin temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 godzin temu (edytowane) W dzisiejszych typach dnia (8.10) zamieściłem typ z nieregulaminowym bukmacherem (Superbet). Uprzejma prośba o zmianę buka na Betclic oraz kursu na 2.17. Dziękuję! #zmieniono Edytowane 3 godziny temu przez Shadow89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi