duncan Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2011 ATP - MONTREAL Miejsce: Montreal, Kanada Ranga: ATP World Tour Masters 1000 Uczestników: S-56 D-24 Nawierzchnia: Hard Pula nagród: $2,430,000 Strona oficjalna: http://www.rogerscup.com/'>http://www.rogerscup.com/ WTA - TORONTO Miejsce: Toronto, Kanada Ranga: Premier Uczestników: S-56, D-28 Nawierzchnia: Hard Pula nagród: $2,050,000 Strona oficjalna: http://www.rogerscup.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix66 Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2011 Vesnina E. (Rus) - Radwanska A. (Pol) Typ:2 Kurs:1.25 I kolejny typ z dość niskim kursem ale jest bardzo pewny. Tym razem zabrałem się za tenis ziemny. W ramach pierwszej rundy turnieju WTA Toronto polska tenisistka Agnieszka Radwańska zmierzy się z Rosjanką Vesniną. Oczywiście bo bardzo dobrym występie w ostatnim turnieju Agnieszki Radwańskiej, która wygrała cały turniej WTA to ona jest zdecydowaną faworytką tego spotkania. Co ciekawe Rosjanka również grała w turnieju w Carlsbad, który został wygrania przez naszą tenisistkę z tym, że odpadła ona już w pierwszej rundzie i myślę, że tu będzie podobnie ponieważ jest ona dużo słabsza od naszej zawodniczki co pokazuje również ranking WTA w którym to Agnieszka jest na 12 pozycji zaś jej rywalka dopiero na 38 miejscu. Myślę, że warto postawić na to spotkanie można również pokusić się na zagranie zwycięstwa naszej zawodniczki w dwóch setach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix66 Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2011 Wozniak, Aleksandra vs Peer, Sahar Typ:2 Kurs:1.40 I na zakończenie moich typów znowu postanowiłem podać coś z tenisa i również z pierwszej rundy turnieju WTA w Toronto tym razem wybrałem pojedynek pomiędzy Aleksandrą Wozniak a Sahar Peer. Oczywiście zdecydowaną faworytką jest Peer chociaż dziwi mnie trochę zawyżony moim zdaniem kurs ponieważ Peer jest zdecydowanie lepsza w dodatku znajduję się ostatnio w bardzo dobrej formie o czym najlepiej świadczy udział w finale w ostatnim turnieju WTA w Waszyngtonie, Wozniak natomiast dość długo już nie grała ostatnio w Wimbledonie więc wątpie, żeby była w dobrej formie po tak długiej przerwie. Jeżeli spojrzymy na ranking WTA to jest na 23 miejscu a jej rywalka głównie przez to, że nie grała jakiś czas spadła na odległą 150 lokatę. Myślę, że warto postawić na Peer bo jest w znakomitej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafael86 Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2011 Petzschner, P -Simon, G (2) 1.33 Simon w bardzo dobrej formie, wygrał niedawno turniej w Hamburgu. Niemiec jest co najwyżej solidny, a szczególnie w ostatnim okresie bez jakiś dobrych wyników. Wickmayer, Y - Vinci, R (1) 1.47 Wickmayer ma duży potencjał. Ciągle się rozwija i coraz rzadziej notuje wpadki. Jak chce dotrzeć do top10 to rywalki pokroju Vinci musi ogrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafael86 Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2011 Petkovic, A - Arn, G (1) 1,20 Petkovic bardzo dobra forma od długiego już czasu. Pierwsza runda bez najmniejszych problemów, w drugiej też powinno być gładko. Wozniacki, C -Vinci, R (1) 1.20 Wozniacki z takimi przeciwniczkami nie przegrywa. Panie grają w podobny sposób, z tą różnicą, że Dunka robi to 3 razy lepiej. Tsonga, J-W - Tomic, B (1) 1.4 Tomic papiery na granie ma, ale na ten moment musi się jeszcze wiele nauczyć. Tsonga w dobrej formie go zmiażdży. Berdych, T - Dolgopolov, Alexandr (1) 1.48 Dolgopolov ostatnio w słabej formie. Berdych w nie wiele lepszej. Niemniej jednak w taki zestawieniu więcej szans daje Czechowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duncan Napisano 12 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2011 Tsonga J.-W. - Almagro N. typ 1 - 1,35 Tsonga w ładnym stylu pyknął wczoraj Federera. Generalnie to lepszy tenisista od Hiszpana. Do tego za Francuzem przemawia to, że gramy na hardzie. Radwanska A. - Petkovic A. typ 1 - 1,65 H2H 3:0 dla Polki. Ostatnio grały ze sobą tydzień temu. Zmęczenie na podobnym poziomie, grają te same turnieje. Agnieszka w gazie, powinna sobie poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafael86 Napisano 13 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2011 Azarenka, V - Williams, Serena (1) 2,1 Azarenka to dla mnie przyszły numer 1 w kobiecych rozgrywkach. Ogromne możliwości, ogromna moc i siła uderzeń. Jedyne co szwankuje to psychika, ale to też już zdarza się coraz rzadziej i głównie w największych turniejach. Tutaj do tej pory wygrywała swoje mecze bardzo pewnie, ba można powiedzieć, że miażdżyła rywalki. Serena z kolei wraca do gry po kolejnej już do kontuzji. Mecze wygrywa, ale generalnie do tej pory nie miała jakiś mocnych przeciwniczek, a stracony set z Zheng świadczy tylko, że do najlepszej formy jeszcze daleko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi