Shadow89 Napisano 24 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec (edytowane) 19 godzin temu, little-dj napisał: Podałem w pewniaku typ - tylko, że mecz nie dojdzie w ogóle do skutku, bo zawodnik się wycofał z turnieju. Czy w takim przypadku mogę podać kolejny typ na dziś? #Tak możesz 🙂 Edytowane 25 Czerwiec przez Shadow89 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 25 Czerwiec Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 19 godzin temu, little-dj napisał: Znalazłem też u siebie błąd - za 17 czerwca mam wpisane -100 za ten typ: On wszedł, Trout zaliczył dwa uderzenia: https://www.espn.com/mlb/boxscore/_/gameId/401695981 #poprawione, będzie widoczne przy kolejnej aktualizacji tabeli 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-dj Napisano Środa o 16:28 Zgłoszenie Podziel się Napisano Środa o 16:28 Znowu jakieś fatum - tym razem krecz w trakcie meczu po dwóch setach. W teorii u bukmachera jest za to zwrot. W regulaminie jest wspomnianie tylko o zwrocie za kreczu przed spotkaniem, ale nie znalazłem informacji o kreczu w trakcie - jak to zostanie rozliczone i czy w przypadku zwrotu tutaj też mogę podać drugi typ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano Czwartek o 08:11 Zgłoszenie Podziel się Napisano Czwartek o 08:11 15 godzin temu, little-dj napisał: Znowu jakieś fatum - tym razem krecz w trakcie meczu po dwóch setach. W teorii u bukmachera jest za to zwrot. W regulaminie jest wspomnianie tylko o zwrocie za kreczu przed spotkaniem, ale nie znalazłem informacji o kreczu w trakcie - jak to zostanie rozliczone i czy w przypadku zwrotu tutaj też mogę podać drugi typ? #u nas tak samo jak u bukmachera, krecz=zwrot czyli 0 pkt i brak możliwości typu zastępczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano Piątek o 13:56 Zgłoszenie Podziel się Napisano Piątek o 13:56 Tabela do 26-go czerwca dodana w temacie "Statystyki". Gwiazdki przy nick'ach zawodników oznaczają ilość oddanych "pewniaków" w danym miesiącu. Na zamieszczonym screenie uwzględniono dodatkowe punkty za: - trafione 4. typy z rzędu, - nietrafionych 5. typów z rzędu, - za skuteczność - użytkownicy, którzy nie mają już szans na oddanie 10 typów w miesiącu zostali usunięci z zestawienia. W razie jakichkolwiek pomyłek przy podliczaniu typów proszę pisać w poniższym temacie lub można na priv gdy ktoś ma jakieś wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow89 Napisano 2 godziny temu Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 godziny temu Oficjalne wyniki za CZERWIEC 2025: 1. @tluczan 200 PLN 2. @pawros 130 PLN 3. @loki123 70 PLN Dodatkowa nagroda: PSC 50 PLN - za trafienie 4. pierwszych typów z najwyższym kursem -> @rjastrzab Tabela końcowa w odpowiednim dziale. Użytkownicy, którzy nie oddali minimum 10 typów zostali usunięci z zestawienia. Gratulacje dla zwycięzców Czas na reklamacje do 6 lipca do godz. 23:59. Po tym czasie proszę zwycięzców o przesłanie swoich loginów do Skrill wraz z informacją o zajętym miejscu do @bigbraine777 . 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi